Iyi akşamlar kızlar ne zamandan beri yazamıyorum . Genellikle çok mutsuz olduğumda bu siteye giriyorum . Çünkü mutlu olduğumda paylaşacak çok insan var mutsuz olduğumda yanımda etrafımda paylaşacak kimsem yok sanki anlatirsam yarın bir gün yüzüme vurulacak gibi kendimi ilk kez bu kadar kimsesiz çaresiz hissediyorum . Yani önceden birsey oldumu biliyordum ki eşim yanımda babam yani kisaca ailemden gormedigim bir çok şeyi ondan bekleyip onun uygulamasını bekliyordum aramızda 10 yaş var ben her zaman onu kendimden ailemden üstün tuttum taa ki başka şehirde idi evimiz sen git ben bittim mahfoldum bitmek bilmeyen borçları yüzünden sonra pisman olup benimle onun memleketi aynı bu arada ben o gün herseyi bırakıp memleketime dönmüştüm ama seviyordum bütün umudum herseyim oydu tam hersey bitti derken ailem beni okul yüzünden reddederken o çıktı tabi görücü usulü evet demek mecburiyetindeydim. O olmasa zaten yine hersekil evlendirilecektim en azından konuşması tavrı hareketi bana uygun olan biriydi. Herneyse evlendik bitmek bilmeyen sorunlar sorunlar... evliligimizn ilk iki ayı ayrı ayrı odalar bi sürü kişiyle geçti balayı mi hayalimde kaldı ev mi eşya mi kendi duzenim mi ev kira eşyalar ikinci el ve eltim dugunumuze 5 ay kala gidip yerlesip yemiş icmisti benim evim değil diye temizleme zahmeti bulunmamisti geldiğim ilk gün koltuk altında kadın pedini koyup gösterdiğimde aaa atacaktim diye hiç umursamaz bi tavır sergilemisti . O gün anladım ki bitmez hiçbir şey bitmez . Direk evi temizlemeye girdim evliligimin haftası dolmadan kaçarak yanıma gelen kardeşime mi yanayım büyük kanım eltim gorumcelerime mi yanayım hastalandım artk hergün hastayım diye serum alarak ayakta kaldım neyse sonra 82 tip virüs rahmimde bulundu smear testi ile enfeksiyonum çoktu ve doktorum korunmami birakmami söyledi cocuk istesemde olmazmış şaka gibi değil mi ve bu çok bilinen bi yerde oldu . Ilk ay hamile kalmadim ikinci ay ben şok oldum hamilelik sonra şikayet edeceğimi söyledim doktoruma bu hastalık için çok iyiymiş çocuk kök hücre falan gönderiyor falan diye beni ikna etti . Tabi eşim bu çocuğu çok istiyordu........ Neyse bugün ki konuya gelelim eşim geldigimizden beri bi hafta annesine gitmesek gelecek hafta 7 gün orda kaliyorduk bana gina geldi yatacak yer yok hamileyim ev kalabalık çocuk sesleri bebek sesleri ben mecbur kalkıp ev işi yapıyorum büyük büyük bidonlar tasiyorum eşime yardım et bile diyemiyorum kaynanam hemen senin hizmetçin mi bana yapmadı sanada yapsa gözünü oyarim dediği için dün akşam iftara doğru geldi yemek yapma annem gilde kalacaz bende yok canm hastayim ben annem gille geçeyim sende annen gille gecersin He dedim kıyameti kopardı çok şükür bn sen degilim dedi beni o kadar beğenen erkek bana düşman yok suratsizsin yok çirkinsin diye gülerek uyudu ben de bugun aileme geçtim ona evde olmadığımı annesi gile gecmesini söyledim Hayır benden izin almadan gittin gelip alacam dedi geldide anneme olanları anlattı annem çocuk haklı dedi yarın git evine dedi o da giderken mesaj çekti gelirsen insan değilsin dedi şimdi ben ne yapacağım doğru düzgün cümlelerde kuramadim farkındayım kusura bakmayın tekrardan iii geceler