selam anneler, çok iyi,adı duyulmuş bir hastaneye gidiyoruz. çocuk doktorumuz çok iyi ve memnunuz.ısrar etmeden marka ismi bile telafuz etmez ama hemşirelere çok gıcık oluyorum.giydirdiğimiz kıyafetleri beğenmiyorlar.ya kalın ya markasız buluyorlar.ya da ne biçim kıyafet giydirmişsiniz diyorlar,çok üzülüyorum.Çocuk doktorumuz iyi olmasa asla gitmiycem aslında ya...
ay canım çok merak ettim bende kocaelideyim neresiymiş orası böle kıyafete falan bakan açıkçası saçmada geldi belki kalın yada nce mevsime göre yardımcı amaçlı söleyebilirler ama markasız falan demek nedemek onlaramaı sorucan hangi markayı alıcanı
cnm gebze-çayırovada oturuyorum,hastane çok tanınmış ve büyük bir yer.her gittiğimizde aynı tavır,şikayet ettim müşteri hizmetlerine.aralıkta kontrolümüz var.tavırları değişmezse gitmiycem.bundan önce gittiğimiz pendikteki doktor da bilmem ne marka bez kullanın,bilmem ne marka ne kullanın diyordu.
cnm gebze-çayırovada oturuyorum,hastane çok tanınmış ve büyük bir yer.her gittiğimizde aynı tavır,şikayet ettim müşteri hizmetlerine.aralıkta kontrolümüz var.tavırları değişmezse gitmiycem.bundan önce gittiğimiz pendikteki doktor da bilmem ne marka bez kullanın,bilmem ne marka ne kullanın diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?