- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 31
- Konu Sahibi littlemermaid993
Benim hobi olarak yaptigim ve cok sevdigim bir aktivite var. Biraz uzun sureli, sirali, beklemeli olabiliyor. Bugun gittigimde normalden fazla kalabalikti. O yuzden sinirleri gergin 40-45 yaslarindaki bir kadin sudan sebeplerle once baska bir 55-60 yaslarindaki kadina catti kavga cikardi ortami gerdi, kadini gitmek zorunda birakti. Sonra orada calisan kisiye bagirmaya basladi cok bekledim diye o arada kendine yine ayni yaslarda bir erkek destekci buldu. Ben orada calisanlarla cok samimiyim, ortam gerilmesin bos yere dedim calisan kisiye bu sefer bana sardilar. Ben 25 yasindayim ama daha kucuk gosteriyorum ve baska diyecek bir sey bulamayinca yasimdan vurdular. Ben once cevap vermedim ama anlatamam size benden once zaten yarim saattir bagiriyorlardi ve hicbir sekilde kim mudahale ederse etsin susmadilar. Ben de onlara donup "Emir kipiyle konusmaniz cok yersiz, sesinizi de yukseltiyorsunuz ve bastan beri ortami siz gerdiniz, hala daha devam ediyorsunuz" dedim. Aman da ben bunu nasil dermisim, terbiyesizmisim, anneme soracakmisim eve gidince bana bu isin dogrusunu ogretecekmis, beni egiten ogretmenlere yazikmis O arada baska bir genc arkadas bakin siz kac yasindasiniz, neredeyse kiziniz yasinda birine terbiyesiz diyerek boyle bir uslupla konusmaniz dogru mu demeye calisti ama bu sefer beni biraktilar o genc arkadasa oklar cevrildi ona bagirmaya basladilar. Gercekten ben ilk defa boyle bir ortam, bu derece cirkeflik, hic susmayan ve kendini hakli goren insanlar gordum. Cikarken calisan kisilere 'Kusura bakmayin hic susmadilar yoksa ben cevap verip iyice gerilmesine sebep olmazdim ortamin' dedim. Yok dediler asil onlar kusura bakma dediler. Ben cikarken hala o beni savunan kisiye bagiriyorlardi beni nasil savunurmus! Yani gercekten sudan sebep olaylar, ortada sorun olacak bir durum bile yoktu.
Simdi ben olayin etkisi ile bir daha oraya gitmek istemiyorum. Calisanlarla konusu acilmasini veya o kisilerle karsilasma ihtimalini istemiyorum. Ozellikle neden bilmem boyle bir diyalogun icinde oldugum icin calisanlara karsi mahcup hissediyorum cunku onlarin calisma ortami gerildi. Ama gercekten terbiyesizligime kadar laf gelmeseydi ciddiye bile almazdim ama ben cevap vermedikce inadina bagirmaya devam etti kadin. En yakin yer o subeydi ama gidebilecegim yakinlikta baska subeler de var. Her seye ragmen gitmeli miyim yoksa baska sube de mi devam etmeliyim? Hayatimda gerginlikleri en aza indirdigim bir donemdeyim o yuzden boyle bir olayin icinde olmak beni cok yordu. Bu sube eve 3dk en yakin gidebilecegim diger sube 10dk.
Simdi ben olayin etkisi ile bir daha oraya gitmek istemiyorum. Calisanlarla konusu acilmasini veya o kisilerle karsilasma ihtimalini istemiyorum. Ozellikle neden bilmem boyle bir diyalogun icinde oldugum icin calisanlara karsi mahcup hissediyorum cunku onlarin calisma ortami gerildi. Ama gercekten terbiyesizligime kadar laf gelmeseydi ciddiye bile almazdim ama ben cevap vermedikce inadina bagirmaya devam etti kadin. En yakin yer o subeydi ama gidebilecegim yakinlikta baska subeler de var. Her seye ragmen gitmeli miyim yoksa baska sube de mi devam etmeliyim? Hayatimda gerginlikleri en aza indirdigim bir donemdeyim o yuzden boyle bir olayin icinde olmak beni cok yordu. Bu sube eve 3dk en yakin gidebilecegim diger sube 10dk.
Son düzenleme: