Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

Arkadaşlar ben emziriyorum oglum 1 yasında ve veremedigim 5 kilo var.bir iki gun diyet yapiyorum sütüm azalıyor.yapmazsam kilonun gidecegi yok.ne yapsam bana nasil bir formül önerirsiniz?

merhaba Allah bağışlasın :) doktora gidebilirsiniz marul yemek ve rezene çayı içmek sütü arttırır aklınızda bulunsun :) internetten araştırıp emziren bayanların ne yaptıklarına ve nasıl kilo verdiklerine bakabilirsiniz mesela ben şimdi küçük bi araştırma yaptım emziren bir anne günlük 2 bin kalori almalıymış süt için dengesiz ve bilinçsiz yapılan diyetle ise sütün azalma ve kalitesini yani besinini düşürürmüş buda bebeğiniz sağlığı açısından iyi olmaz ve beyin gelişiminden başla fiziksel gelişime kadar etkili olur anne sütü o kadar hafife alınmamalı diye düşünüyorum ben ve şunuda eklemek istiyorum annee sütü sanıldığı gibi son aylarda oluşmuyorum siz doğum yapıp kendi bebeğinizin kokusunu alırken oluşuyor yani kendi bebeğiniz kokusu sizin hormonlarınızı harekete geçiriyor :) siz o 5 kiloyu hareketle kasa dönüştürebilirsiniz günlük belli hareketler yapıp o bölgeyi inceltebilirsiniz umarım yardımcı olmuşumdur :)

canim jillian nasil gidio faydasini goruomusun? Duzenli yapiomusun?
abla ne yalan söyleyeyim zorlanıyorum her gün yürüdüğüm için zaten koşuşturuyorum gece yatmam 2 yi bazen 3'ü buluyo ama mutlaka yapıyorum. sıkılaşmayı ve incelmeyi biraz ilerleyince görücez ama artık daha dincim hareketsizliğime göre

arkadaşlar ya şu akşam 6 sonrası hiçbirşey yememe diyetini deneyeniniz varmı bende uygulayacağım hatta bugün başladım inşallah işe yarar.işe yararsa size yazarım umarım <3

teşekkür ederim tavsiyelerini dinliycem :)

arkadaşlar ya şu akşam 6 sonrası hiçbirşey yememe diyetini deneyeniniz varmı bende uygulayacağım hatta bugün başladım inşallah işe yarar.işe yararsa size yazarım umarım <3

akşam 6dan sonra yememe diyeti güzel bir diyet fakat gün içinde yediklerinede dikkat edersen gerçekten işe yarıyor ben aylardır diyete uyamasamda öyle yapıyorum tabi arada kaçamaklar oluyo mesele ben bugün dayanamayıp 6 bucuga yakın 2 dilim ekmek yedim ama bu kaçamak epey idare eder beni yani tamamen herşeyden kısmadım kendimi ama pazartesi sıkı bi diyete başlıyorum sene sonu defilesine kadar şu 5 kilomu vereceğim inşallah

teşekkür ederim tavsiyelerini dinliycem :)

yardımcı olduysam ne mutlu :)

evet çok sağolun.ben rezene papatya biberiye sinameki funda ve kuşburnu çayı kaynatıp içiyorum bağırsakları güzel çalıştırıyor tavsiye ederim.akşam 6 sonrası yememe diyetine tam başlıcam bugün en az 10 kilo vermeliyim.inşallah.herkese iyi günler

kızlar eve geldim bi meyve ve kahve içicem gerçekten çok acıkıyorum ama yaza kadar göbek gidicek :)

Kizlar dün akşam 6 dan sonra bisey yemedim ve bol su içtim.birinci sabah bile faydasi olmustu.artik boyle devam edecegim.gunduz ne yerseniz yiyin ama aksam dikkat ettiginiz zaman kilo veriyorsunuz:)

canım ben metabolizmayı çalıştıracak hemde kemikler ve vucud için faydası olan bi karışım içiyorum yemekten sonra sirke bal ve ılık su bununda faydası var

Kizlar dün akşam 6 dan sonra bisey yemedim ve bol su içtim.birinci sabah bile faydasi olmustu.artik boyle devam edecegim.gunduz ne yerseniz yiyin ama aksam dikkat ettiginiz zaman kilo veriyorsunuz:)

evet canım haklısın bende artık kendimi toplamalıyım gece falan ders çalışınca yiyorum şu son zamanlar

Kizlar acaba diyetisyenemi gitsek cunku doktor kontrolunde olubca pes etme sansimiz daha az olur ama verecegim kilo 4kilo oldugu icin doktor bunun icinmi geldin dermi diyede korkuorum bide erkek arkadasima 5kilo vericem diorum cok cirkin olursun seni daha sevmem dio:))

abla bişey dicem ama kızma erkekler seni böyle seviyorum derler biraz süslen tamam dibine düşer benim hiç sevgilim olmadı korkumdan ama kardeşim dediğim erkek arkadaşlarım var makyajsız hem doğal hem güzelsin diyolar bi eyeliner bi parlatıcı tamam iltifat yağar senin için kilo veriyorum de

erkeklerin seni boyle seviyorum demesi guzel, en sinir oldugum erkek tipi varsa da, o da illa zayifla, biz bir araya geldigimizde ki gibi degilsin diye tutturan, oyle sey olur mu, sen sadece goruntum icin mi beni sevdin.

benimki de tam tersi, zayiflicam diye akli cikiyor, devamli diyetimi bozdurmaya calisiyor, daha ne zayiflican diye tutturuyor:) ama onun iicn degil kendim icin zayifladigimdan, ona pek de bir sey yapmak dusmez.

valla benim sevgilim yok bana karışanda yok aksine annem yardım ediyor

valla benim sevgilim yok bana karışanda yok aksine annem yardım ediyor

Nisanlim gobeklisiinn gibeklisin diip duruyodu diyete basladim bendee tabi bu sefer bizimkisi tutturdu yoo ben saka yapiodum sen guzelsin demeye tabi bnde inat ettim vercem bu iki kiloyu die :)) neyse gecen gun buze gelirken bi baktim bir kilo en sevdigim tatlidan almis:)) simdide dio ki askimm ben sana destk oluyorum diyetinde dio bu nasil destek olmak yaa o tatliyi almaki destek olmakkk:))))

benimde vermem lazım ama bak iyi yönden bak destek oluyomuş seninki iki kilo vermen gerekiyorsa ya şok diyet yap ama bol suyla yada saat 6 dan sonra bişey yeme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…