Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

istanbulsultani

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
5.242
1.854
448
Merhaba arkadaşlar hani şu gitmeyen son 5 kilo vardır ve bir türlü veremeyiz ya işte onu elele verip o 5 kilodan kurtulalım mı ?
Birbirimize destek olup, deneyimlerimizi paylaşırsak daha iyi olur. Her gün buraya ne yediğimizi yazarsak daha verimli olur ve bi yarış içerisine girersek daha motive oluruz hadi kim önce 5 kilo vericek :)

Benim boyum 1.55 civarı kilom ise 52.8 herkese bol kilo vermeli günler kızlarr

Başlangıç Kilomuz - Şuan ki kilomuz

dilviin 52.8 - 51.7
cagla 59.8
maviask 55.2 - 53.6
guba 58.8
emotion_emotion 64.5 - 63.4
kayok 64.5
sevira 58.8

Son düzenleme:
canım bu sfer Şu cayıda duzgun içelim lutfennn hatta her gün sana mesaj atıcamki cayı unutma die

bende 154 boyundayım kilom 55.2 bu sabah tartıldım. İki gündür diyetteyim bakalım.

hoşgeldin canım sende :) cagla abla o çayın ben pek etkisini görmedim yada bana mı öyle geldi bide yatmadan hareket yapıcam başladığımda yazarım zaten geç yatıyorum yarım saat daha geç yatsam bişey olmaz heralde

regl donemindeyim pazarertesi gunu yazacem enson 58.800 kg idim. sen kaç kilo ile başladın

canım ben regl döneminde çok şiş olursam en fazla 58 oluyodum sonra artık kendime gelmeliyim diye regl bittikten sonra hemen diyete başladım ve ramazan ayındaydık oruçlu olsam bile mutlaaka dersten geldikten sonra yürüyüş yapıyodum öylelikle 52' ye kadar düştüm cagla ablayla diyet yaptık protein diyeti 49 kilo oldum sonra tekrar derslerim başladı düzensiz yemeler falan yine 52.8 oldum

basarilar bayanlar:)

son kilolari vermek gercekten zor. Bi de benim gibi cok uzun yoldna gelip yorulmussaniz, o inatci kilolarla ugrasmak zor oluyor.

Bakalim umarim veririz son kilolari.

basarilar bayanlar:)

son kilolari vermek gercekten zor. Bi de benim gibi cok uzun yoldna gelip yorulmussaniz, o inatci kilolarla ugrasmak zor oluyor.

Bakalim umarim veririz son kilolari.

umarım veririz ki vericez inanıyorum istediğimiz biz olucaz :) yaza manken gibi giricez kızzlarr hazırlanın

Anlastik canim birbirimizi gun icerisinde gaza getirelim hadi simdi herkes yere yatip 10tane mekik cekio

ben callaneticse basladim bakalim, cok yavas ama mucize yaratiyo diyolar. hareketsiz gitmiyo kilolar, cok inatcilar.

ama karin hareketleri beni olduruyo, hala alisamadim. 3 gun oldu gerci daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…