Gittikce kilo aliyorum yardim lütfen

Doğru düzgün yemiyorum demişsiniz o yüzden her yediğiniz depolanmis..
1 günde toptan değişim olmuyor ama başlamalıyız.. her geçen gün aleyhimize işliyor.. sabah en gec 9 da kalkıp kahvaltı yapın.. 3 saatte bir sağlıklı öğünler yapın.. arada bol su içip doğru spor salonuna.. tartilmayin sürekli.. her ay en fazla 4 kilo verilmeli fazla verirseniz geri gelir.. Spor yaparsaniz 4 kilo verince 6 kg vermiş gibi görünümünuz olur zaten.. buzdolabını yeni hayata göre düzenleyin yarım kalmış kola sisesi orada durmasın mesela:) sebze meyve süt peynir mutlaka olsun.. kolay gelsin..

Evet yaa.kafayı yedim tartıda görünce 61 i.
Yerken çok iyiydi,bu ay kaşım gözüm döndü regl öncesi açlık zımbırtısında.
Başladım şimdi kesmeye ve harekete,iki haftada gitmek zorunda hepsi.
Kararlıyım.
Kararlı ol bence de 61 kg benim hamilelik kilom ya hu

Ben de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
1 haftada 4 kg nasıl alınır yaaaa :mad::mad::mad:
Çok kötü oldum.
Hepsi kilo degildir onun, o kadar gluten sindirim sistemini felc ediyor. Bir hafta sifir gluten sifir seker ile, 2 kilosu garanti gider.

Neler yapsam cabuk gider su kilolar?

"Cabuk" kelimesini unutun. Yok oyle bir dunya.

Her gun disarida fast food yiye yiye sismistim resmen. Bu duruma dur demenin vakti gelmisti. Kilo verme niyetiyle 3 gundur yediklerime cok dikkat ediyorum. Porsiyonlarimi kuculttum, fastfood'u biraktim, abur cuburu kestim, ictigim suyu artirdim, yuruyuse basladim.

Siz de kendinize bir program belirleyin. Tembellik yapma luksunuz yok. Zayiflamaya basladikca daha da motive olacaksiniz. Incelmek o kadar keyif verici bir duygu ki... Hayal edin, gerisi gelecektir.

Hepsi kilo degildir onun, o kadar gluten sindirim sistemini felc ediyor. Bir hafta sifir gluten sifir seker ile, 2 kilosu garanti gider.
Genelde 2 kilo alırdım her regl öncesi.Bitince giderdi onlar.
Bu 4 fazla geldi :D
Yarın sabah tekrar tartılcam.
Dediğini yapayım bakayım.Şekerle zaten regl dışında hiç işim yok şükür.
Glutenli gıdalara da bir göz atayım.
Teşekkür ederim.

boy 164.görüntüde kötü bişey yok .ne göbek çıktı ne bişey.ondan da şok oldum ya zaten.
56 kiloma geri döncem diye debelenirken başıma gelen bak yav :KK53::KK53:
Amaaan sende maşallah göbeğin çıkmıyormuş ne güzel ben azıcık kaçırsam tartıya yansımaz direkt gobuşe yansır :(o daha kötü hele zayıfken

Tüm tektikler yapildi hersey iyi. Kan degerlerim vs vs. Ama garip olan adette olamiyorum. Doktor hersey normal diyor sadece. Kilodan oluyormus!
Farkli bir kadin dogum doktoruna gorunmenizi oneririm çünkü yakin bir arkadasim da yeme düzeni hic degismemesine ragmen birkac ayda 55 kilodan 70 kiloya cikmisti poliskistikoveri vardi ve kilo vermesini de zorlaştırıyordu. 3 ay diyet arti spor yapmasina ragmen hic kilo kaybetmedi. 3 ay sonrasinda yavas yavas vermeye basladi sayet pkonuz varsa isi zorlastiran odur ve cok cok sabir ister :(

üni.deyken 52 kg yum diye yas tutuyordum.sonra bunalıma girdim.67.200 e kadar çıktım.kısa sürede değil ama.uzun süredir eski formuma dönemiyorum.psikolojimi etkiliyor.diyetisyene gittim.uyguluyorum ve yürüyorum 7 kilo vermiştim.tekrar aldım ve tekrardan aldıklarımı tekrar veriyorum şimdi.devamınıda getireceğim.karalı olmak zorundayız.

Ayni sorun bende al bendende o kadar şişip gidiyorum yakında davul olup patlayacağım.:spor::spor::uykucu:

Valla silkelenmek istiyorum su isteksizlikten. Ne menem seymis su depresyon cikmak iszerken iyice batiyorum.

Tüm tektikler yapildi hersey iyi. Kan degerlerim vs vs. Ama garip olan adette olamiyorum. Doktor hersey normal diyor sadece. Kilodan oluyormus!
Ultrasonla bakildimi polikistik overe ?yok dediyse bile birdaha giderseniz siz sorun.bazı doktorlar normal diyebiliyor.
Inüsilin direncinizi olcturun?

eğer hemen silkelenip bişeyler yapmaya başlarsan vermen gereken sadece 15 kilocuk. ama o depresyona gömülüp böyle devam edersen gün gelir 20 kilo fazlam ver dersin ve bu böyle gider ki üstelik 20 kilo gözünde büyür..
kilo - depresyon - adet düzensizliği hepsi birbirine bağlı tatlım. bu kısır döngüyü kırmak zor değil sadece bi yerlerden başla gerisi gelecek..

Bu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.

Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Testler yapildi hersey normal. Hamile falanda degilim.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.

Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.

Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.

Yardimci olun bana lütfen.
Hic yemek yiyesim bile yok hareket edesim.kendimden utaniyorum resmen.

Söyledikleeinizde haklisiniz ama nedense hadi basla diyeniyorum kendime. Iskence gibi geliyor düsüncesi bile.

Bu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.

Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Testler yapildi hersey normal. Hamile falanda degilim.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.

Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.

Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.

Yardimci olun bana lütfen.
Hic yemek yiyesim bile yok hareket edesim.kendimden utaniyorum resmen.
depresyondasın acık ve net bellı ve boyle zamanda ya kılo alınır yada erılır ben vermıstım ama senın uzman yardımı alman gerek gercekten ıse yarar cunku bı seneden sonra kendıme geldım ben cok kotu donemler gecırdım dısarı cıkmak ıstememe bakım yok kolumu kaldırmaya halım yok yardım al rahatlarsın gercekten

Back
X