• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gilaburu suyu

Karamell44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
21
14
88
33
8 haftalık hamileyim arkadaşlar doktorum sol böbreğimde 12 mm çapında taş olduğunu söyledi daha önceden gilaburu suyu içerek taş dökmüştüm ama şimdi hamile olduğum için biraz daha temkinli yaklaşıyorum yaptığım araştırmalarda zararı yok aksine gebelikte faydaları var bile yazıyor ama pek güvenemedim benimle aynı durumu yaşayan ve hamilelikte gilaburu suyu tüketip taşından kurtulan varmı acaba lütfen cevap verin ne yapacağımı şaşırdım geceden beri ağrıdan kıvranıyorum

8 haftalık hamileyim arkadaşlar doktorum sol böbreğimde 12 mm çapında taş olduğunu söyledi daha önceden gilaburu suyu içerek taş dökmüştüm ama şimdi hamile olduğum için biraz daha temkinli yaklaşıyorum yaptığım araştırmalarda zararı yok aksine gebelikte faydaları var bile yazıyor ama pek güvenemedim benimle aynı durumu yaşayan ve hamilelikte gilaburu suyu tüketip taşından kurtulan varmı acaba lütfen cevap verin ne yapacağımı şaşırdım geceden beri ağrıdan kıvranıyorum
Hiç mi kullanan yok yaa

Canım rezenenin de taş düşürmede etkisi var. Bebeğe bir zararı yoksa rezene de icebilirsin

Canım rezenenin de taş düşürmede etkisi var. Bebeğe bir zararı yoksa rezene de icebilirsin
Rezeneyi ilk defa duydum gilaboru hemen sonuç veriyo hamilelik ilerledikce sıkıntı büyüycek ondan korkuyorum erken doğuma kadar yolu var Allah korusun ilerlemeden kurtulamazsam ilerde çok sıkıntı

Galiba yok canım. Doğum doktoruna sor en iyisi. Ki ben bu çayı ilk kez senden duydum. Çok bilinen bi şey değil galiba.
Gilaburu çay değil canım bir meyvenin püre haline getirilip suyunun çıkmsıyla elde ediliyor böbrekler için çok faydalı idrar yolu enfeksiyonlrına birebir

Merhaba canım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım . Transfer yapılmadan önce içmiştim . Çayını değil suyunu içmiştim . Zaten gebe kaldıktan 1 hafta sonra bıraktırdı doktorum . doktorunuza danışmadan kullanmayın . Ben im doktorum Rahimde kasıntı olmasın diye vermişti . Bol bol su için

Merhaba canım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım . Transfer yapılmadan önce içmiştim . Çayını değil suyunu içmiştim . Zaten gebe kaldıktan 1 hafta sonra bıraktırdı doktorum . doktorunuza danışmadan kullanmayın . Ben im doktorum Rahimde kasıntı olmasın diye vermişti . Bol bol su için
Tesekkür ederim canım. Sağlıklı gebelikler diliyorum. Allah kucağımıza almayı Nasib etsin :anneadayı:

Konu sahibi arkadaş cevabını görür inşallah.

Teşekür ederim doktoruma sordum herşeyin fazlası zarar normal miktarda içsen bişey olmaz ama devamli içersen zararlı dedi kaderimizde ne varsa çekeceğiz bakalım inşAllah çok ağrım olmadan doğuma kadar giderim

Teşekür ederim doktoruma sordum herşeyin fazlası zarar normal miktarda içsen bişey olmaz ama devamli içersen zararlı dedi kaderimizde ne varsa çekeceğiz bakalım inşAllah çok ağrım olmadan doğuma kadar giderim
suya ağırlık verin bence, suyun yan etkisi yok hemde idarar yolunu ve böbrekleri temizliyor . İnşallah bir an önce iyileşirsiniz .

suya ağırlık verin bence, suyun yan etkisi yok hemde idarar yolunu ve böbrekleri temizliyor . İnşallah bir an önce iyileşirsiniz .
Öyle de taşın boyutu büyük benim vücudum üretiyor taş daha öncede 2 kere amelyat oldum su çok içersem taş idrar knalına düşer o daha ağrılı bir süreç taş büyük olduğu için amelyattan başka çare kalmıyo gilaburuyu daha önce içmiştim çok faydasını gördüm

böbreğimde taş yok ama canım gilaboru suyu istedi. Aktardan aldım ama hamileyken içilir mi diye merak ediyorum. Hamile bayanlar kullandınız mı acaba?

Back