• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeyen Şu 5 Kilodan Birlikte Kurtulmak İçin Tüm Arkadaşlarımı Bekliyorum :)

19 yaşındayım 160 boyundayım bu sabah 61.6 kg geldim şu an küçük hedefim 57 kendimi iyi hissetmek ve çok zorlamamak için ama devamı gelir umarım :) burada diğer konular gibi kurallarınız var mı yoksa yalnızca birbirinizi motive mi ediyorsunuz :)

19 yaşındayım 160 boyundayım bu sabah 61.6 kg geldim şu an küçük hedefim 57 kendimi iyi hissetmek ve çok zorlamamak için ama devamı gelir umarım :) burada diğer konular gibi kurallarınız var mı yoksa yalnızca birbirinizi motive mi ediyorsunuz :)

canım aslında her ikisinide yapıyorduk fakat herkes dağıldı :) benim boyum 153 kilom 52 45 kiloya kadar düşücem hedefim bu :)

İnş verirsin dağılmak yok yola devam :D Ben de yarın diyetisyene gidicem bugün son günüm diye çılgınca her şeyi yedim ama bakalım. Sen nasıl bir diyet yapıyorsun? Bir de yaşın kaçtı?

İnş verirsin dağılmak yok yola devam :D Ben de yarın diyetisyene gidicem bugün son günüm diye çılgınca her şeyi yedim ama bakalım. Sen nasıl bir diyet yapıyorsun? Bir de yaşın kaçtı?

yaşım 17 canım :) boy 153 :( kilo 52 :((( 2 günlük pirinç lapası diyeti yapıyordum duraklama dönemine girdim galiba ödem toplamışım yarın yani sabah ayça kayanın diyetini yaapacağım inş. :)

Bende katılmak istiyorummmm

hoşgeldin canım yaşın kaçç ?
bende tam ümidimi kaybetmiştimm hadi toparlayalım kendimiziii :12:

Son düzenleme:
Yarış yapalım 23 Nisan'a kadar 5kilo veren kaza ır

23 nisana 5 kilo mu, ben su halimle veremem kesinlikle, 20 kilo verdim, bi 5 kiloyu daha o kadar surede vermek benim iicn imkansiz. giderek kilo verme hizi dusuyor:)

Ama yeni baslayan arkadaslar verebilirler eminim, ben ilk ayimda 6 kilo vermistim.

SLMLAR KULüBE YENİ ÜYE oldum..sayfaları gezeyirom.ne güzel 50/55 kilolardan bahsediyorusu0nuz bende katılayım mı size
belki bende 65e düşerim :)) mevcut kilo72

SLMLAR KULüBE YENİ ÜYE oldum..sayfaları gezeyirom.ne güzel 50/55 kilolardan bahsediyorusu0nuz bende katılayım mı size
belki bende 65e düşerim :)) mevcut kilo72

tabiki hoş geldin ben ayça kayanın diyetini biraz değiştirip yapıyorum kızlar sizin yaptığınız diyetler neler :)

aynen bende spora ara vermiştim tekrar başladım :)

spor elzem, kesinlikle devamli yapilmasi lazim, gunde yarim saatlik yuruyus seklinde bile olsa,

ben dersler yuzunden, bir bucuk ay spor yapamadim, o sure boyunca, hic kacamak yapmama ragmen, kiloda veremedim.

spor elzem, kesinlikle devamli yapilmasi lazim, gunde yarim saatlik yuruyus seklinde bile olsa,

ben dersler yuzunden, bir bucuk ay spor yapamadim, o sure boyunca, hic kacamak yapmama ragmen, kiloda veremedim.

canım sağlık acısındanda çok iyi bak ben atölyede devamlı ya ayaktayım yada işteyim ama yorulmuyorum pek başladığımdan beri ama ara vermemin sebebi karnım bildiğin acıyordu otuurup kalkarken hatta gülerken bile gülüyordum sonraa ahhh diyee karnımı tutuyordum şimdi hala o acı var ama şükür azaldı

canım sağlık acısındanda çok iyi bak ben atölyede devamlı ya ayaktayım yada işteyim ama yorulmuyorum pek başladığımdan beri ama ara vermemin sebebi karnım bildiğin acıyordu otuurup kalkarken hatta gülerken bile gülüyordum sonraa ahhh diyee karnımı tutuyordum şimdi hala o acı var ama şükür azaldı

gecmis olsun, tabi kendini inictecek kadar zorlama, yazik sana:)

bende buralardayım hala, 60 la başladım hala 58 in altına düşemedim, buda benim bütün motivasyonumu bozuyor. hafta içi sorun yok dikkat ediyorum diyetime ama o hafta sonunda bütün dengem bozuluyo:(( verdiğim gramları geri alıyorum. spor spor spor vaktim yok işte. hedefim 55 ama ben göremiycem heralde o günleri........

Back
X