- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
sagol allah razi olsun.insallah amin canimcok cok gecmis olsun. malesef hic bi bilgim yok. ama umarim bi cagresini bulursun. moralini bozmamays calis demesi kolay ama olmuyo iste
kasikla yerken sıkıntı yasiyomusunz.cok uzuluyorm oyle sesler yaptikca.ilk haftalat uyku uyumadim onu izleyip dinlemekten.allah kimseye yaşatmasin kimseyi evladiyla sınamasınBenim oğlumda erken doğdu zamanla geciyor bende çok üzülmüştüm o zamanlar benimki surekli kusan bir bebekti hala yemesi sıkıntılı şuan 4 yaşında. 2 yaş gibi geçmişti .
amin canim sagolasin insallah.cok sukur zamanla geciyormus ama o ole ses yaptikca omrumden omur gidiyo.insallah en kisa zamanda sifa bulir yavrumayyyy kuzuuuum okurken nefesımı tuttumama bak ıkı yasına kadar gevıyormus kolay degıl belkı ama demek tek caresı zamanmıs Allah dermaansız dertler vermesın cok gecmısler olsn
aynen sutum azaldi.cogunlukla mama yiyo zaten.emerken de tikaniyo korkuya emziremiyrm.sagip veriyorm o da bebegin cektigi gibi olmuyo zaten.cok mu tikaniyo du da yattiniz hastanede ilac verdiler miBiberonla beslemistim eğer sütün varsa ne mutlu. Üzüntü kesilmesine sebep oluyor benim sutüm çok azdı. Mama verdim.Grip olmamasına dikkat et tıkanıyor biz hastanede yattık 3 aylıkken geçicek her şey düzeliyor üzülme
sagol cevao yazdgn icin gecmis olsun sanada.gecene kadr pek disari cikarmiycz demekkiGrip oldu o sebeple yattık. Bende ondan kaptım çok ağır atlattım. Yani ben bile çok kötü oldum. O ne yapsın. Geçiyor hepsi 1 yaşına kadar dikkatlı olacaksın. Büyüyorlar
aslında bi kac yere konu actim ama ya kimsenin basina gelmedi yada dikkat cekmedi.bide burayi takip edenlere danisayim dedim
35+6 da dogum yaptim
17 gunluk bi oglum var.bende gebelik diyabeti oldugu icin erken dogdu yavrum.ilk bir hafta biseyimiz yoktu.sonra bebegim uyurken ve emmeye calsirken hii hiii diye sesler gekmeye basladi bogazindan.basta ememiyo kucuk cenesi gucsuz dedik ve dediler bizde oyle diye dusunduk.bi gece gaz ilacini verirken baya bi tikanir gibi oldu fakülte aciline görürdük.bize burnu tikali surekli serum fizyolijik ile temizleyn dediler bizde sevindik.dediklerni yaptik sikayet devam etti
kendi cocuk dr umuza goturduk gazdan dedi.ilcemezdeki cocuk dr una goturduk bebekler boyle sesler cikartr falan dedi.asagi yukari 5 cocuk dr undan sonra videoya cekip yine bi cocuk dr una goturduk aaa bu laringomalazi dedi.e biz bunu nettem öğrendik zaten.
tedavisi yokmus yani ilacsiz tedavi zamanla geciyrms.en gec 2 yasina kadr.ama yavrumun oyle sesler cikarmasi icimi parcaliyo.ve kasikla bisey icemiyor ilac vs.
basina boyle bisey gelen oldu mu.nasil besliyosnz ne zaman gecti.biberon ile emiyor gogusumu alirken tikaniyor.e ek gidaya gecince nasil kasikla besliycem.dr a sor diyeceksnz ama basina gelenlerden dinlemek biraz daha ayrintili oluyo.yarinda tekrar bi dr a gidicez insallah.simdiden tesekkurlet
gecmis olsun.aynen biz laringomalazi olablr mi dediktn sonra sesi dinleyip aa olablr demisti.5 tame cocuk dr u ustelik.ozel mi istersin fakulte mi artk nereye gidecgmzi sasirdik.allah kimseyi dusurmesin hastanelere muhtacta etmesinbu doktorların cehaleti beni ifrit ediyor. Ben de 2 sene önce gitmiştim ramotolojiye. Doktora genetik test istiyorum ilk bebeğim 30 haftalık doğdu dedim. Bana, hangu testleri istiyorsun diye sordu. Şok oldum resmen. Allahtan araştırıp gitmistim ve istediğim testleri söyledim. Kendisi beni yonlendirmedi bile. Hala hastalığımın sebebi bulunamadı maalesef
tesekkur ederim.sagol tavsiyen icin yarin arastrp alirim ilac icerken cok zorlaniurzKasik kullanmaniz gerektigi zaman hazneli kasiklardan alirsiniz. Cok uzun surmuyor zaten. Cabuk adapte olur bebisiniz,en gec 2,5 yasta duzeliyorlar. Gecmis olsun
Allah sifa versin omru uzun olsun bebisinizin. Buyuk bebe marketlerinde bulunuyor genelde. Eczanelere de sorabilirsiniztesekkur ederim.sagol tavsiyen icin yarin arastrp alirim ilac icerken cok zorlaniurz
bugun alicam insallahh sagolun amin insallah cumlemiiznkiAllah sifa versin omru uzun olsun bebisinizin. Buyuk bebe marketlerinde bulunuyor genelde. Eczanelere de sorabilirsiniz
cok tesekkur ederim gecmis olsun bu arada gecmiste.bizim cok ses cikmiyo cok sukur arada cogaliyo arada bazen gündüz hic olmuyo.bende cok taktim kafaya hatta sutum kesildi.dedgnz gibi basta hic emmedi.sonra emmeye basladi ama hep tikandi.insallah bizimde 6 aya kadr gecer.bes dakika yalniz birakamiyr mik dese gozum aciliyo.1 aylik olucaz yarin dogru duzgun uyumuyrm dogumdan beri.ama buna da sukur rabbim dermansz dert vermsin.sagol yazdgn icin tekrarMerhabalar. Görünce yazmak istedim. Kızım suan 14 aylık. Doğduğunda anlamadik. Ama ertesi günü seslerden rahatsız olmaya başladım. Sütum gelmemişti. Meme ucumu da tutmuyordu zaten. Ne yaptiysak emdiremedik. Sürekli kustu. 6. Ayına kadar sular seller gibi kustu. Yavrumu sabah kadar bekliyorum kusmugundan bogulur diye. Hatta birkaç kez bogulurken uyandım. Allah uyandirdi. Geleyim seslere.. Çok fazla ses vardı ve girtlagi nefes alıp verirken içine cokuyordu. Eşim hekim olduğu için hemen anladı. Doktora da gittik. Doktor da görür görmez laringomalazi dedi. 6. Ayda hem kusmasi hem de ses kesildi. Ama ben emmesini ona bagliyorum. Çok şükür o zamanlar hiç hasta olmadık. Doktor dediki sakin hasta etmeyin. Yoğun bakıma girer. Çok şükür olmadı.
Kafanıza takmayin. Hepsi geçiyor. Ben çok takiyordum. Kendimi çok yipratmisim.
Sevgiler..