Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kurumsal biryerde işe başlayalı 2 gün oldu ama kullandıkları programı anlamıyorum bu yüzdende hiç bir işi yapamıyorum sanki beceremicek gibiyim sizede oldumu
Arkadaşlar kurumsal biryerde işe başlayalı 2 gün oldu ama kullandıkları programı anlamıyorum bu yüzdende hiç bir işi yapamıyorum sanki beceremicek gibiyim sizede oldumu
Oryantasyon haftasında değil misiniz? Programı öğretmeden mi sizi direkt başlattılar? Yoksa siz özgeçmişiniz de ben o programı biliyorum mu dediniz? Kurumsal bir şirketse ne olursa olsun size öğreteceklerdir.
Oryantasyon surecinde degil misin ? Öğrenirsin. 50 yasinda mudur konumda bir adama, Erp programi ogrettigimi biliyorum:) o zamanlar yeni mezundum, adam full tecrubeli ama o programi ilk defa kullaniyordu. Oyle ya da boyle ogreneceksin, cabala.