Anladım. Bu sefer inofolic combi kullanıyorum yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi için yardımcı oluyormuş diye duydum bakalım inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek oluşur ve hamilelik devam eder
Maşallah sadece 1.5 ayınız kaldı kavuşmak için
Çok çok sevindim senin adına. Ama artık korkma bebeğini güven çok uzun yol kat etmişsiniz bu saatten sonra seni bırakmaz. Bence biz umuta değil, inanca tutunuyoruz. Bende inanıyorum bir gün karnımın büyüceğini çocuğum için uzun ve keyifli alışveriş yapacağımı, bir gün eşimin karnımı okşayıp çocuğumu sabirsizla bekliyorum diyeceğini. Bunları yaşicam insallah
mutluluktan ağlayarak babamı arayıp dede oluyorsun diyecem eşimin ailesi 4. Yıldır çocuk yapın artık diyorlar onlar da sevinecek. Çok güzel olucak inşallah. İnanıyorum. Sende inan. Çocuğun sağlıklı doğacak. Kucağına alacaksın ben nasıl bu kadar güzel bir şey doğurmuşum diyeceksin eminim
Her derdin bir sonu var ama mutluluklar bitmez. Sevdiklerimizin yanımızda var olması zaten koca bir mutluluk. O yüzden tadına çıkar. Hamilelik kolay değil özelikle son aylarda ama değer