Merhaba hanımlar. 2 kimyasal gebelik geçirdikten sonra sebebini öğrenmek için gereken tüm testleri yaptım. 2 ay içinde çıkması gereken testler bile ramazan ayı ile denk geldiği için 3 ay sonra çıktı. Beklemekten acaba neyim var düşünmekten bıktım usandım. En son test sonucumu alıp hematoloji doktoruna gittim, adam testimi yorumlamadan içimi rahatlatacak hiç bir şey söylemeden başka testler isteyip gönderdi. Üstelik sorularımın hiç birine cevap vermedi, oyaladı beni testler çıksın bakarız diyerek ve bana düşüklerin kan pıhtılaşma yüzünden olduğunu henüz kanıtlanmış bir şey değil dedi ecopirin kullansan da kullanmasan da bir faydası olmaz dedi. Şunu da anlatayım içimde kalmasın, bir buçuk aydır ecopirini kullanıyorum ve artık adetim pıhtıli gelmiyor dedim bir işe yaradı bence dedim bana ne dedi biliyor musunuz ? O zaman ya tesadüftür yada psikolojiktir dedi Kan pıhtılaşması psikolojik olabilir mi yahu !. Ben deliriyorum lütfen benimle aynı durumda olanlar yazsın testlerimi de ekledim. Ben doktorları değil, insanların deneyimlerini dinlemek istiyorum artık. Umudum tükeniyor lütfen anlayan varsa yazsın. Konu hakkındaki neredeyse tüm yorumları okudum ama hiç kimse kan pıhtılaşma testini anlamak için ondan başka testler istendiğinden bahsetmedi !! Her test ayrı ne alakası var anlamadım !! Trombofili testi bende 2 gen bozuk olduğu gösteriyor diğer testler ise temiz. Benimde aynı durumda olanlar benimle paylaşabilir mi lütfen (babamda da kan pıhtılaşma hastalığı var, dedem de kalp damarları tıkanıklığından ölmüştü, doktora söyledim önemsemedi)