gidecek yerim yok

cnrma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
376
99
34
Suan cok kotuym ne yazsam nerden baslasam blmyrm
Yurtdisinda yasiyorum esim benden once formalite icabyla biriyle evliymis. Kadinin benden buyuk kizi var esimden degil. Esim o kizla gorusuyo. Ve benden gizli. Bi kere konustgnu farkettim inkar etti. Simdide baktim telefnnda bi no var hemen whatsaptan baktm o kiz. Ve o kizi faceden de aratmis. Ben evlenirken sildirmistim. Basta bana normal bi arkadasim demisti. Canim cok aciyor... kartini ver dedm bilet alcam dedim verdi buldum ama havaalani bize cok uzak . Basima is gelmesinden korkuyorm. Yarin cikip gitmek istiyorum. Cok kotuyum . Belki art niyet yok ama benden gizli gorusuyor
Bi de o bnm uvey kizim diyo... elin kizi icin benimle kotu oluyor.. bu kiz mesaj atmisti ben kirik ingilizcemle arama falan yazdim kiza. Sonradan tartistim esimle. Soyledim . Sanirim sonradan kizi aramis . Kizi dusunuyor. Neymis kac sene onla kalmis. Ya suan ne yazdgmi nasil yazdigimi bilmiyorum.. cikmazdayim. Ona cok inanip guvendim yanilmisim. Gitti yatiyo ben yatamam kafam kazan gibi.. beni resmen bi seye saymadi. Ve git biktim artik senden dedi. Hakli biktirdim sevgimle.. sevmez olaydim... agzima geleni saydim soyledim daha 1.5 senede bu hale geldik.. kaldiramiyorum kabullenemiyorummm aileme ne diyecegmi bilmiyorum. Ve isin kotusu akrabayz. Dua edin ltfen bana. O kadar karisik ve uzun ki suan kendimde degilm anlatack konusacak kmsem yok size yazmak istedim.. biz kadinlar hic bir yere sigamiyoruz..

Hangi ulkedesiniz? Turk aile yokmu cvrenizde? Yeterince saglam tepki vermissiniz. Sanirim bileti gosteridginizde havaalanina goturucektir esiniz. Okadarini yapsin bi zahmet!

Dur bı sakın ol once,olay neymıs,ne amaçla ve ne yazılmış bunları öğrenin once,hem bıraz kafanızı toparlayın bu arada,bı kac gun esınız gelmesın eve,orası sızın de evınız,bu arada durumu ve suphelerınızı guvendıgınız bırıyle paylasın.komsu apartmanda degıl aılenız,güvenlı ve sağlam adımlar atmanız gerekıyor olay sonuca baglanana Kadar,gıdın bır duş once,bıraz rahatlayın

hava aydinlandiktan sonra her yere gidilir korkmadan. sadece kredi kartini degil varsa altinlarinizi ve nakit para da alin yaniniza. su anki kararliliginizi surdurup geri adim atmayin lutfen olur mu. Ailenizi arayip haber verirseniz sizi caydirmaya calisirlar mi onemli bir konu bu.

Yahu yangından mal kaçırır gıbı nasıl bı tavsıye bu,gıdecekse adam gıtsın,komşu mahalleye gıtmeyecek,sakınce dusunmesı lazım ne yapacagını,boyle fevrı akıllar vermeyın rıza edıyorum,yazık,bosanacaksada bosanır ama sabahında apar topar yurtdısından gelerek degıl,hem ne bellı adamın ıftıra atmayacagı,yakalaladım,aldım bıletını yolladım

gidecegim dedigi icin bu sekilde tavsiyede bulunabildim... cunku gitmezse bir daha sozune itimat edilmeyecek. altin ve para konusunu da ihtiyaci olabilecegi her yerde kart gecmedigi icin kendimden varsayarak dusundum ve soyledim. zira cebimde 25 bin liralik kart var ama minubuse binip kizilaya gitmeye param yok.

Evli olduğunu daha önceden bilmiyor olmaniza şaşırdım.

Yurtdisinda oturum işçi olabilmek için o ülkenin vatandaşı ile parali anlasmali evlilik yapılıyor.
Yurdışında yakın ailesi tanıdığı olan herkes bilir.

Eşiniz kendinden cok yaşça buyuk biriyle evlenmiş olacakki o bayanin kızı bile sizden büyükmüş sizi aldatmamiski zaten anlatmış eski eşimin kızı yıllardır taniyorum diye de açıklama yapmış zaten.

Tanıdığı olarak aratmis olabilir 1 bucuk yıllık evliliginizi neden zora sokuyorsunuz ki biraz daha sakin olup konuşa bilirdiniz hakkinizda hayirlisi olsun

Çok kötü bir durum, ben de yury dışında yaşadığım için kavga anlarımızda gidecek yerim,konuşup içimi rahatlatacak tanıdıklarım olmazdı. Havaalanına gitsem içerde derdimi nasıl anlatacağım diye düşünürdüm. Çünkü yabancı dilim yok gibi bir şey. Şimdi senin durumda şöyle bir durum var ki eşinin senden önce yaptığı evlilik formalite. Hem kendisinden epey büyük bir kadınmış anladığım kadarıyla. Evlenmiş,ayrılmış,sonra seninle evlenmiş ve üstünden geçmiş 1.5 yıl...geçmişinden biriyle görüşmesi,sosyal medya üzerinden haberleşmesi üstelik ' üvey kızım' dediği kişiyle kabul edilir şey değil! Nerden üvey kızı oluyormuş, sanki evliliği formalite değil de gerçekti ,babalık dürtüleri mi uyanmış? Şahsen benim midem bulandı, eşimle böyle bir konuda karşı karşıya gelsem ondan ölesiye nefret ederdim ve dönerdim ülkeme, belki hemen belki birkaç gün sonra ama dönerdim

ben şuan o bahsettiğiniz kızla aynı noktadayım..
benmde annem evlenmişti 2.defa.
ayrıldılar adam başkasıyla evlendi ve beiz hala görüşüyoruz..
sonuçta okadar yılımız geçmiş birlikte.
aramızda birşey olmasıda mümkün değil.....
eşin senden gizli konuşıyorsa onaylamadıgın için gizli görüşüyordur...
benm eşimde bilir görüştügümü.eger huzursuzluk çıkarsaydı belkide bende gizli görüşürdüm........ illa arada bir pislik olması gerekmez yılların hatırıda yeter sürdürmek için...

Uvey kizi icin karisini gozden cikariyor bu nasil is?Bilet alip gidiyorum diyor,adam karti veriyor eline,yani hicbir caba yok,yanlis anlasilma olsa zaten uvey kizim dedigi kisiyi merak edip hal hatir soran adam,karisini boyle gondermeye razi olmaz..Bence gozunu kulagini iyi ac,kararindan eminsende akrabaymis bilmem neymis faso fiso..

Bir akrabanız varsa yakın bir şehirde ona geçin. elinizde delil olsun. Yazışmalarını kopyalayın. Ve evde değerli eşya bırakmayın. Sonra da çok zor bi seçim olsa da ailenizin yanına gidersiniz.

Akraba olduğunuza göre ailelere yaptığından ötürü hesap vermek zorunda olan eşiniz bence. Ailene her şeyi anlatacaksın, bitireceksin. Sevmek neymiş! Unutursun, üzme kendini...

Siz neden cıkıp gidiyorsunuz ki eşiniz gitsin

çooook zor kendımı yerıne koydum çıkmaz denen şey berbat bir duygu herşey üstüne gelir haklısın eşin belli ki seni farkedemeyecek kadar düşkün o kıza çaresini bulamayacağını düşünüyorsan zor gelecektir ama kızla tanış bi arkadaşlık kur sıcak - mış gibi ol -mış yap ve yakınlaşmayı dene en azndan eşin gızlı bısey yapamayacak sende herşeyden az çok haberdar olcan bu şekil kaçıp gitmek çare olmaz daha uzak durur ve kız a daha yakın olur kendini harcatma bir süre sanki polyanna gibi davran en azından dene. Allah yardımcın olsun.

sizde direk bitirttiniz yani bence siz de pek mantıklı davranmıyorsunuz o kadar kolay olmamalı !

formalite evlilikte aynı evde mi yaşamışlar ki eşiniz kıza bu kadar bağlı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…