- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
zamanla gecen bisey cogu bebekte görüluyms.ama sadece emzirirken degil uyurkende yapiyor.kus gibi sesler cikariyo.icini ceker gibi oluyo.nete laringomalazili bebek sesi yazarsan cikiyo.tabi ordaki baya ilerlemis bi vakaCok gecmis olsun, Bu ses nasil bir ses? Benim bebegim de emerken surekli ses cikiyor ama hic sorun oldugunu dusunmedim. Zaren sanirim tedavi edilebilir birsey de degil, tamamen fizyolojik degil mi?
aslında bi kac yere konu actim ama ya kimsenin basina gelmedi yada dikkat cekmedi.bide burayi takip edenlere danisayim dedim
35+6 da dogum yaptim
17 gunluk bi oglum var.bende gebelik diyabeti oldugu icin erken dogdu yavrum.ilk bir hafta biseyimiz yoktu.sonra bebegim uyurken ve emmeye calsirken hii hiii diye sesler gekmeye basladi bogazindan.basta ememiyo kucuk cenesi gucsuz dedik ve dediler bizde oyle diye dusunduk.bi gece gaz ilacini verirken baya bi tikanir gibi oldu fakülte aciline görürdük.bize burnu tikali surekli serum fizyolijik ile temizleyn dediler bizde sevindik.dediklerni yaptik sikayet devam etti
kendi cocuk dr umuza goturduk gazdan dedi.ilcemezdeki cocuk dr una goturduk bebekler boyle sesler cikartr falan dedi.asagi yukari 5 cocuk dr undan sonra videoya cekip yine bi cocuk dr una goturduk aaa bu laringomalazi dedi.e biz bunu nettem öğrendik zaten.
tedavisi yokmus yani ilacsiz tedavi zamanla geciyrms.en gec 2 yasina kadr.ama yavrumun oyle sesler cikarmasi icimi parcaliyo.ve kasikla bisey icemiyor ilac vs.
basina boyle bisey gelen oldu mu.nasil besliyosnz ne zaman gecti.biberon ile emiyor gogusumu alirken tikaniyor.e ek gidaya gecince nasil kasikla besliycem.dr a sor diyeceksnz ama basina gelenlerden dinlemek biraz daha ayrintili oluyo.yarinda tekrar bi dr a gidicez insallah.simdiden tesekkurlet
bizim gecti 3 aylik oglum suanda ilk bir ay coktu.trakya univ. ne goturdm dr muayne larngomlaazi olmayablr dedi video cekmistm sesi cikarirken onu goruncede varsa bile cok az dedi.basini dik tutmaya baslaynca gececk dedi dedgi gibide oldu.bazen tukurugnu yutamiynca yapiyo cok nadir ama gecti cok sukur bende cok üzülmüştm.bizim kilosyla çök ilgilendi ama yem problemimz sadece anne sutunden oldu emmedi dedgn gibu ama biberonu kabul ediyo hatta ben yavas yavas yogurt falan tattiriryrm.her gun duzenli olarak devit kullandm tek ilacı oymus halada kullanmaya devam ediyrz.alaninda iyi bi dr bul canim dr destegi cok önemli.insallah tez vakitte iyilesirMerhaba. Benim bebegimde de var laringomalazi. 13 aylik oldu. Eskisi gibi olmasa da hala sesler devam ediyor. Dr lar pek onemsemiuor gibi. Ancak biz kilo aldirmada zorluk yasiyoruz. Yabanci literaturde kilo alim problemi olur diyorlar ama burda hicbir dr bunu soylemedi. Emziremedim cinku emme efor istedigi icin daha cok o sesi cikariyordu. O yuzden sagmak zorunda kaldim.
Dilek hn merhaba internet te laringomolazi yi araştırırken gördüm yazınızı 22 Aralık dogum lu ogluma bu teşhis konuldu 5 tane dr gördü ama yapılacak bir şey yok dendi yaşına kadar bekleyip görcez çocuğum 4 aylık şuan çıkardığı ses o kadar yoruyor ki çocugu benim ciddi anlamda psikolojimbozuldu sizin çocugunuzda düzelme başladımı yada herhangi bir tedavi uyguluyormusunuz zaten kilo alumıda az hepten kafayı yedim Allah rızası için bu hastalıga tedavi varsa söyleyinaynen sutum azaldi.cogunlukla mama yiyo zaten.emerken de tikaniyo korkuya emziremiyrm.sagip veriyorm o da bebegin cektigi gibi olmuyo zaten.cok mu tikaniyo du da yattiniz hastanede ilac verdiler mi
4 aylık oğlum laringomolazi teşhis kondu kusma bizdede var kaç dr gezdim son üç dr bu teşhis koydu her hangi bir tedavi uygulanmıyor bekleyin geçer deniliyor beklemek çok zor inşallah 6 ayda bizde düzeliriz ve bizi dr lar uyarmadı hasta olursa yoğun bakım lık olur diye iyiki yazınızı okudum daha dikkatli olacamMerhabalar. Görünce yazmak istedim. Kızım suan 14 aylık. Doğduğunda anlamadik. Ama ertesi günü seslerden rahatsız olmaya başladım. Sütum gelmemişti. Meme ucumu da tutmuyordu zaten. Ne yaptiysak emdiremedik. Sürekli kustu. 6. Ayına kadar sular seller gibi kustu. Yavrumu sabah kadar bekliyorum kusmugundan bogulur diye. Hatta birkaç kez bogulurken uyandım. Allah uyandirdi. Geleyim seslere.. Çok fazla ses vardı ve girtlagi nefes alıp verirken içine cokuyordu. Eşim hekim olduğu için hemen anladı. Doktora da gittik. Doktor da görür görmez laringomalazi dedi. 6. Ayda hem kusmasi hem de ses kesildi. Ama ben emmesini ona bagliyorum. Çok şükür o zamanlar hiç hasta olmadık. Doktor dediki sakin hasta etmeyin. Yoğun bakıma girer. Çok şükür olmadı.
Kafanıza takmayin. Hepsi geçiyor. Ben çok takiyordum. Kendimi çok yipratmisim.
Sevgiler..
Bu konuda size bir çalışma yapabilirimaslında bi kac yere konu actim ama ya kimsenin basina gelmedi yada dikkat cekmedi.bide burayi takip edenlere danisayim dedim
35+6 da dogum yaptim
17 gunluk bi oglum var.bende gebelik diyabeti oldugu icin erken dogdu yavrum.ilk bir hafta biseyimiz yoktu.sonra bebegim uyurken ve emmeye calsirken hii hiii diye sesler gekmeye basladi bogazindan.basta ememiyo kucuk cenesi gucsuz dedik ve dediler bizde oyle diye dusunduk.bi gece gaz ilacini verirken baya bi tikanir gibi oldu fakülte aciline görürdük.bize burnu tikali surekli serum fizyolijik ile temizleyn dediler bizde sevindik.dediklerni yaptik sikayet devam etti
kendi cocuk dr umuza goturduk gazdan dedi.ilcemezdeki cocuk dr una goturduk bebekler boyle sesler cikartr falan dedi.asagi yukari 5 cocuk dr undan sonra videoya cekip yine bi cocuk dr una goturduk aaa bu laringomalazi dedi.e biz bunu nettem öğrendik zaten.
tedavisi yokmus yani ilacsiz tedavi zamanla geciyrms.en gec 2 yasina kadr.ama yavrumun oyle sesler cikarmasi icimi parcaliyo.ve kasikla bisey icemiyor ilac vs.
basina boyle bisey gelen oldu mu.nasil besliyosnz ne zaman gecti.biberon ile emiyor gogusumu alirken tikaniyor.e ek gidaya gecince nasil kasikla besliycem.dr a sor diyeceksnz ama basina gelenlerden dinlemek biraz daha ayrintili oluyo.yarinda tekrar bi dr a gidicez insallah.simdiden tesekkurlet
aslında bi kac yere konu actim ama ya kimsenin basina gelmedi yada dikkat cekmedi.bide burayi takip edenlere danisayim dedim
35+6 da dogum yaptim
Merhaba eski bir konu ama benim bebeğime de bu teşhis konuldu şu an 15 günlük belirtileri çok az ama zamanla çok artar mi diye endişeleniyorum size ne zaman teşhis konulmuştu ve zamanla artmış miydi acababizim gecti 3 aylik oglum suanda ilk bir ay coktu.trakya univ. ne goturdm dr muayne larngomlaazi olmayablr dedi video cekmistm sesi cikarirken onu goruncede varsa bile cok az dedi.basini dik tutmaya baslaynca gececk dedi dedgi gibide oldu.bazen tukurugnu yutamiynca yapiyo cok nadir ama gecti cok sukur bende cok üzülmüştm.bizim kilosyla çök ilgilendi ama yem problemimz sadece anne sutunden oldu emmedi dedgn gibu ama biberonu kabul ediyo hatta ben yavas yavas yogurt falan tattiriryrm.her gun duzenli olarak devit kullandm tek ilacı oymus halada kullanmaya devam ediyrz.alaninda iyi bi dr bul canim dr destegi cok önemli.insallah tez vakitte iyilesir