Giderden gelen pis koku?

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Merhaba kızlar ,
Evimin uzun zamandır bir sorunu var.Her zaman olmasa da bazen mutfak giderinden çöp kokusu gibi pis bir koku yayılıyor.Benim oturma odam ile mutfağım birleşik yani oturduğum yerden duyuyorum kokuyu ne yapsam geçmedi.Aynı şekilde banyolarımda da oluyor bazen. Önerileriniz var mı bu konu için ?? Rica ediyorum konum bir süre için taşınmazsa sevinirim.

Merhaba kızlar ,
Evimin uzun zamandır bir sorunu var.Her zaman olmasa da bazen mutfak giderinden çöp kokusu gibi pis bir koku yayılıyor.Benim oturma odam ile mutfağım birleşik yani oturduğum yerden duyuyorum kokuyu ne yapsam geçmedi.Aynı şekilde banyolarımda da oluyor bazen. Önerileriniz var mı bu konu için ?? Rica ediyorum konum bir süre için taşınmazsa sevinirim.

Allahım bu benim yazın kabusumdu.
Meğer mutfak lavabosunun su taşmasın diye yapılan ayrı bi borusu varmış
Oraya bi parça sebze kalıntısı gibi bişey girmiş
Leş gibi kokuyodu
Bi de hamileydim ayyyyy bak yine burnuma geldi
Evden taşınacaktık neredeyse
Eşim lavaboyu 3 kere söktü de buldu
Giderlerin duvarlara takılan kapak gibi bişey var ondan alın mutlaka

Allahım bu benim yazın kabusumdu.
Meğer mutfak lavabosunun su taşmasın diye yapılan ayrı bi borusu varmış
Oraya bi parça sebze kalıntısı gibi bişey girmiş
Leş gibi kokuyodu
Bi de hamileydim ayyyyy bak yine burnuma geldi
Evden taşınacaktık neredeyse
Eşim lavaboyu 3 kere söktü de buldu
Giderlerin duvarlara takılan kapak gibi bişey var ondan alın mutlaka
Aaa öylemi bilmiyordum sitenin teknik servisi var onları çağırayım o zaman.

Bir tanıdığımız vardı gider borularıni tamamen degistirdi o zaman koku kesildi

Top ernet koyabilirsiniz. Mutfağa pek önermiyorum ama... bir arkadaşım lavaboyu kullanmadığı zamanlarda giderin üstüne bardak kapatıyordu

S boru var lavoba altlarına takılır (gider borusu yani). O s nin alt kısmında su kalır, koku gelmesini önler. S boru takın mutlaka, bir de arkadaşım dediği gibi duvardaki gider deliklerine takılan parçalar var koku gelmesin diye, ondan takın mutlaka.
Katılıyorum bizde böyle yaptırdık duzeldi

ruzgar terters estigi zamanlarda olur genelde boyle kokular lavabolarinizin altindaki gider borusuna s şekli vermeye calisin

Merhaba kızlar ,
Benim banyomda var o sorun. Soğan kokusu oluyo banyoda hani soğan kavurursunda kokarya o şekilde. Ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. Gidere su dökerim. Lavabo açıcı döktüm. Koku kullanıyorum. Bu arada sürekli camı açık ama yok düzelmiyo.

Lavabolarin s borusu olmadigi icin gelir pis koku s takarken boruyuda yenileyin birde borunun duvara girdigi yerde lastik oluyo onun ozelligi bozulmustur ama benim evim gibi sabit yer giderinden geliyorsa gecmis olsun kapak takin

Maalesef aynı kokudan bende sıkıntılıyım. Çöp kokusu gibi tuhaf bir koku.
Hele dışarıdan eve gelince koku daha da geliyor. Bütün odaları sarıyor. Rüzgarlı havalarda daha berbat.
Komşulara ve yöneticiye sorduk;
S boru taktırın dediler, biz henüz taktırmadık. Bu ara halledeceğiz.

Maalesef aynı kokudan bende sıkıntılıyım. Çöp kokusu gibi tuhaf bir koku.
Hele dışarıdan eve gelince koku daha da geliyor. Bütün odaları sarıyor. Rüzgarlı havalarda daha berbat.
Komşulara ve yöneticiye sorduk;
S boru taktırın dediler, biz henüz taktırmadık. Bu ara halledeceğiz.
Taktir direk geçiyor

Benim banyomda var o sorun. Soğan kokusu oluyo banyoda hani soğan kavurursunda kokarya o şekilde. Ne yaptıysam bi çözüm bulamadım. Gidere su dökerim. Lavabo açıcı döktüm. Koku kullanıyorum. Bu arada sürekli camı açık ama yok düzelmiyo.
Aynı sorun benim banyomda da var. Tam çözümünü bulamadım ama rüzgarlı havalarda koku yoğunlaşınca ben gidere çamaşır suyu döküyorum biraz. Eh kokuyu azaltır gibi oluyor.

Benim ilk taşındığımda banyodaki sabit yer giderinden koku geliyordu. Temizliğe gelen kadının babası tesisatçıymış. Kadın kağıt havlu ve bezlerle kapadı. O gün bugündür koku falan yok. Ama tabii banyoyu yıkamıyoruz zaten siliyoruz.

Aynııı bizim sorum bende tam soracaktım bizimkine nasıl bir çözüm olır diye.. bende her sabah akşam yıkıyorum çamaşır duyu atıyorum bıktım . Acaba oraya kapak gibi bişi mi alsak

Back
X