- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Merhaba kızlar ,
Evimin uzun zamandır bir sorunu var.Her zaman olmasa da bazen mutfak giderinden çöp kokusu gibi pis bir koku yayılıyor.Benim oturma odam ile mutfağım birleşik yani oturduğum yerden duyuyorum kokuyu ne yapsam geçmedi.Aynı şekilde banyolarımda da oluyor bazen. Önerileriniz var mı bu konu için ?? Rica ediyorum konum bir süre için taşınmazsa sevinirim.
Aaa öylemi bilmiyordum sitenin teknik servisi var onları çağırayım o zaman.Allahım bu benim yazın kabusumdu.
Meğer mutfak lavabosunun su taşmasın diye yapılan ayrı bi borusu varmış
Oraya bi parça sebze kalıntısı gibi bişey girmiş
Leş gibi kokuyodu
Bi de hamileydim ayyyyy bak yine burnuma geldi
Evden taşınacaktık neredeyse
Eşim lavaboyu 3 kere söktü de buldu
Giderlerin duvarlara takılan kapak gibi bişey var ondan alın mutlaka
Tabi önce başka olasılıklara bakınAaa öylemi bilmiyordum sitenin teknik servisi var onları çağırayım o zaman.
Katılıyorum bizde böyle yaptırdık duzeldiS boru var lavoba altlarına takılır (gider borusu yani). O s nin alt kısmında su kalır, koku gelmesini önler. S boru takın mutlaka, bir de arkadaşım dediği gibi duvardaki gider deliklerine takılan parçalar var koku gelmesin diye, ondan takın mutlaka.
Benim banyomda var o sorun. Soğan kokusu oluyo banyoda hani soğan kavurursunda kokarya o şekilde. Ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. Gidere su dökerim. Lavabo açıcı döktüm. Koku kullanıyorum. Bu arada sürekli camı açık ama yok düzelmiyo.Merhaba kızlar ,
Evimin uzun zamandır bir sorunu var.Her zaman olmasa da bazen mutfak giderinden çöp kokusu gibi pis bir koku yayılıyor.Benim oturma odam ile mutfağım birleşik yani oturduğum yerden duyuyorum kokuyu ne yapsam geçmedi.Aynı şekilde banyolarımda da oluyor bazen. Önerileriniz var mı bu konu için ?? Rica ediyorum konum bir süre için taşınmazsa sevinirim.
Taktir direk geçiyorMaalesef aynı kokudan bende sıkıntılıyım. Çöp kokusu gibi tuhaf bir koku.
Hele dışarıdan eve gelince koku daha da geliyor. Bütün odaları sarıyor. Rüzgarlı havalarda daha berbat.
Komşulara ve yöneticiye sorduk;
S boru taktırın dediler, biz henüz taktırmadık. Bu ara halledeceğiz.
Aynı sorun benim banyomda da var. Tam çözümünü bulamadım ama rüzgarlı havalarda koku yoğunlaşınca ben gidere çamaşır suyu döküyorum biraz. Eh kokuyu azaltır gibi oluyor.Benim banyomda var o sorun. Soğan kokusu oluyo banyoda hani soğan kavurursunda kokarya o şekilde. Ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. Gidere su dökerim. Lavabo açıcı döktüm. Koku kullanıyorum. Bu arada sürekli camı açık ama yok düzelmiyo.
Aynııı bizim sorum bende tam soracaktım bizimkine nasıl bir çözüm olır diye.. bende her sabah akşam yıkıyorum çamaşır duyu atıyorum bıktım . Acaba oraya kapak gibi bişi mi alsakBenim banyomda var o sorun. Soğan kokusu oluyo banyoda hani soğan kavurursunda kokarya o şekilde. Ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. Gidere su dökerim. Lavabo açıcı döktüm. Koku kullanıyorum. Bu arada sürekli camı açık ama yok düzelmiyo.
Şu taşlı kapaklardan aldım şekilli olanlar varya onlardan ama bi işe yaramadı.Aynııı bizim sorum bende tam soracaktım bizimkine nasıl bir çözüm olır diye.. bende her sabah akşam yıkıyorum çamaşır duyu atıyorum bıktım . Acaba oraya kapak gibi bişi mi alsak
Bizim site eski zaten. Gider borularını değiştirmeleri lazım. Valla kıradayım nasip olurda ev alabilirsek kesinlikle çıkçam burdan.oda şu koku yüzündenŞu taşlı kapaklardan aldım şekilli olanlar varya onlardan ama bi işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?