• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti düğün fotoğraflarımm ;( bi fikir lütfenn

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:

İşte bu yüzden akraba ile iş yapılmamalı. Mutlaka pürüz çıkıyor bir yerde. Keşke profesyonel birisine çektirseydiniz. Neyse olan olmuş.

Bulamazsanız belki de daha güzel gelinlik bulursunuz canınızı sıkmayın değer mi? Başka bir anı olmuş olur size ne güzel o heyecanı yine yaşarsınız bu sefer daha aklı başında davranırsınız heyecanınız o kadar fazla olmaz yani böylece daha güzel pozlar çıkar ortaya.

Koskoca adam cocuk gibi bir kuslukte resimlerimi silmis.Eger oyleyse bes para etmez kayin pederin yerinde olsam uzulmezdim boyle bir kayinpederden uzak durman icin bahanen olur.

merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:

birçok insan önemsiz bulabilir ama bence çok önemli
ileride de pişman olursun
ilk gün heyecanını falan boş ver, elinden geleni yap bence

bizim dış fotolarını tanıdık bir fotoğrafçı çekmişti, rezil çekmiş, fotoğraflar elimde olmasına rağmen ve 15 sene geçmiş olmasına rağmen aklıma geldikçe pişman oluyorum daha iyi araştırsaydık diye

Ohaa ya o nasıl kardeş abisinin en önemli gününün resimlerini silmiş..
Yeniden çekim olsun canım..
Kayınbiraderin görsün resimlerinizi ona muhtaç olmadığınızı anlasın...

İşte bu yüzden akraba ile iş yapılmamalı. Mutlaka pürüz çıkıyor bir yerde. Keşke profesyonel birisine çektirseydiniz. Neyse olan olmuş.

Bulamazsanız belki de daha güzel gelinlik bulursunuz canınızı sıkmayın değer mi? Başka bir anı olmuş olur size ne güzel o heyecanı yine yaşarsınız bu sefer daha aklı başında davranırsınız heyecanınız o kadar fazla olmaz yani böylece daha güzel pozlar çıkar ortaya.

Aslında eşim de cok sıcak bakmıyo, ya ne ayıp yine gelinlk damatlık mi giyeceğiz diyor :/

Aynı gelinlik olmasa ne olur, Kim hatırlayacak sizin gelinliğinizi? Hem o modeli zaten kullanmışsınız, acaba dediğiniz başka modeli kiralar, çekim yaptırırsınız.

Ah ahh o kadar demiştim eşime o zaman ama tahmn edemedikki böyle olacagını

Akrabayı bu tarz işlerden uzak tutacaksın, onu beşi bilmem valla. Çok üzüldüm adınıza.

Aslında eşim de cok sıcak bakmıyo, ya ne ayıp yine gelinlk damatlık mi giyeceğiz diyor :/
Niye ayıp olsun canm kim görecek sizi sanki.b ende fotoğrafçıyım banada bazen diyorlar düğün fotolarımdan memnun değilim ama gelinliğim yok artık diye.sana tavsiyem gelinliğin aynı olmasada olur hatta beyaz bi elbise kafana çiçekten taç deniz kenarında falan mis gibi fotolar ;)

Niye ayıp olsun canm kim görecek sizi sanki.b ende fotoğrafçıyım banada bazen diyorlar düğün fotolarımdan memnun değilim ama gelinliğim yok artık diye.sana tavsiyem gelinliğin aynı olmasada olur hatta beyaz bi elbise kafana çiçekten taç deniz kenarında falan mis gibi fotolar :KK66:

Gercekten mii :( ne biliym nerdeyse 1 yıla yaklaştık ya banada garip geliyo tekrar cekim yapmk falan ama bi yandan hiç olmaması daha kötü

merhaba hanımlar;

Al trendyoldan bi gelinlik, git çektir. Kabarık gelinlik çekimde çok yer kaplıyor. Harika olur inan, kafanız da rahat olur.

Bence ailmemistir ainirin den oyle soyluyor.bisiyle kavgaliymis siz tatli dille yaklasin fotolari kapin bence;)

Back