Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi gittiğimiz hastaneye kıyafet beğendiremiyoruz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
358
Kocaeli
selam anneler, çok iyi,adı duyulmuş bir hastaneye gidiyoruz. çocuk doktorumuz çok iyi ve memnunuz.ısrar etmeden marka ismi bile telafuz etmez ama hemşirelere çok gıcık oluyorum.giydirdiğimiz kıyafetleri beğenmiyorlar.ya kalın ya markasız buluyorlar.ya da ne biçim kıyafet giydirmişsiniz diyorlar,çok üzülüyorum.Çocuk doktorumuz iyi olmasa asla gitmiycem aslında ya...

ay canım çok merak ettim bende kocaelideyim neresiymiş orası böle kıyafete falan bakan açıkçası saçmada geldi belki kalın yada nce mevsime göre yardımcı amaçlı söleyebilirler ama markasız falan demek nedemek onlaramaı sorucan hangi markayı alıcanı

ya onlara neymış.ya bole ınsanlara bı kıcık oluyorum.ıyı sabretmışşın ben coktan agzının payını verırdım.bıdaha solebılıyolarmı bak o zman.ya takma arkadasım sen canın nası ıstıyosa ole gıydır

bidahakine de aynı şeyleri söylerlerse
daha iyisini siz alıverin de canım
şımarık ukala şeylerr

aaa daha neler sanane be manyak ..töbe töbe gece gece kıl oldum ,boşver canım takma ,birdaha gittiğinde ağzının payını ver.onlarda kimmiş ne demek yaa ne biçim giydiriyosun ,ben olsam çoktan şikayet etmiştim bile..

ne giydirilmesini istiyorlarmış siz bana liste verin ben ona göre giydireyim deseydin sende insanlar rahatsız ya gerçekten... hiçcanını sıkma canım...

anammm onlarda kim oluyormuş??? arkadaşında dediği gibi söylede kendileri alsın iyisini çocuğuma giydirdiğim kıyafete kim karışır beekaydirigubbakcemile

aaa ne alaka anlayamadım gerçekten ne saçma sözler böyle onlara ne miş ki senin ne giydirdiğin
sağlık amaçlı yorum yapabilirler ki oda bir yere kadar markası onlara neymiş herkes zevkine bütçesine göre ne uygunsa onu giydirir sen takma kafana canım
bir dahaki gidişinde yine aynı yorumu yaparlarsa siz hangi marka giysiler giyiyorsunuz de onlarda markamı takılıyorlarmış yoksa ikoncanlık mı yapıyolarmış orada çalışacaklarına stilistlik modacılık yapsınlar

çok saçma geldi..kıyafeti dar falan olur uyarırlar, sentetik bişey olur uyarırlar, ama markada ne oluyormuş..% 100 pamuklu kıyafetler sadece markalı kıyafetlerde mi oluyor.. saçmalamışlar yani... bi şey demeye değmez..

Ayy bunu bana diyecek doktorun boğazına yapışırım orada..
her anne baba en kalitelisini giydirir evladına,olduğu kadar parası kadar..
terbiyesizler..!!

cnm gebze-çayırovada oturuyorum,hastane çok tanınmış ve büyük bir yer.her gittiğimizde aynı tavır,şikayet ettim müşteri hizmetlerine.aralıkta kontrolümüz var.tavırları değişmezse gitmiycem.bundan önce gittiğimiz pendikteki doktor da bilmem ne marka bez kullanın,bilmem ne marka ne kullanın diyordu.

valla ben de kızım çok hızlı kilo aldığı için oğlumun kıyafetlerini giydiriyorum.. daha 4 aylık farketmiyo valla...
benimle de dalga geçiyorlar hemşireler.. ama onlara ne canım... takılma bunlara...bebişinle hayatın keyfini çıkar...

canım yazını okuken güldüm hemşirelere ne oluyomusda markalı markasız senin yerinde olsam ağızlarının payını veririm bakalım bidaha söyleyebiliyorlarmı şikayet etsene canım nıye susuyosun.sankı kendileri padişahın kısları

allah allah bu doktorlar da bi tuhaf...
bizimki de şunu mu kullansam daha iyi dediğimde paran çoksa kullan aralarında bi fark yok der... zaten tam bir anadolu doktoru.. 40ın içinde bebek dışarı çıkarılmaz falan da diyodu... kaydirigubbakcemile3

sen de deki canım öyle diyen doktorlara çok istiyosan bezi alda bende bebeğime kullanayım onlaara söylenen markaları size söylüyolar çokta saçma bence ben asla bidaha gitmem o hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…