Giriş müziği

kızlar süpersiniz ya bütün adı geçen parçaları sırayla dinleyeceğiz benimde aklımdan geçenler;
kutsi_ilan-ı aşk
orhan ölmez_damla damla
rafet el roman_seni seviyorum
richard marx_right here waiting
leona lewis_better in time

yakında evlenicek olan arkadaşlara şimdiden mutluluklar diliyorum.biz ilk giriş müzigimizi enya-only time dansta ise ferhat göçer-bizim şarkımızı seçmiştik.

Giriş müziği için benim seçimim Pink Martini - Amado Mio idi , herkes bayılmıstı.
Biz odamızdan çıkıp , otelin bahçesine giriş yaptıgımızda başladı, nikah masasına yürüyüp,oturana kadar sürekli çaldı ...
Çok eğlenceli ve güzel bir şarkı. Tavsiye ederim.

Çok klasık bılıyorum ama bızım dÜĞÜnÜmÜzde whıtney houston -ı wıll always love you ÇalmıŞtı.ben heyecandan ıstedĞım parÇayı unuttuĞun ıÇın Öyle oldu ama ıyı kı ÇalmıŞlar dınledıkÇe o gÜne gıder duygulanırım.bu da yeter zaten

merhaba kızlar bizde eşimle 20-07-2007 de evlenmiştik bizim giriş müziğimiz ipek acar-kayahan seninle her şeye varım ben di.çok güzeldi önce müziği çalışıyor bu sırada piste gelmiş oluyorsunuz dans sırasında sözlü şarkı giriyor hem sözleri çok anlamlı birbirimizin gözünün içine baka baka söylemiştik keşke tekrar yaşayabilsek o geceyi

funda ararın şarkılarını seviyorum bende yak gel şarkının ismi güzel olabilir :) yakında evlenicekler düşünebilirler :)

Son düzenleme:
yakın arkadaşım kayahan seninle herşeye varım çaldırmıştıa.s
ben evlensem yalın meleklerin sözü var çaldırırım:asigim:

nişanım oldu 25 nisan da giriş şarkımız rafet el roman ömrümün sahibi herkes bayıldı rüya gibi bişarkı gerçekten tavsiye ederim

ınstyle wedding dergisinin bu ayki sayısında giriş müziği hakkında bilgi vermişler..

you're the first,the last,my everything--Barry White-----> hızlı ve etkili giriş,anlamlı sözler,oramı biranda hareketlendiren ve insanların hafiften hareketlenmesini sağlayan bir enerji,mutlu ve eğlenceli girişler için..

Rumeli Hisarının Yapılışı--Can Atilla-------> görkemli ve aynı zamanda Türk melodi ve ritmlerini içinde barındırması açısından çok etkileyici.gelinle damadın uzun yürüyüşleri veya merdivenden inişler için ideal.

Wedding March--Queen----> 80li 90lı yılların etkisinden çıkamamış çıkmak isemeyen ya da o etkiyi yeniden vermek isteyenler için rock müziğin hele de Queen tarzının klasik müzikle harika bileşimi.Fark yaratabilirsiniz.

Somewhere over the rainbow--Israel Kamakawıwo'ole-----> çlarken sesini açtıkça duygusallığın kat kat yükseldiğini seyredenlerin gözlerinden akan sevinç gözyaşlarını görebilirsiniz.romantik sevimli anlamlı....

------alıntıdır-----

Somewhere over the rainbow--Israel Kamakawıwo'ole-----> giriş müziği olarak bence daha şöyle kuvvetli iniş çıkışları olan bi şarkı olmalı bu hep aynı seyirde giden güzel bi şarkı belki slayt gösteresinde veya gelin damat gelmedfen çalabilir ben bi şarkı buldum ama ismini bulamıom

IŞIN KARACA,ALPAY-SESSİZ KALMA
GÜLBEN ERGEN-TEŞEKKÜR EDERİM
YALIN-MELEKLERİN SÖZÜ VAR
ZUHAL OLCAY-PERVANE
BÜLENT ORTAÇGİL_SENSİZ OLMAZ
MÜSLÜM GÜRSES_BİR ÖMÜR YETMEZKİ
kızlar bunlar dans muzıgı çıkış muzıgi ise MARİO FRANGOULİS bunları mutlaka dınleyın hepsı harıkadır bırını begenıp muzıgınz yapıcaksınız derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…