Gidim

fazla kilon var canim senin. 25 yasa gore fazla bir kilo
o da haliyle gidini etli gostermis.ben de kilo alinca nur topu gibi gidim oluyo:) kilo giderrr-gidi giderr:)

Samson yerin herzaman bende ayrıdır. Yüz yogasi süper bir fikir.tsk ederim
Ben teşekkür ederim bu tatlılığın için Ameliyatlık bir durumun zaten asla yok. Yüz yogası günde maksimum 10-15 dk alınır. Nasıl toparlandığına inanmayacaksın. Sonuçta yüzümüzde de kaslar var ama çok ihmal ediyoruz.

Evet, gıdınız var ama çok değil. Dudaklarınız da ince olunca çene-boyun arası daralmış gibi duruyor, mesafe kısalmış, boynunuzu daha da kısa gösterir.
Bunun için operasyona girmeme gerek var mı diye sorarsan; bence yok. Arkadaşlar yukarıda link vermiş; önce zayıfla, sonra o egzersizleri yap toparlanır.
Gıdından önce dudaklarına iyi-kaliteli-güvenilir bir yerde doğal görünecek bi dolgu yaptırabilirsin

Bence gıdınız çok yok. Yani o şekilde olması yapınızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Genel olarak bir kaç kg verirseniz bence o azcık olan gıdı da gider.

Bir de youtube'dan gıdı eritme egzersizleri videolarını izlemenizi öneririm. Düzenli yapınca ciddi manada etki ediyorlar. Aldıracak kadar bir gıdınız yok bence de.

Ya kusura bakma ama actigin konulara bakiyorumda dudak buyutme burun ucu kaldirma gidi midi.kendinizi boyle beyenmiyorsunuzsa estetiginizi yaptirin.boyle bos konular icin konumu acilir?bakiyorumda konu olsun diye konu acan o kadar fazla uye varki .okumadan geciyorum artik.sizede bakiyarim ayda en az iki uc konu aciyorsunuz.

diş, dudak, gıdı, burun... hepsi ile ilgili konu açıyorsunuz. ama sonuç sıfır. yaptıracaksanız yaptırın, yaptırmayacaksanız yaptırmayın. kimse sizi bişeye zorlayamaz, vücut sizin vücudunuz.

Canım yazdın mı görmedim ama yüz yogası yapıyor musun sen?

diş, dudak, gıdı, burun... hepsi ile ilgili konu açıyorsunuz. ama sonuç sıfır. yaptıracaksanız yaptırın, yaptırmayacaksanız yaptırmayın. kimse sizi bişeye zorlayamaz, vücut sizin vücudunuz.
Hay agzin bal yesin.Bende onu diyorum zaten baskasinin sozuylemi yaptirilir bu seyler?mesela biri bana dese dudaklarin cok kotu ben eger dudaklarimi guzel buluyorsam aldirmam baskasinin dedigine.bir kac tane daha uye var bakiyorum nr kadar sacma konular aciyorlar sirf acmak icin.bir tanesi kv ile ilgili konu acmis.bir gun sonra yeni bir konu acib yeni gelismeleri bildiriyor.niye ayni konunda bildirmiyorsun?illaki yeni konumu acman lazim?

Yanlış anlaslmak istemem fakat yaşıniza 2 kez baktım resimlerde ciddi anlamda büyük duruyor bunun sebebi ciltteki pürüzler ve dudakların inceliği olabilir once onları halledip sonra gidiniza yogunlasabilirsnz ki boyunuza göre kilonuz fazla o yüzden gidiniz var zayflarsanz gidicektr çünkü boynunuzdada çizgiler çıkmış buda kilodan.

Konu sahibesi ben anlamadım şimdi resimlere tıklayınca 3 fotoğraf çıkıyor biri açık. Birinde burun yapılı gibi ve bayağı gıdı var diğer 2 sinde gıdı yok burun yapılı değil.3 de siz misiniz o resimdekilerin???

Maalesef çok düzenli değil, ama yapacağım inş. Bir ara düzenli 1 ay yapmıştım. Gerçekten toparlandığını gördüm.

Çevremde sürekli yapanlara şahit de oldum. Etkili kesinlikle.
Biliyorum bende var kitabıda ben de düzenli yapmıyorum. Sen şu lourdes in kilari ni mi yapıyorsun. Nasıl bir egzersiz uyguluyorsunö ve düzenli yapar arkadaşlarının sonuçları nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…