• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Giriş koridor halısında açık renk sıkıntı yaratır mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

turkishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
89
4
36
Konya
Mrb arkdşlar azönce açtım sanmıştım konuyu ama açamammıştım şimdi tekrar yazıyorum umarım sorun olmaz. ben kk'nn bir çok üyesinden fikir alark yeni taşınacğım evimi baya bi düzenledim.şimdiki sorum şu aşağıdaki gbi renkelr kullnark bir vestiyer düşünüyorum.yanlız koridor hallısının rngini de açık renk ve mümkün olduğunca az desen içeren bir halı dşünyorum. shaggy düşnümüyorum çünkü shggynin kulanımıdan pek memnun değilim.bildğimiz ince koridor yollluklarından düşünüyorum.asıl sorum açık renk halı sıkıntı oluyor mu kullanan varsa fikir beyan ederse çok sevinirim. biz eve ayakkabıyla girmiyoruz ama yine de sıkıntı oluyor mu.çizimim pek yii sayılmaz ama fikrimi az çok ifade etmiştir umarım...

Mrb arkdşlar azönce açtım sanmıştım konuyu ama açamammıştım şimdi tekrar yazıyorum umarım sorun olmaz. ben kk'nn bir çok üyesinden fikir alark yeni taşınacğım evimi baya bi düzenledim.şimdiki sorum şu aşağıdaki gbi renkelr kullnark bir vestiyer düşünüyorum.yanlız koridor hallısının rngini de açık renk ve mümkün olduğunca az desen içeren bir halı dşünyorum. shaggy düşnümüyorum çünkü shggynin kulanımıdan pek memnun değilim.bildğimiz ince koridor yollluklarından düşünüyorum.asıl sorum açık renk halı sıkıntı oluyor mu kullanan varsa fikir beyan ederse çok sevinirim. biz eve ayakkabıyla girmiyoruz ama yine de sıkıntı oluyor mu.çizimim pek yii sayılmaz ama fikrimi az çok ifade etmiştir umarım...

merhaba, aslında ayakkabı ile girilmeyince pek bi problem olmuyo ama gene de mesela bizim evde babam alışveriş yapar gelir o poşetleri önce bi o halının üstüne bırakır bazen toz olur, ama önceki halımız daha beyaz gibiydi o tozu gösteriyodu annemler sürekli siliyorlardı vizon rengi gibi bi halı aldık sonradan şimdi o benim gördüğüm kadarıyla pek problem yaratmıyo. sen de eğer tasarladığın ev resimdeki renklerdeyse vizona yakın renkler kullanabilirsin bence :)

benimde koridor halılarım açık renk bin pişmanım 1 buçuk yıllık evliyim halılar bir an önce eskise diye bekliyorum :)

bu süreç içerisinde 1 sefer yıkamaya gitti 2 sefer sildim ki ayakkabı ilede girmiyoruz hani halılarımda kaliteli ama bir şekilde leke oluyor almadıysan tatlım koyu al birde sade desendede leke çok belli oluyor bilgin olsun...

evet birkaç kişiye daha sordum açık renkten hiç memnun değiller .çok tşk ediyorm. büyük ihtimal halıyı koyu vestiyeri açık renk tercih edeceğim.

bencede acık renk kullanma eve ayakkabı ile bizde girmiyoruz ama ayakkabıdan ayak çıkınca terli olur ıslak olur kirli olur en co k basılan yer orası o yuzden açık renk tercih etme canım bence..

Back
X