Gidim

değil yahu.
benim demiş birde:))
ilk sayfaya biri gıdı dediğin böyle olur diye foto eklemiş.
ilk resimleri tıklayınca peşinden o resimde geliyor.

Yuzune cok bakinca cok kusur buluosun bence.. sivilceler siyah nokta kilcal damar.. tuyler..gozenekler vs vs.. az bakmakta fayda var : ( ki ben okul hayatimdada masamda aynayla oturmusumdur:) is yerindede aynam hep masamin uzerindedir:)))

Normal görünüyor. Kilonuz varsa fazla biraz verirseniz ilk olarak yüzden kilo verildiği için,gider biraz daha emin olun ama öyle aşırı dert edilecek bir gıdı göremedim.

Şu örnek resim. Şimdi anladım. Bende diyorum 2 tane eklemiştim ama.
Ahahaaa sorma ya sana yaptıgım yorumu birdaha yapayım sağlıklı olsun gıdı mıdı yok. Yanağın var biraz yüz egzersizi yap yanaklarını toplar. Çene altına da egzersiz var onu da yaparsan gıdı değilde gıdımsı olan kısımda gerginleşir problemin kalkar ortadan:))

Kaptan az önce herşey güzel olacaktına cevabım size de ithaf olunur

ben niye konu açıyorsunuz veya ne boş konular açıyorsunuz demiyorum. ama devamlı fiziksel bi özelliğinizle ilgili konu açıp devamında hiçbi şey yapmıyorsunuz.

ben niye konu açıyorsunuz veya ne boş konular açıyorsunuz demiyorum. ama devamlı fiziksel bi özelliğinizle ilgili konu açıp devamında hiçbi şey yapmıyorsunuz.
nerden biliyorsunuz? Dişlerimi yaptırdım mesela. Açtığım zamanda ya doktor önerisi istiyorum ya da öneri.

Maalesef çok düzenli değil, ama yapacağım inş. Bir ara düzenli 1 ay yapmıştım. Gerçekten toparlandığını gördüm.

Çevremde sürekli yapanlara şahit de oldum. Etkili kesinlikle.
Samson 5 günde bir değişiklik görebilir miyim sence??

Sana moral olmaya geldimGecen ay ki resimlerim
27 yasindayim her halimde gidiliydim hem yanaklarin tombul hem de cenem geride.Egzersiz yaptim gitti diyenler varsa bana da yazsin ama ceneme yapilacak bi sey yok

Eklentiler

• IMAG0410_1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMAG0409_1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
Sana moral olmaya geldimGecen ay ki resimlerim
27 yasindayim her halimde gidiliydim hem yanaklarin tombul hem de cenem geride.Egzersiz yaptim gitti diyenler varsa bana da yazsin ama ceneme yapilacak bi sey yok
Keşke benimde böyle olsa.Benimki tam Sibelcan işi

cene altının gergın olmasını ıstıyorsun anladıgım kadarıyla
oda masaj + dıyet ıle cozulecek bırsey
benımde senın gıbıydı 20 kılo verdım gectı :)

cene altının gergın olmasını ıstıyorsun anladıgım kadarıyla
oda masaj + dıyet ıle cozulecek bırsey
benımde senın gıbıydı 20 kılo verdım gectı :)

Kızlar merhaba,
10 kilo verdim yine gitmedi bu gidi. Benle beraber ölücek herhalde. Bir 10 kilo daha veriyim bari

Kızlar cildiricam bişey söyleyin rica ediyorum. 11 kilo verdim yine gitmedı bu gidim. Yoksa bana mı oyle geliyor?
Bişey söyleyin Allah askina?
Doktora gidecegim ama zamanim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…