gidecek yerim yok

Yalan söyleme konusunda yerden göğe kadar haklısın ama diğer konu hakkında fazla fevri davranıyorsun. Lütfen sakinleş.

aileniz sizi zorla evlendirdi ama sonradan eşinizi sevdiniz..dogrumu anlamısım..kaç yaşındasınız,yaş farkı sorun oluyormu aranızda

Evt babam cok istedi bana sormadi yillardr bu isteme mevzusu vardi bi turlu kurtulamadim. En son esimle gorustm konstm ve o zaman tamam ddm. Nisanlyken cok aci cektm. Cok dua ettm sevmek icn. Esimi cok kirdim uzdum. Ama o sabretti onu sevmemi sagladi. Suan cok seviyorm. Ben 23 o 40 yasnda yalnz hc yasni gostrmyo. Yasi gibi dgl cocuksu. Kmse yasini farketmyo. Ama yinede yas farkini tavsiye etmyrm

Esimle brlkte calsyrz gece gundz beraberiz.
Henuz calsck kdr hazir deglm alisamadm bu ulkeye

Yalan söyleme konusunda yerden göğe kadar haklısın ama diğer konu hakkında fazla fevri davranıyorsun. Lütfen sakinleş.

Konustukca sakinlesiyorum. Sinirlym hala ondan bu kdr fevri davrnyrm bilmyrm suan napmam gerektgni

yaş farkının ne gibi olumsuzluklarını yasıyorsunuz?üzmeyin kendinizi

Konustukca sakinlesiyorum. Sinirlym hala ondan bu kdr fevri davrnyrm bilmyrm suan napmam gerektgni
Şu an eğer seviyorsan kendine bir fincan nescafe yap, hafif bir müzik aç ruhu dinlendirecek cinsten ve ayaklarını uzat canım.Derin derin nefes al. Ortada yalan konusu dışında bir sorun yok aslında. O konuyuda sakince konuşarak çözeceksin.

İlk iş büyükelçiliğe filan gidin dil öğrenin. Eğer gerçekten eşinizin anlattığı gibiyse siz abartıyorsunuz. Arada o kadar sene beraber yaşadıktan sonra görüşebilirler ama bu mesela sizin evde senin yanında filan olsa, ya da senden gizli olmadan dışarıda görüşseler olabilir bence. Ayrıca Avrupa da filan bizim kadar sıkı değiller. Eski eşler filan bu kadar tabu değil gerçekten. O yüzden de daha rahat bakabilirler size göre. Ama işin detayını öğrenmek lazım. Bazen hisseder insan tavırdan filan, arada bir şey var mı yok mu diye. Önce. Ür sakin kafayla düşünüp analiz edin aradaki ilişkiyi. Gurbette dil bilmeden, yanında arkadaş olmadan kalmak çok zordur ve eşinize çok bağlısınız şu anda muhtemelen. Belki siz de konuşabilseniz, tr de filan olsa bu kadar kafaya takmazdınız. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Kontrollü özgürlük diyorlar ya, biraz ondan lazım belki size. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz, eşinizden şüpheleniyor musunuz?

Üvey kizi icin seni gozden cikarmasi cok kötu olmus.
Eger gitmek te gercekten kararliysan korkma korkutma kendini ..
Belkide gidisinle iyi bir ders alir esin ..

Esin senin kiskanmandan dolayi saklamis. Ayrica her iliskide inisli cikisli donemler olur. Bugun fevri davranip verdiginiz karardan yarin pisman olursunuz. Biraz zaman gecsin iyiki gitmemisim diyeceksin. Sakin satin konus mantikli karar ver. Onsuz ne yaparsin, daha cok uzulursun. Sonucta seni aldatmadigini soyluyor, emin olmadiktan sonra ne diye terkedeceksin durduk yerde. Yarin hersey daha guzel olacak.

Kafanı dağıtman gerek. Bağımlılık olmuş senin durumun. Hiç iyi değil bak bu. Onsuz da bir hayatın olabilir niye tüm hayatını ona endeksliyorsun?önce bu sorununu çözmelisin bana kalırsa. Kendinin, varlığının farkına var.

Tanistirir ama istemem tanismak.
Kesnlkle konssn istemyrm. Hele de bu kdr yalandan snra
Net konuşma o bu kadar rahatsa bence tanış rahat görün hatta kafana taktığını belli etme umrunda degil gibi davran inan zor ama evlilik polıtıka birazda canım insan asla yapmam kabul etmem dediği neleri kabul ediyor bir bilsen

valla cnm okadarını bilemem.ben kendimden örnek verdim. onların içini bilemeyiz tabi.. evlendikten sonra eşini getirdi bize tanıştırdı. gayette seviyeliydik. kıskançlıgından dolayı belkide gizliyordu. senin ne tepki verecegini bilmemiştir..
dediğim gibi biz aynı evde yıllarca yaşadık acısını tatlısını berbaer yaşadık. bunun hatırınada görüşmemizi sürdürüyoruz.. kızı getirsin tanışın gerekirse.belkide benm gibi düşündükleri için sırt dönemiyordur birbirlerine..

birde şu var evlendikten sonra bir kaç defa bize geldigini gizlemişti karısından herhalde ne tepki verir bilmemiştir.sonra getirdi tanıştırdı birlikte kahve içtik oda gayet anlayışla karşılamıştı..

kızda nasıl bir kızmış anasının eskisiyle görüşüyor tey allahım
görüşmek için öyle böyle olmaya gerek yok hanımefendi.. aralarında bir pislik varsa bu onları baglar ama lütfen genel anlam yüklemeyiniz....

"allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."
sanırım Allah 1. sırada kendisi olmak istiyor yani insanoğlunu 1. sıraya koymamızı istemiyor. benimde bugüne kadar hep böyle oldu. mesela birini çok seviyorsun bütün dünyan o oluyor. ona olan sevginden gözün birşey görmüyor. sanırım bunu yapmamalıyız ama sevmek çok güzel niye böylekine

Siz Turkiyeden yurt disinami gelin gittiniz ? Formalite icabi o kadinla evlendigini sikayet edebilirsiniz ..

Oyyy oyuyy kızlar aklınız varsa yurt dısına gelın gıtmeyın.arada kültür farklılıgı var bi kere .senin eşine normal gelen şey sana anormal gelıyor(şuda bi gercek eşinle sevgılımı hayır,aşk mesajlarınımı okudun hayır,eee sorun nerde bacım.aldatıyorsa seni ayrıl amaaaa türkıyeye mi dönmek istersın yoksa onun ülkesınde onun donuna kadarmı almak istersın konu budur.yurt dısında kal bence dul bi şekılde türkıyeye dönüpde ne yapıcaksın .aılenın sana sabah aksam koca göstermesınımı izliyceksın.sen dulsun gitme oraya sen dulsun öyle gıyınme va vs.yurt dışında neden kalıyor cogu kızlar söylıyım hemen sıze.devlet kapı gıbı arkalarında kira elektrırık su hersey hersekılde yardım edılıyor iş bulunuyor.dilim yok de 4 sene senın herseyını karsılarlar dil kursuna bedava bıle gıdersın.iş bulurlar sonra kendı ayaklarının üzerınde durmayı ögrenırsın .ondan bundan tekme yemezsın türkıyedenı gıbı.senın kararın ama cahilsin daha canım benım daha 1 senelık evlınız yavas yavas ögrenıceksın eşinin aslında kım oldugunu.üzülme boş yere daha aldatılmadın,o yüzden sakınles mantıklı düşün

Cok güzel anlattın arkadasım ama yaşaması bi o kadar cesaret ister çocukta yok tek basına yavancı ülkede , umarım düzelirler

Eşini tanırsın az çok. Konuşmaları ne boyutta ki veya formaliteden olmuş bir şey ve aşk sevgi yoksa çokta rahatsız olma arkadaşım. Hemen sinirlenme, acele karar verme istersen. Gizli iş yapması hoş değil, doğru değil. Ama nedenini sana açıklamış, kızla ne konuşuyor. Ya aslında ben çokta bir şey anlamadım sanırım?

evlilik hayatı yaşamışlarsa ve kızı gibi hissediyorsa bunda kötü birşey yok ki..
neden büyütüyorsunuz bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…