Benim soruma cvp vermediniz ? 3 resmin 3 de siz misiniz . Biri açık diğer ikisi kapalı. Açıkta yanaklar ve gıdı çok var ve burun estetiği olunmuş. Kapalıda burun yapılı değil ve gıdı yok biraz yanak var??
Hee şimdi anladım e konu sahibi 3 de benim dedi ne bileyimmm .. ahaaadeğil yahu.
benim demiş birde:))
ilk sayfaya biri gıdı dediğin böyle olur diye foto eklemiş.
ilk resimleri tıklayınca peşinden o resimde geliyor.
Şu örnek resim. Şimdi anladım. Bende diyorum 2 tane eklemiştim ama.değil yahu.
benim demiş birde:))
ilk sayfaya biri gıdı dediğin böyle olur diye foto eklemiş.
ilk resimleri tıklayınca peşinden o resimde geliyor.
Ahahaaa sorma ya sana yaptıgım yorumu birdaha yapayım sağlıklı olsun gıdı mıdı yok. Yanağın var biraz yüz egzersizi yap yanaklarını toplar. Çene altına da egzersiz var onu da yaparsan gıdı değilde gıdımsı olan kısımda gerginleşir problemin kalkar ortadan:))Şu örnek resim. Şimdi anladım. Bende diyorum 2 tane eklemiştim ama.
Kaptan az önce herşey güzel olacaktına cevabım size de ithaf olunur
nerden biliyorsunuz? Dişlerimi yaptırdım mesela. Açtığım zamanda ya doktor önerisi istiyorum ya da öneri.ben niye konu açıyorsunuz veya ne boş konular açıyorsunuz demiyorum. ama devamlı fiziksel bi özelliğinizle ilgili konu açıp devamında hiçbi şey yapmıyorsunuz.
Samson 5 günde bir değişiklik görebilir miyim sence??Maalesef çok düzenli değil, ama yapacağım inş. Bir ara düzenli 1 ay yapmıştım. Gerçekten toparlandığını gördüm.
Çevremde sürekli yapanlara şahit de oldum. Etkili kesinlikle.
5 gün çok az, min 15 gün . Ama denemekten asla zarar gelmezSamson 5 günde bir değişiklik görebilir miyim sence??
Keşke benimde böyle olsa.Benimki tam Sibelcan işiSana moral olmaya geldimGecen ay ki resimlerim
27 yasindayim her halimde gidiliydim hem yanaklarin tombul hem de cenem geride.Egzersiz yaptim gitti diyenler varsa bana da yazsin ama ceneme yapilacak bi sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?