Çocuk Hastalıkları girtlak yapisi gelişmeyen bebeğim-laringomalazi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok gecmis olsun, Bu ses nasil bir ses? Benim bebegim de emerken surekli ses cikiyor ama hic sorun oldugunu dusunmedim. Zaren sanirim tedavi edilebilir birsey de degil, tamamen fizyolojik degil mi?
zamanla gecen bisey cogu bebekte görüluyms.ama sadece emzirirken degil uyurkende yapiyor.kus gibi sesler cikariyo.icini ceker gibi oluyo.nete laringomalazili bebek sesi yazarsan cikiyo.tabi ordaki baya ilerlemis bi vaka

Merhaba. Benim bebegimde de var laringomalazi. 13 aylik oldu. Eskisi gibi olmasa da hala sesler devam ediyor. Dr lar pek onemsemiuor gibi. Ancak biz kilo aldirmada zorluk yasiyoruz. Yabanci literaturde kilo alim problemi olur diyorlar ama burda hicbir dr bunu soylemedi. Emziremedim cinku emme efor istedigi icin daha cok o sesi cikariyordu. O yuzden sagmak zorunda kaldim.

bizim gecti 3 aylik oglum suanda ilk bir ay coktu.trakya univ. ne goturdm dr muayne larngomlaazi olmayablr dedi video cekmistm sesi cikarirken onu goruncede varsa bile cok az dedi.basini dik tutmaya baslaynca gececk dedi dedgi gibide oldu.bazen tukurugnu yutamiynca yapiyo cok nadir ama gecti cok sukur bende cok üzülmüştm.bizim kilosyla çök ilgilendi ama yem problemimz sadece anne sutunden oldu emmedi dedgn gibu ama biberonu kabul ediyo hatta ben yavas yavas yogurt falan tattiriryrm.her gun duzenli olarak devit kullandm tek ilacı oymus halada kullanmaya devam ediyrz.alaninda iyi bi dr bul canim dr destegi cok önemli.insallah tez vakitte iyilesir

aynen sutum azaldi.cogunlukla mama yiyo zaten.emerken de tikaniyo korkuya emziremiyrm.sagip veriyorm o da bebegin cektigi gibi olmuyo zaten.cok mu tikaniyo du da yattiniz hastanede ilac verdiler mi
Dilek hn merhaba internet te laringomolazi yi araştırırken gördüm yazınızı 22 Aralık dogum lu ogluma bu teşhis konuldu 5 tane dr gördü ama yapılacak bir şey yok dendi yaşına kadar bekleyip görcez çocuğum 4 aylık şuan çıkardığı ses o kadar yoruyor ki çocugu benim ciddi anlamda psikolojimbozuldu sizin çocugunuzda düzelme başladımı yada herhangi bir tedavi uyguluyormusunuz zaten kilo alumıda az hepten kafayı yedim Allah rızası için bu hastalıga tedavi varsa söyleyin

4 aylık oğlum laringomolazi teşhis kondu kusma bizdede var kaç dr gezdim son üç dr bu teşhis koydu her hangi bir tedavi uygulanmıyor bekleyin geçer deniliyor beklemek çok zor inşallah 6 ayda bizde düzeliriz ve bizi dr lar uyarmadı hasta olursa yoğun bakım lık olur diye iyiki yazınızı okudum daha dikkatli olacam

Bu konuda size bir çalışma yapabilirim

Merhaba eski bir konu ama benim bebeğime de bu teşhis konuldu şu an 15 günlük belirtileri çok az ama zamanla çok artar mi diye endişeleniyorum size ne zaman teşhis konulmuştu ve zamanla artmış miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…