gittiğim bütün falcılar

deriaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
26
0
38
arkadaşlar merhaba öncelikle ben demin bir fal baktırdım çok memnun kaldım bahsettim herkes o reklam dedi ayıptır yani şimdi o yüzden baktırdığım herkesi yazıyorum.

ben ilk falıma symbolde baktırdım nişantaşında melisa baktı.o zaman bi sevgilim vardı ondan ayrılıcağımı sehir dışına okumaya gidiceğimi annemle sorun yaşıycağımı söyledı bunların hepsi çıktı bir bir ben o gün şoka girmiştim sonradan öğrendim ki melekler kahvesine geçmiş.

melekler kahvesi kadir: arkadaşımla gittik o da çok meraklısı ve isim verdi bana bu kişiyle bir kavga yaşıycaksın dedi 1 ay içinde ve yaşadım gerçekten.hayatıma başkasının giriceğini söyledi o da oldu gerçkten benim ailem ayrı annemle babam onu bildi boşanıcaklarını söylemişti.

melekler kahvesi eren: Eren çok fazla yer tarifi yaptı bana evimin nasıl bir yerde olduğunu tarif etti bildi. o zaman sevgilimden ayrılmıştım bana geri dçnüceğini söyledi baya da özel şeyler anlattı yani ağladım adamın karşısında çok samimi konuşuyo ve çok içten anlatıyo ona kanıum çok ısınmıştı mesela.ben bayılmıştım erene acayip güzeldi hem arkadaş gibi konuşuyo hemde herşeyi biliyo gerçketen hakkını verenlerden yani

Burak:burak ben ilk konuştuğumda çok bişey bilmedi ikinci aradığımda baya baya bildi ama o aynı zamanda yaşam koçuymuş o yüzden psikolojikl destek çok veriyo fallarında terapi gibi gerçekten.ama her dediği çıkmıyo
Falalem mert reiki: ben merte çok adı duyulduğu için yollamıştım gerçekten herşeyi bilemesede çoğunu bildi.yani iş okul aile ile ilgili fakat aşk hayatımı bilmedi.

falalem meryem : meryeme katina baktırdım çok yüzeyseldi çok fazla detay yoktu ama yinede güzeldi hep duymak istediğim şeyleri değil doğruları söyledi.

falalem nalan abla: çok çok iyiydi ama bir cok defa aynı konuya döndü döndü anlattı ben beğendim ama çok abartılı tavsşye etmem.ama çok uzun süre bekletiyo fal için.

falalem seyhan: az önce baktırdım çok memnun kaldım kişilik analizini çok iyi yaptı isim değil ama harf verdi zaman falan da vermedi.ama genelde olumusuz şeyleri anlattı. hayatımda olumsuz gidicek olan konulardan bahsetti. internetten baktırdığım ve en uzun cevaplayan oydu o yüzden onu da çok övdüm burda hatta.Ama yani kötü şeyleri duymaktan korkanada tavsiye etmem hızlı bakıyo baya o güzeldi.ben etkilendim çok

nil: nilde yüz yüze bakıyo onu o anda bakarken çok beğenmiştim çünkü o anı çok iyi bilmişti ama sonra gelecekle ilgili söyledikleri ne yazık ki çıkmadı. ama çok cana yakın bir kadındı ben geçen sene baktırmıştım çok eğlenceli ve uzun anlatmıştı.

tellwe de hiç paralı baktırmadım ama onu da deniycem.

Melekler kahvesi erenin cok iyi oldugunu ben de duymustum. Aslinda melekler kahvesinde ben de calissam koseyi donerdim villa dikerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…