- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
ayyy bu french tekniğini bana öğretsen ne hoş olurrr :79:
şu puantiyeli disc hangisi acaba?
marka ve numarasını alabilir miyim?
evettt sonunda başardımmm çoook güzel oldu tırnaklarım
ya canim ben sana temin cevap yazdim ama yollayamadim, bugün kk da ne var anlamadim, sürekli bakimda diyo
püf noktasi hizli olman yani diskte damgada oje kurumadan baskiyi yapmak
ama yapmissin zaten
eee hani resim
canim diski her baskidan önce asetonla temizle
sonra motifin kenarina sadece bir damla oje damlat komple deseni ojelemene gerek yok
sonra mümkün oldukca tek seferde kazimaya dikkat et, cekerkende ojenin oldugu yerden desenin ojesiz kismina dogru cek, böylece bütün desende oje olur hemde tassarufyounow demisti oje nimetdir diye
simdi hizli olman gerekiyo
hemen damgaya al deseni
hemende tirnagina bastir
istersen bikac deneme yap kagida filan
tirnagina baski yaparkende cok fazla bastirma
hafif yuvarlayarak yaparsan baskiyi desenin tümü pürüssüz cikar
veeee en önemlisi nekadar cok baski yaparsan okadar ustalasirsin
teşekkür ederim canım ben tırnağıma deseni çıkartıken sorun yokta sorun desenin yeri oluyo bi bakyorum yanda bi bakıyorum ortada gerçi son yaptığım fena olmadı ama boşluk kalan kısmada küçük desen koyarken biraz problem yaşadım
senin kadar yaratıcı olmam içinde baya bi uğraşmam gerek sanırsam
buda dün aksamki calismam
videodaki french teknigini pembe uyguladim, ve kürdanla noktalarini yaptim :82:üzerinede simli oje sürdüm
bu tamamen kendi fantezim kopya deel
Eki Görüntüle 241975 Eki Görüntüle 241976
ben senden kopya çekebilri miyim peki
buda dün aksamki calismam
videodaki french teknigini pembe uyguladim, ve kürdanla noktalarini yaptim :82:üzerinede simli oje sürdüm
bu tamamen kendi fantezim kopya deel
Eki Görüntüle 241975 Eki Görüntüle 241976
canım çok güzel olmuş yaadeğmesin
benimde bugün doğum günümdü kızlarla akşam dışarı çıktık tabi benim tırnaklar yapılı herkes soruyo bunu nasıl yaptın diye hatta oje almak için biyere girdim ordaki kız kendisi güzellik uzmanı bu arada o bile baktı durdu tırnaklar süper nasıl o şekli verdin dedi çoook mutlu oldum
ne güzel demi :81:
ya hala niye magzalara disk gelmedi orda anlamis degilim :26:
ama bana nazar degdi canim, dün sogan dograrken isaret parmagimi kestimama fazla degil cok az yinede bi bagirdim esim hemen kostu
canim deseni yaparken elini masanin üzerine koyma
parmakarini iceri kivir sonra yüzüne dogru cevir baski yapicagin tirnagi basparmaginin üzerine koy destek olsun diye, ve görerek ayarla deseni tirnagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?