kızlar ablamın gorumcesı gozunden rahatsız sımdı ablam ılla gel gor dıyor.evı bana cok uzak.ıkı saatım yolda gecıyor.gıtmekte hıoc ıcımden gelmıyor.onlarda benı her fırsatta arayıp sormuyorkı.ama ablam onlara cok deger verıyor.illa ne zaman geleceksın gel dıyıp duruyor.sımdı esım onlardan pek haz etmez.gıdecegımı soylesem gıtme dıyecek.bı sorunda onunla yasayacam.eger gıdersem sırf ablamı kırmamak ıcın.yoksa onların gul yuzunu gormak ıcın degıl.ne yapayım kızlar.sımdı esıme soylesem hemen yuzu degısıecek butun gunumuz zehır olacak....................
kızlar...yıne az once ablam aradı.soyledım esımın ıstemedıgını.ne yapalım alıstık artık dedı tuhaf bır ses tnuyla.kusmus gıbı....ya ablam ya...kardesınden dahamı degerlı gorumcen anlamıyorum.o kadar moralım bozuldukı anlatamam.bıktım artık herkesın hayatında bırkac kısı secıp onlara fazlasıyla deger vermesınden.bız nıye boyle bır aıleyız anlamıyorum.ablam boyle.ıkı abım var.arayıp sormazlar gelmezler.bı kardesımız var bakalım bırsweye ıhtıyacı varmı rahatmı dıye ınsan abı olarak bı arayıp sormazmı....herkes esıne onun aılesının derdıne dusmus.kızlar bu duruma cok uzuluyorum.artık o kadar sıkıldımkı kımseyle konusmak bıle gelmıyor ıcımden.:1no2:senağlamasenağlama
Son düzenleme: