Siz bir probleminizi yazmissiniz, ben de size gayet normal bir sekilde moralinizi bozmayin kotu gorunmuyor sandiginiz gibi yazmisim.. ama bu sizi kesmemis olacak ki moral bozuklugunuzun hincini benden almaya kalkip, iyi gorunuyor moralinizi bozmayin dedim diye bana kör diyebiliyorsunuz!!! Ortada hicbir sey yokken sizin bana kalkip kör demeniz terbiyesizlik degil oyle mi? Ve isi daha da abartip ayni lafi ben size iade edince bana terbiye dersi vermeye kalkiyorsunuz oyle mi? Bunu o anki sinirinize ve moral bozuklugunuza veriyorum. Size yardimci olmak ve rahatlatmak icin attigim moralinizi bozmayin temali mesaja da tutup kör diyerek bana hakaret ettiniz. Kimse sizinle ayni fikirde olmak zorunda degil. İnsanlar sizinle ayni fikirde degil diye de kimseye kör falan demeye hakkiniz yok. Siz birine durup dururken kör derseniz o da size "sensin kör" deme hakkina sahip olmus olur. "Sen" , "siz" ayirdindan once bunun ayrimina varsaniz daha iyi olur, birine sizli bizli sekilde hakaret ettiginizin de farkina varin hatta.. sizli bizli olunca hakaretten sayilmiyor diye bir sey yok. Hakaret hakarettir.