Aynenfazla kilon var canim senin. 25 yasa gore fazla bir kilo
o da haliyle gidini etli gostermis.ben de kilo alinca nur topu gibi gidim oluyo:) kilo giderrr-gidi giderr:)
Ben teşekkür ederim bu tatlılığın içinSamson yerin herzaman bende ayrıdır. Yüz yogasi süper bir fikir.tsk ederim
Canım yazdın mı görmedim ama yüz yogası yapıyor musun sen?Ben teşekkür ederim bu tatlılığın içinAmeliyatlık bir durumun zaten asla yok. Yüz yogası günde maksimum 10-15 dk alınır. Nasıl toparlandığına inanmayacaksın. Sonuçta yüzümüzde de kaslar var ama çok ihmal ediyoruz.
Hay agzin bal yesin.Bende onu diyorum zaten baskasinin sozuylemi yaptirilir bu seyler?mesela biri bana dese dudaklarin cok kotu ben eger dudaklarimi guzel buluyorsam aldirmam baskasinin dedigine.bir kac tane daha uye var bakiyorum nr kadar sacma konular aciyorlar sirf acmak icin.bir tanesi kv ile ilgili konu acmis.bir gun sonra yeni bir konu acib yeni gelismeleri bildiriyor.niye ayni konunda bildirmiyorsun?illaki yeni konumu acman lazim?diş, dudak, gıdı, burun... hepsi ile ilgili konu açıyorsunuz. ama sonuç sıfır. yaptıracaksanız yaptırın, yaptırmayacaksanız yaptırmayın. kimse sizi bişeye zorlayamaz, vücut sizin vücudunuz.
Maalesef çok düzenli değil, ama yapacağım inş. Bir ara düzenli 1 ay yapmıştım. Gerçekten toparlandığını gördüm.Canım yazdın mı görmedim ama yüz yogası yapıyor musun sen?
Konu sahibesi ben anlamadım şimdi resimlere tıklayınca 3 fotoğraf çıkıyor biri açık. Birinde burun yapılı gibi ve bayağı gıdı var diğer 2 sinde gıdı yok burun yapılı değil.3 de siz misiniz o resimdekilerin???Kızlar mrrhaba bu kezde gidimi taktım kafaya. Ya nolur birşey söyleyin kime sorsan ya var ya yok. Bilemedim. Fazl a kilodan diyorlarda o kadar kilom yokki benim. Valla aldırmayı düşünüyorum acikcasi burdan çıkacak karara göre. Allahım dertlerim bitmiyor.bu arada yaşım 25
Biliyorum bende var kitabıda ben de düzenli yapmıyorum. Sen şu lourdes in kilari ni mi yapıyorsun. Nasıl bir egzersiz uyguluyorsunö ve düzenli yapar arkadaşlarının sonuçları nasıl canım?Maalesef çok düzenli değil, ama yapacağım inş. Bir ara düzenli 1 ay yapmıştım. Gerçekten toparlandığını gördüm.
Çevremde sürekli yapanlara şahit de oldum. Etkili kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?