Gitmeli miyim?

je_veux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
75
1
36
İstanbul
Herkese selamlar..
Olaya hemen girmek istiyorum.
Benim annemle babam ben yaklaşık 5 yaşımdan beri ayrı.Baba sevgisi görmüş biri değilim.Hep konuşurken aramızda bir soğukluk vardır.Karne aldığımda aramazdı bir ihtiyacın var mı diye sormazdı.Ablamı arar onla konuşur ne beni ister ne abimi.Zaten ablam babama düşkün biridir...
Kendisi Muğla-Bodrumda yaşıyor.Ablam ve abimle 3 kere gittim.Doğru düzgün ilgilenmedi bile benimle.Yanımızda atyarışı oynar,kadınlarla telefonda konuşur.
Bizim evimiz ve dükkanımız vardı kumarı yüzünden kaybettik ikisinide.Çok zor günler geçirdik ablam liseye gidiyordu okulu bırakdı bayrampaşa taraflarına taşındık o sırada abim liseye geçmişti ve yurtta kaldı.Annem okula hademe olarak girdi...Sonra tekrar eski yaşadığımız yere taşındık.Ablam kuaförde çırak olarak başladı yaklaşık 6 yıldır orada çalışıyor şuan usta liseyi açıktan bitirdi ve şuan açıktan türk dili ve edebiyatı okuyor 3. sınıfa geçti.Abimde bu yıl üniversiteden üçüncülükle mezun oldu ve şuan mühendis.Annemde 6 yıldır bir evde temizlik yapıyor.
Kışın ben burda iyi değilim param yok diyip arıyor tam abimin bitirme tezi sırasında elde doğru düzgün para yok zaten 300 lira gözden çıkartıp gönderiyoruz abimi babamı alması için.Ama bakıyoruz hiç birşeyi yok! Annem mecburen gelsin birkaç gün kalsın bizde dedi.Ama hiç gel kızım biraz dolaşalım yada konuşalım demedi.İşte sonra halamın yanına gitti.O arada kadınlarla görüşüyor.Şimdi tekrar Muğlada bayramda gelicekmiş bizim için.Pazar günüde biriyle buluşacakmış zaten..
Şimdi ben yanına gitmek istemiyorum ablam olmaz öyle şey diyor annemde yapma böyle bayram hem tuttuğun oruçlar boşuna gider filan diyor.
Bana hiç ilgi göstermemiş adam gibi konuşmamış birinin yanına neden gideyim ki?Öyle çok özeniyorum ki dışardan çocuklarına karşı ilgili olan babalara.Resmen gözlerinin içine bakıyorlar çocuklarının.Kıskanmıyorum,üzülmüyorum dersem yalan olur... Çocuklarının annesinden ayrılıp ama çocuklarıyla o kadar çok ilgilenen babalar var ki...
Ne yapmamı önerirsiniz? Şuan duygusal olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Sinirli,kinli,üzgün...
Çok uzun oldu farkındayım.Ama yorumlarınıza çok ihtiyacım var...

Merhaba. Aslında dusuncelerıne hak verıyorum. Haklısın. Ama baban o sonucta? İyisiyle kötüsüyle baban işte... Yarın diğer gün allah korusun vefat etse çok üzülürsün. Fırsatları değerlendiremedim diye çok üzülebilirsin. Ya tamam çok samimi olmak zorunda değilsin. Mesafeli ol ama yinede git. Yapıcak hicbirsey yok. Gitmek istemeyincede etrafa karsı kötü oluyosun.Bi kaç gun idare edebilirsin.

canım bence git. evet belki haketmeyen bir insan ama sonucta ona birşey olsa gitmedim diye kendini suçlayacaksın .. bence sen bir evlat olarak kendine yakışanı yap .. onun günahı kendi boynuna ..

Herkes Kendine Yakışanı Yapar !!
Sen Evlatsın, Sende Kendine Yakışanı Yap !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…