• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti gidiyordan aldgm elbise

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
JAPON-ST-GECE-ELBISESI-KEMER-HEDIYE-HEMEN-TESLIM__19222336_0.jpg

daha onceden hangisi alayım diye konu acmıstım cogunluk bunu demişti bunu aldım opuyorumnanaktan arkadasımın dugunu icin almıstım ancak koyabildim mafoldumben.. japon kıyafetleri almak isteyenlerde cok kaliteli birsey beklemesin cok iyi degildi ama modeller konusunda hos seyler bulabilirsiniz zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
sendede güzel ama reklamdaki kıyafet daha özenli daha alımlı duruyor, görmeden alınan eşyalarda bunu göze almak lazım zaten, iyi günlerde kullanın..

dogrusur valla... bide kemeri cok dusuyodu elbisenin ya :S ben kızın uzerine dikili falan sanmıstım bide

çok yakışmış moon, elbise çok şık seninde fizik çok düzgün görünüo maşallah :nazar:

güle güle kullana.s.

çok şık bir elbise.. iyi günlerde kullanıın:)

sen de daha güzel durmuş canım.. o japon kızın kolları ne öyle yaa :))

güzel kiyafet ama aldatmaca yapmislar biraz, modeldeki kumas daha güzel gözüküyor..

coook güzel olmuş cok da yakışmış güle güle kullan canımmm :teytey:

Elbise 1 e 1 aynı.
Ve sana acayip yakışmış...
Ben çok beğendim kıyafeti ve sen çok iyi taşımışsın moon.
Güle güle giy...
a.s.

ben de almak ıstedım ama 36 ya da 34 beden dıyorlardı guvenemedım açıkcası,
bende 36 bedendım ama japın kızları cok mınık zayıf oluyorlar dıye cesaret edemedım bak senın bedenıne tam oturmus helal vallaha gule gule gıy sekerım

yorumlar icin tesekkurler:)

nadya83 36 bedensen mutlaka olur almak istiyorsan tereddut etme bence

sana daha cok yakişmişopuyorumnanaktan

canım birde ne kadara aldın acaba bende alıcam gg den ama karar veremiyorum ustume tam olmaz diye

Back