• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GIRMIZILI´dan rengarenk ojeler

sevmem pek fazla fransız manikütü ama renklileri yaparken kullanabilirim bu tekniği,
hiç görmemiştim gözümden kaçmış
aydınlandım ben de sayende

canım bende baskı yapmaya çalışıyorum tırnaklarıma ama seninki gibi durmuyo biyerde hata yapıyorum galiba tam çözemedim olayı yarında doğum günüm lacivert oje sürdüm şimdi üstünede beyaz baskı yapmaya çalışıyorum ama o baskı küçücük bişey oluyo offfff napıcam ben:44:

ya canim ben sana temin cevap yazdim ama yollayamadim, bugün kk da ne var anlamadim, sürekli bakimda diyo:27:

püf noktasi hizli olman yani diskte damgada oje kurumadan baskiyi yapmak

ama yapmissin zaten

eee hani resim :52:

canım seninki kadar güzel olmadı ama benim için baya bi gelişme oldu:1:
canım sen genede yazsana bide sitede bakım var diyodu ondan aynı sorun bendede oldu

canim diski her baskidan önce asetonla temizle

sonra motifin kenarina sadece bir damla oje damlat komple deseni ojelemene gerek yok

sonra mümkün oldukca tek seferde kazimaya dikkat et, cekerkende ojenin oldugu yerden desenin ojesiz kismina dogru cek, böylece bütün desende oje olur hemde tassaruf:34: younow demisti oje nimetdir diye :37:

simdi hizli olman gerekiyo

hemen damgaya al deseni

hemende tirnagina bastir

istersen bikac deneme yap kagida filan

tirnagina baski yaparkende cok fazla bastirma

hafif yuvarlayarak yaparsan baskiyi desenin tümü pürüssüz cikar

veeee en önemlisi nekadar cok baski yaparsan okadar ustalasirsin :1:

canim diski her baskidan önce asetonla temizle

sonra motifin kenarina sadece bir damla oje damlat komple deseni ojelemene gerek yok

sonra mümkün oldukca tek seferde kazimaya dikkat et, cekerkende ojenin oldugu yerden desenin ojesiz kismina dogru cek, böylece bütün desende oje olur hemde tassaruf:34: younow demisti oje nimetdir diye :37:

simdi hizli olman gerekiyo

hemen damgaya al deseni

hemende tirnagina bastir

istersen bikac deneme yap kagida filan

tirnagina baski yaparkende cok fazla bastirma

hafif yuvarlayarak yaparsan baskiyi desenin tümü pürüssüz cikar

veeee en önemlisi nekadar cok baski yaparsan okadar ustalasirsin :1:

teşekkür ederim canım ben tırnağıma deseni çıkartıken sorun yokta sorun desenin yeri oluyo bi bakyorum yanda bi bakıyorum ortada gerçi son yaptığım fena olmadı ama boşluk kalan kısmada küçük desen koyarken biraz problem yaşadım:75:
senin kadar yaratıcı olmam içinde baya bi uğraşmam gerek sanırsam

teşekkür ederim canım ben tırnağıma deseni çıkartıken sorun yokta sorun desenin yeri oluyo bi bakyorum yanda bi bakıyorum ortada gerçi son yaptığım fena olmadı ama boşluk kalan kısmada küçük desen koyarken biraz problem yaşadım:75:
senin kadar yaratıcı olmam içinde baya bi uğraşmam gerek sanırsam

tsk ederim canim :16:
canim bende internetde cok desen bakiyom bazen birebir kopyaliyom bazende ortaya karisik yapiyom kendimdende biseler katarak :9:

buda dün aksamki calismam

videodaki french teknigini pembe uyguladim, ve kürdanla noktalarini yaptim :82:üzerinede simli oje sürdüm

bu tamamen kendi fantezim kopya deel :9:

$DSC00952.jpg $DSC00958.jpg

buda dün aksamki calismam

videodaki french teknigini pembe uyguladim, ve kürdanla noktalarini yaptim :82:üzerinede simli oje sürdüm

bu tamamen kendi fantezim kopya deel :9:

Eki Görüntüle 241975 Eki Görüntüle 241976

canım çok güzel olmuş yaa :nazar: değmesin
benimde bugün doğum günümdü kızlarla akşam dışarı çıktık tabi benim tırnaklar yapılı herkes soruyo bunu nasıl yaptın diye hatta oje almak için biyere girdim ordaki kız kendisi güzellik uzmanı bu arada o bile baktı durdu tırnaklar süper nasıl o şekli verdin dedi çoook mutlu oldum:1:

canım çok güzel olmuş yaa :nazar: değmesin
benimde bugün doğum günümdü kızlarla akşam dışarı çıktık tabi benim tırnaklar yapılı herkes soruyo bunu nasıl yaptın diye hatta oje almak için biyere girdim ordaki kız kendisi güzellik uzmanı bu arada o bile baktı durdu tırnaklar süper nasıl o şekli verdin dedi çoook mutlu oldum:1:

ne güzel demi :81:

ya hala niye magzalara disk gelmedi orda anlamis degilim :26:

ama bana nazar degdi canim, dün sogan dograrken isaret parmagimi kestim :58: ama fazla degil cok az yinede bi bagirdim esim hemen kostu :52:

canim deseni yaparken elini masanin üzerine koyma

parmakarini iceri kivir sonra yüzüne dogru cevir baski yapicagin tirnagi basparmaginin üzerine koy destek olsun diye, ve görerek ayarla deseni tirnagina :34:

ne güzel demi :81:

ya hala niye magzalara disk gelmedi orda anlamis degilim :26:

ama bana nazar degdi canim, dün sogan dograrken isaret parmagimi kestim :58: ama fazla degil cok az yinede bi bagirdim esim hemen kostu :52:

canim deseni yaparken elini masanin üzerine koyma

parmakarini iceri kivir sonra yüzüne dogru cevir baski yapicagin tirnagi basparmaginin üzerine koy destek olsun diye, ve görerek ayarla deseni tirnagina :34:

geçmiş olsun canım allahtan çok fazla kesmemişsin
ben masanın üzerine koyuyordum demekki ondan olmuyormuş senin taktiğini denicem canım çok teşekkür ederim:61:

Back