Gitmeli mi gitmemeli mi?

ben de gitmezdim sanırım

Ben pişman olacağımı düşünmüyorum açıkçası. Vicdanen hiçbir sorumluluk hissetmiyorum artık kendisine. Hele ölünüzü bile bilmek istemiyorum dedikten sonra buz kestim.
Vicdanınız rahatsa gitmeyin.. sizi yargılayacak kimse yok .. istiyorsanızda kimseyi dinlemeden gidin. yatağa başınızı koyduğunuzda keşke gitseydim demeyecekseniz sakın gitmeyin.. herkes anne baba olmayı haketmiyor ne yazık ki .

Biyolojik olarak bağınız var ama manevi olarak yok. İkincisi olmadan birincisi tek başına işe yaramıyor. Bana babalık yapmayan adama ben de evlatlık yapmam. Sonradan da keşke demem. Bu konuda kendimi çok iyi tanırım çünkü keskin sınırlarım vardır. Ne ekerse onu biçmeli insan

Böyle bir babadan böylesi iki evlat nasılda vefalısınız bunca kötlüğüne rağmen zaten mağrifet kötüye iylik yapabilmekte ben gitmezdim ama sizler gibi temiz yürekliler gider hem sevab olur hemde utanır hemde yarın birgün bi şey olunca kabiniz rahat olur

Buraya yazidginiza göre ikilemde kalmışsınız demektir bence gidin bunu kendiniz için yapın çünkü sonra size vicdan yükü olur.

Net gitmezdim. Herkes kendi seçimlerinin bedelini bir şekilde ödeyecek sonuçta.

Ben pişman olacağımı düşünmüyorum açıkçası. Vicdanen hiçbir sorumluluk hissetmiyorum artık kendisine. Hele ölünüzü bile bilmek istemiyorum dedikten sonra buz kestim.

ben olsam geber o vakit banane..derdim heralde..
siz yine yanindayiz demissiniz..
tebrik ettim şahsen.

Ben giderdim galiba..
Sonkez ayni şeyleri söylesede yuz yuze gelmek isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…