- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
aileniz sizi zorla evlendirdi ama sonradan eşinizi sevdiniz..dogrumu anlamısım..kaç yaşındasınız,yaş farkı sorun oluyormu aranızda
bulunduğunuz yerde çalışsanız yada bir kursa gitseniz bir çevre yaratsanız yada eşinizin dükkanının etrafındaki esnaflardan bir çevre bile olabilir. belki kendinizi daha az yalnız hissedip moralinizi düzeltince böyle şeylere dah az takılırsınız.
Yalan söyleme konusunda yerden göğe kadar haklısın ama diğer konu hakkında fazla fevri davranıyorsun. Lütfen sakinleş.
Şu an eğer seviyorsan kendine bir fincan nescafe yap, hafif bir müzik aç ruhu dinlendirecek cinsten ve ayaklarını uzat canım.Derin derin nefes al. Ortada yalan konusu dışında bir sorun yok aslında. O konuyuda sakince konuşarak çözeceksin.Konustukca sakinlesiyorum. Sinirlym hala ondan bu kdr fevri davrnyrm bilmyrm suan napmam gerektgni
Net konuşma o bu kadar rahatsa bence tanış rahat görün hatta kafana taktığını belli etme umrunda degil gibi davran inan zor ama evlilik polıtıka birazda canım insan asla yapmam kabul etmem dediği neleri kabul ediyor bir bilsenTanistirir ama istemem tanismak.
Kesnlkle konssn istemyrm. Hele de bu kdr yalandan snra
valla cnm okadarını bilemem.ben kendimden örnek verdim. onların içini bilemeyiz tabi.. evlendikten sonra eşini getirdi bize tanıştırdı. gayette seviyeliydik. kıskançlıgından dolayı belkide gizliyordu. senin ne tepki verecegini bilmemiştir..Henuz bi yere gitmedim sabaha kadar konustuk karmakarisik valizi topladim kapiyi kitledi hatta aksam onu disari atmaya calistim anahtari elmden aldi ve kapiyi kitlemeyeyim diye bahceye atti. Sabah baska anahtar buldum onu da aldi disari cikmamam icin kapiyi kitledi. BaNa yaptigi aciklama su oldu. Ayni sizn dediginiz gibi sana soylesem bundn beterini yaparsin vs vs.. benm zoruma giden uvey kizim demesi. Nasil der bunu. Nasil benden gizli konusur. Kafam hala cok karisik. Biraz sakinlestm etrafmda hic kmse yok. Kmseye guvenmyrm
Esimi seviyorum onunda sevdgni biliyorm. Benle esim arasnda yas farki var. Ailemin rizasyla evlendm. Binevi zorla diyeblrm. Kaderime razi oldm. Bana karsi hic yanlisi olmadi. Psikolojm bozuldu su son 1 ayda. Delirdim hic iyi hissetmiyorum nolacak blmyrm.. mantikli hareket edemiyorum. Ona cok guvenrdm simdi karisigim.. formalite icabi bu ise bulastni biliyordum ama sanrm dahasida varmis bilmiyorum destikce canim sklyo. Hala valizimi bosaltmadim.
görüşmek için öyle böyle olmaya gerek yok hanımefendi.. aralarında bir pislik varsa bu onları baglar ama lütfen genel anlam yüklemeyiniz....kızda nasıl bir kızmış anasının eskisiyle görüşüyor tey allahım
"allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."Suan cok kotuym ne yazsam nerden baslasam blmyrm
Yurtdisinda yasiyorum esim benden once formalite icabyla biriyle evliymis. Kadinin benden buyuk kizi var esimden degil. Esim o kizla gorusuyo. Ve benden gizli. Bi kere konustgnu farkettim inkar etti. Simdide baktim telefnnda bi no var hemen whatsaptan baktm o kiz. Ve o kizi faceden de aratmis. Ben evlenirken sildirmistim. Basta bana normal bi arkadasim demisti. Canim cok aciyor... kartini ver dedm bilet alcam dedim verdi buldum ama havaalani bize cok uzak . Basima is gelmesinden korkuyorm. Yarin cikip gitmek istiyorum. Cok kotuyum . Belki art niyet yok ama benden gizli gorusuyor
Bi de o bnm uvey kizim diyo... elin kizi icin benimle kotu oluyor.. bu kiz mesaj atmisti ben kirik ingilizcemle arama falan yazdim kiza. Sonradan tartistim esimle. Soyledim . Sanirim sonradan kizi aramis . Kizi dusunuyor. Neymis kac sene onla kalmis. Ya suan ne yazdgmi nasil yazdigimi bilmiyorum.. cikmazdayim. Ona cok inanip guvendim yanilmisim. Gitti yatiyo ben yatamam kafam kazan gibi.. beni resmen bi seye saymadi. Ve git biktim artik senden dedi. Hakli biktirdim sevgimle.. sevmez olaydim... agzima geleni saydim soyledim daha 1.5 senede bu hale geldik.. kaldiramiyorum kabullenemiyorummm aileme ne diyecegmi bilmiyorum. Ve isin kotusu akrabayz. Dua edin ltfen bana. O kadar karisik ve uzun ki suan kendimde degilm anlatack konusacak kmsem yok size yazmak istedim.. biz kadinlar hic bir yere sigamiyoruz..
Cok güzel anlattın arkadasım ama yaşaması bi o kadar cesaret ister çocukta yok tek basına yavancı ülkede , umarım düzelirlerOyyy oyuyy kızlar aklınız varsa yurt dısına gelın gıtmeyın.arada kültür farklılıgı var bi kere .senin eşine normal gelen şey sana anormal gelıyor(şuda bi gercek eşinle sevgılımı hayır,aşk mesajlarınımı okudun hayır,eee sorun nerde bacım.aldatıyorsa seni ayrıl amaaaa türkıyeye mi dönmek istersın yoksa onun ülkesınde onun donuna kadarmı almak istersın konu budur.yurt dısında kal bence dul bi şekılde türkıyeye dönüpde ne yapıcaksın .aılenın sana sabah aksam koca göstermesınımı izliyceksın.sen dulsun gitme oraya sen dulsun öyle gıyınme va vs.yurt dışında neden kalıyor cogu kızlar söylıyım hemen sıze.devlet kapı gıbı arkalarında kira elektrırık su hersey hersekılde yardım edılıyor iş bulunuyor.dilim yok de 4 sene senın herseyını karsılarlar dil kursuna bedava bıle gıdersın.iş bulurlar sonra kendı ayaklarının üzerınde durmayı ögrenırsın .ondan bundan tekme yemezsın türkıyedenı gıbı.senın kararın ama cahilsin daha canım benım daha 1 senelık evlınız yavas yavas ögrenıceksın eşinin aslında kım oldugunu.üzülme boş yere daha aldatılmadın,o yüzden sakınles mantıklı düşün
evlilik hayatı yaşamışlarsa ve kızı gibi hissediyorsa bunda kötü birşey yok ki..Bn formalite dye blyrdm ama sanrm bildgn evli gibi yasamislr.. canimi bu yakti.. kandirdilar beni.. ayni evde kalmslr sanrm. Kizi 5 senedir gormyo sadece bi dukkan meselesi icin arams en son. Tartisirken o bnm stepdaughter im dedi uvey kizimnasil der bunu ama soracam ben ona. Oyle kolay degl.