Annem hayatta ve hep yanımızda o benim canım. Sinir oldu babama zaten. Biz umrunda değiliz zaten, her zaman öyleydi.Sizin babanız benimkinden bir seviye üstteymiş. Aynı kumaştalar.
Ben olsam gitmezdim. Siz hiç umurunda değilsiniz. İki seneye kadar zaten elinizden gelen her şeyi yapmışsınz. O itmiş siz tutmuşsunuz. Bizdeki gibi :)
Anneniz hayatta mı?
Ben de bunu istemiyorum, kapısına gitsem sanki biz suçluymuşuz da o iyi bir babaymış gibi hissedecek biliyorum. Sesimizi duyduğunda hıçkırıklarla ağlıyor telefonda. Aklayamaz kendini.genç kızlara da tavsiyem maddi manevi kendinizden aşağı adamlarla evlenmeyin evde kaldı desinler boşverin.annem yapmış bu hatayı evladı olan ben çektim sıkıntıyı kendi de çekti tabii.1 sene bile aynı evde yaşamadığım adam annemim babasının malını hesaplayıp beni kıskanıyor halaa konuşuyormuşş sanki kendi emeği var.utanması gerekeceğine bir de üste çıkıyor .değişmezler konu sahibi acıma ki acılar içinde vefat etsin pişmanlıklar içinde vefat etsin kendini aklamasına sakın izin vermee
boyle bır adam varlıgı boyunca ne uzuntuler yasatmıstır hepsını anlatmasanızda tahmın edıyorum benBen telefonda bile bir şey dememek için çok zor tuttum kendimi. Resmen kelimeleri yuttum, onun yalancı vicdan temizlemesini bile bile izlemek istemiyorum açıkçası.
Allah hayırlı uzun ömür versin annenize.Annem hayatta ve hep yanımızda o benim canım. Sinir oldu babama zaten. Biz umrunda değiliz zaten, her zaman öyleydi.
Bunu hep söylüyorum. Şu an kanser ve adam olsaydı annem, çocukları, torunları hepimiz destek olacaktık. Şu anda tanımadığı 5 yıllık bir kadının yanında rahat bile değil Emin’im. Babannem vefat ettiğinde bile annemin kapısında ağladı birkaç yıl önce. Kendi tercihleri böyleydi. Kurban biz olduk. Dediklerine yaşarken bile içim sızlıyor ama gidilmeyi hiç haketmiyor. Ben gitmeyeceğim, Ablam isterse gitsin.boyle bır adam varlıgı boyunca ne uzuntuler yasatmıstır hepsını anlatmasanızda tahmın edıyorum ben
hayatı boyunca aslında hıc sevgı gormemıs nasıl sevılır bılmıyor hıc ogretmemısler bak sen ınsan oglusun ınsan budur bız ınsanız dememısler oyle dogurmuslar buyumus buyurken canlar acıta acıta buyumus ölüm kapısını calmıs hala kötu hala
cunku kendısı bu
bu kadar yanı
boyle ınsanlarla annesı ayrılamadıgı ıcın bır omur gorusmek zorunda kalanlar var dusunebılıyormusunuz varlıkları ne buyuk hakaret ne buyuk ıskence
sızı daha fazla uzemez zaten
öldugunde uzuleceksınız bunu sımdıden soyleyeyım
dıyeceksınız kı neden ? neden boyle oldu baska olabılırdık bak öldun gıttın toprak olacaksın degdı mı
ruyalara da gırecek
ama pısman olacagınız hıc bırsey yok uzulebılırsınız bu cok dogal sonucta babanız
ama pısman olacagınızı hıc sanmıyorum
annem çok iyi bir insan, babam şimdi ona gelmek istese kendi eliyle bakar. Çok temiz, çok iyi niyetli. Böyle düşünmez yani.Allah hayırlı uzun ömür versin annenize.
Babam hak etmediği halde çok taviz verdik çok alttan aldık annem gitmeyin yapmayın demedi hiçbir zaman ama çok gücüne gidiyodu biliyorum. Her zaman her şeyimize annem yetişti bende bi süre sonra anneme haksızlık yaptığımızı düşünmeye başladım. Babama bir adım daha atacakken annem bunu hak etmiyo diye dururdum kendimi. Konunun hassasiyeti farklı tabi hastalık var ortada ama bilemiyorum yine yerinize kendimi koyunca anneme haksızlık yapacakmışım gibi geldi.
Ben olsam giderdim.Siz olsanız ne yaparsınız?
Benim annemde kötü niyetinden böyle düşünmüyodu ki. Hak etmediği için.annem çok iyi bir insan, babam şimdi ona gelmek istese kendi eliyle bakar. Çok temiz, çok iyi niyetli. Böyle düşünmez yani.
Yok onu demek istemedim, annem kafa olarak çok verici bir insan olduğu için kendine haksızlık olarak görmez. Onca şeye rağmen kendi bile bakar. Yoksa anneniz de Eminim çok iyidir. Benim anneminki biraz saflık derecesinde iyi niyet.Benim annemde kötü niyetinden böyle düşünmüyodu ki. Hak etmediği için.
annem şu an benim yanımda yediği önünde yemediği ardında torunu dibinde diğer insan müsveddesi başkasının çocuklarına hizmetçi oldu sadece hayat boyu yediler yediler kapıya koydular tam 2 kereannem çok iyi bir insan, babam şimdi ona gelmek istese kendi eliyle bakar. Çok temiz, çok iyi niyetli. Böyle düşünmez yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Yok onu demek istemedim, annem kafa olarak çok verici bir insan olduğu için kendine haksızlık olarak görmez. Onca şeye rağmen kendi bile bakar. Yoksa anneniz de Eminim çok iyidir. Benim anneminki biraz saflık derecesinde iyi niyet.
Sebebi ne böyle davranmasının yani durup dururken neden böyle davranır ki bir insan.. birileri sizinle ilgili dolduruyo falan mi acaba..Merhabalar,
Bugün kötü bir haber aldım ve nasıl davranmam konusunda çok kararsızım.
Babamın kolon ve karaciğer kanseri olduğu haberini aldık. Kendisiyle 2 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Ne o bizi ne de biz onu arıyoruz. Başkasıyla evli, şu an bakımını o üstleniyor.
Babam evlendiği ilk günden beri annemi defalarca aldatmış ve ben 10, Ablam 13 yaşındayken de annemle ayrıldılar ama evde yaşanan aldatma olayları, parasızlık, babamın bizi ortada bırakıp gitmesi gibi birçok sıkıntılar yaşadık o dönem. Çok zor bir çocukluğumuz oldu açıkçası, kendisi Zengin kadınlarla hayatını yaşarken; biz eşyasız evde Ablam, ben, annem yaşam savaşı verdik yıllarca. Defalarca şans vermemize rağmen hep yarı yolda bıraktı bizi, ne düğünlerimize geldi ne de doğumlarımıza.
Ama biz yine de bayramlarda filan gittik babamızdır diye. Lakin 2 yıl önce birtakım saçma laflarının üzerine ablamla görüşmeyi tamamen kestik kendisiyle.
Ben hamileyken oğluma ve yeğenim için “ona karşı bir yakınlık hissetmiyorum ama bu torunumla farklı olacak; hayvan mı deseler torunun mu hayvanı seçerim o kadar bir şey hissetmiyorum.” minvalinde şakayla karışık güya laflar etti. Biz de bu laflar ve zaten geçmişten dolayı zaten ipliğe bağlı olan ilişkimizi kestik.
2-3 hafta önce kalp krizi geçirmiş, haberi geldi ve ben aradım. Telefonda ağlayarak “ ne size bir şey olsa bilmek istiyorum, ölseniz bilmem istemem; siz de beni bilmeyin.” dedi, ben de “sen bilirsin baba, yine denir şeye ihtiyacın olursa ararsın.” dedim kapadım.
Bugün de Ablam aradı, ona da bana dediklerini demiş. Ablam da biz senim yanındayız, istediğinde ara yazmış.
Ablam gidelim babama diyor ama benim içimden hiç gelmiyor açıkçası. Hayatımın hiçbir döneminde iyi ya da kötü Yanımda olmayan bir insana gitmek istemiyorum. Daha torununu bir kere bile görmedi, oğlum 20 aylık.
Sizce gitmeli mi? Siz olsanız ne yaparsınız?
Merhabalar,
Bugün kötü bir haber aldım ve nasıl davranmam konusunda çok kararsızım.
Babamın kolon ve karaciğer kanseri olduğu haberini aldık. Kendisiyle 2 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Ne o bizi ne de biz onu arıyoruz. Başkasıyla evli, şu an bakımını o üstleniyor.
Babam evlendiği ilk günden beri annemi defalarca aldatmış ve ben 10, Ablam 13 yaşındayken de annemle ayrıldılar ama evde yaşanan aldatma olayları, parasızlık, babamın bizi ortada bırakıp gitmesi gibi birçok sıkıntılar yaşadık o dönem. Çok zor bir çocukluğumuz oldu açıkçası, kendisi Zengin kadınlarla hayatını yaşarken; biz eşyasız evde Ablam, ben, annem yaşam savaşı verdik yıllarca. Defalarca şans vermemize rağmen hep yarı yolda bıraktı bizi, ne düğünlerimize geldi ne de doğumlarımıza.
Ama biz yine de bayramlarda filan gittik babamızdır diye. Lakin 2 yıl önce birtakım saçma laflarının üzerine ablamla görüşmeyi tamamen kestik kendisiyle.
Ben hamileyken oğluma ve yeğenim için “ona karşı bir yakınlık hissetmiyorum ama bu torunumla farklı olacak; hayvan mı deseler torunun mu hayvanı seçerim o kadar bir şey hissetmiyorum.” minvalinde şakayla karışık güya laflar etti. Biz de bu laflar ve zaten geçmişten dolayı zaten ipliğe bağlı olan ilişkimizi kestik.
2-3 hafta önce kalp krizi geçirmiş, haberi geldi ve ben aradım. Telefonda ağlayarak “ ne size bir şey olsa bilmek istiyorum, ölseniz bilmem istemem; siz de beni bilmeyin.” dedi, ben de “sen bilirsin baba, yine denir şeye ihtiyacın olursa ararsın.” dedim kapadım.
Bugün de Ablam aradı, ona da bana dediklerini demiş. Ablam da biz senim yanındayız, istediğinde ara yazmış.
Ablam gidelim babama diyor ama benim içimden hiç gelmiyor açıkçası. Hayatımın hiçbir döneminde iyi ya da kötü Yanımda olmayan bir insana gitmek istemiyorum. Daha torununu bir kere bile görmedi, oğlum 20 aylık.
Sizce gitmeli mi? Siz olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?