- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
- Konu Sahibi matmazell26
-
Senin salak kardeşinin yüzünden de.. yoksa bende istemezdiö böyle olsun.. hem suçlu hem güçlü eşinde. . Doğru dürüst bi fotoğrafçı tutsatdı..
Ne yap et ikna et.. ben evlendiğim zaman dış mekan yoktu sadece stüdyo vardı.. şimdi bile Üzülüyorum keşke olsaydı bizde dış mekana gitseydik diye.Dedim valla. Birde diyorki silbaştan fotoğrafcı tut gelinlik parası, gelinlk kirası ohooo ://
Evlilik yıldönümünde yeniden gelinlik kiralayin. Hatta kesinlikle farkli bi gelinlik olsun. Düğün günü daha stresli bence, böylesi daha eğlenceli olur. Giden geri gelmez cunku, bosuna kendinizi uzmeyin.
Her iste bir hayir vardir bence resimler gitti ama kayin pedirinizin gercek yuzunu gormus olduz bu srkilde. Ya daha buyuk yamukluk yapsaydi .Bence uzulmeyin artikBenm için de eşim için de bitti zaten öyle biri yok. Nefret ettm yaaa
Benm için de eşim için de bitti zaten öyle biri yok. Nefret ettm yaaa
Umarım en büyük sebebi fotoğraf değildir
Akrabayla arkadaşla iş yapmayacaksın ye boşuna demiyorlar. Benim de arkadaştan dilim yandı. Resimleri kurtardık ama bisürü para saydığımız düğün videosugibi olmuş. Bence evlilik yıldönümünüze denk getirip yeni bir fotoğraf çekimi yaptırın hem anı olur hem güzel bir kutlama olur hem de fotoğrafınız olmuş olur.
ben düğünümden 2 hafta yaptırdım dış çekimi. o kadar eğlenceli ve rahattı ki. aman gelinlik kirlenir mi aman yetişirmiyiz telaşı yoktu güle oynaya çekim yaptık :)merhaba hanımlar;
Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.
Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..
Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum
ben düğünümden 2 hafta yaptırdım dış çekimi. o kadar eğlenceli ve rahattı ki. aman gelinlik kirlenir mi aman yetişirmiyiz telaşı yoktu güle oynaya çekim yaptık :)
Ne karaktersiz biriymis o ya. O fotograflar emanet bir kere. Kanli bicakli olsaniz silmemesi gerekiyor.
Hic takmayin kafaniza muhim.olan yasadiklariniz guzel bir gunmuydu gerisi teferruat..ben hep derdim ki kesinlkle aynı gün çekilecek, baktıkça o günü hatırlatsın bana diye. Ama şimdi olana bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?