- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
ben şuan o bahsettiğiniz kızla aynı noktadayım..
benmde annem evlenmişti 2.defa.
ayrıldılar adam başkasıyla evlendi ve beiz hala görüşüyoruz..
sonuçta okadar yılımız geçmiş birlikte.
aramızda birşey olmasıda mümkün değil.....
eşin senden gizli konuşıyorsa onaylamadıgın için gizli görüşüyordur...
benm eşimde bilir görüştügümü.eger huzursuzluk çıkarsaydı belkide bende gizli görüşürdüm........ illa arada bir pislik olması gerekmez yılların hatırıda yeter sürdürmek için...
Siz neden cıkıp gidiyorsunuz ki eşiniz gitsin
formalite evlilikte aynı evde mi yaşamışlar ki eşiniz kıza bu kadar bağlı ?
hanımefendi bir sakin olun önce.Bn formalite dye blyrdm ama sanrm bildgn evli gibi yasamislr.. canimi bu yakti.. kandirdilar beni.. ayni evde kalmslr sanrm. Kizi 5 senedir gormyo sadece bi dukkan meselesi icin arams en son. Tartisirken o bnm stepdaughter im dedi uvey kizimnasil der bunu ama soracam ben ona. Oyle kolay degl.
maalesef genelde berbaer yasaniyor, hatta oturum almak için çocuk yapan biliuyorum ben , çocugun babasi olunca kesin aliyolar oturumuBn formalite dye blyrdm ama sanrm bildgn evli gibi yasamislr.. canimi bu yakti.. kandirdilar beni.. ayni evde kalmslr sanrm. Kizi 5 senedir gormyo sadece bi dukkan meselesi icin arams en son. Tartisirken o bnm stepdaughter im dedi uvey kizimnasil der bunu ama soracam ben ona. Oyle kolay degl.
maalesef genelde berbaer yasaniyor, hatta oturum almak için çocuk yapan biliuyorum ben , çocugun babasi olunca kesin aliyolar oturumu
sonraeda ayriliyolar
parali yada parasiz formaliteler boyle oluyor genelde : (
yok esiyin çocugu vardir demek istemedimBana basta anlatabilirdi ona guvendgm icin fazla sormadim formalite icabi evlendgni biliyordum. Yok cocuk. Olsa birakmaz esim. Onlara yakn bi yerde calsyrms oturum icin inanssinlar diye arada gidip kaliyrmus kadin bunla evlyken baskasyla gorusuyomus. Tam anlatmiyor ama yemin etti bsy olmadi dedi. Kendimi kotu hissediyorm kalbim cok aciyor.. zoruma giden bana anlatmamis olmamasi. Dukkanmz var evimzde dukkanin ustunde brlkte calsyrz hic bi yere gitmez hep calisiyor ama benden gizli aramis kizi. Sordgm halde inkar etti. Evli oldgu kadinin kiziyla konussun istemiyorum. Kizacagm icin saklamis.
kızla arasında bir ilişki hoşlanma olduğunu mu düşünüyorsunuz? eğer böyle bir şey yoksa görüşmelerinde neden sakınca görüyorsunuz. tamam elbetteki üvey kızım diye bir şey yok ama arkadaş olmuşlardır arada bir sevgi dostluk bağı vardır ve koparmak istemiyordur.
yok esiyin çocugu vardir demek istemedim
benim çevremdekielr boyle dedim
esin masum gibi geldi bana ama sen daha iyi bilirsin tabi ..
Canım cok üzüldüm bende yurt dışındayım yanlız kalmak olmak nasıl bir duygu iyi bilirim sakin kalmadı dene konunun üzerine gitme biraz sakin bir şekilde al karşına Konuşmayı dene canım eger değişmez ise seni kaybedeceğinden bahset deger mi de umarım düzelirsiniz umutsuz olma bu kadarSuan cok kotuym ne yazsam nerden baslasam blmyrm
Yurtdisinda yasiyorum esim benden once formalite icabyla biriyle evliymis. Kadinin benden buyuk kizi var esimden degil. Esim o kizla gorusuyo. Ve benden gizli. Bi kere konustgnu farkettim inkar etti. Simdide baktim telefnnda bi no var hemen whatsaptan baktm o kiz. Ve o kizi faceden de aratmis. Ben evlenirken sildirmistim. Basta bana normal bi arkadasim demisti. Canim cok aciyor... kartini ver dedm bilet alcam dedim verdi buldum ama havaalani bize cok uzak . Basima is gelmesinden korkuyorm. Yarin cikip gitmek istiyorum. Cok kotuyum . Belki art niyet yok ama benden gizli gorusuyor
Bi de o bnm uvey kizim diyo... elin kizi icin benimle kotu oluyor.. bu kiz mesaj atmisti ben kirik ingilizcemle arama falan yazdim kiza. Sonradan tartistim esimle. Soyledim . Sanirim sonradan kizi aramis . Kizi dusunuyor. Neymis kac sene onla kalmis. Ya suan ne yazdgmi nasil yazdigimi bilmiyorum.. cikmazdayim. Ona cok inanip guvendim yanilmisim. Gitti yatiyo ben yatamam kafam kazan gibi.. beni resmen bi seye saymadi. Ve git biktim artik senden dedi. Hakli biktirdim sevgimle.. sevmez olaydim... agzima geleni saydim soyledim daha 1.5 senede bu hale geldik.. kaldiramiyorum kabullenemiyorummm aileme ne diyecegmi bilmiyorum. Ve isin kotusu akrabayz. Dua edin ltfen bana. O kadar karisik ve uzun ki suan kendimde degilm anlatack konusacak kmsem yok size yazmak istedim.. biz kadinlar hic bir yere sigamiyoruz..
size yalan söylemesi konusunda sonuna kadar haklısınız. ama kızı tanıyıp birlikte görüşseniz sonuçta eşinizin geçmişini ne kadar görmezden gelsenizde silemez veya değiştiremezsiniz. görüşmemesini istemek biraz haksız bir istek gibi geldi bana. eğer kızdan yana bir şüpheniz yoksa en azından gizli değil birlikte gözünüzün önünde gerçekleşir. siz onu hayatında birinden koparırsanız o da ilerde sizi birinden koparmyaı kendinde hak görecektir.Kizla
Kizla arasnda bsy yok. Ama gizli konusmsi benden saklmasi aklima her seyi getirdi sonucta o kizin annesiyle oyle yada byle ewliymis. Nefret ettim bi kere o kizdan da ailesnden de. Kizi gormedm tanimiyorm hic. Nisanlyken facesnde vardi sildirdim ama o zaman normal arkdsm dedi bana aciklama yapmadi. Guzellikle anlatsaydi belki bsy demezdim sonucta gecmisi. Salak yerine koydu beni ben buna kiziyorm. Ona cok guvenrdm smdi emin olamiyorum. Dusunrsek yaptgi bsyde yok hep calsyo. Ama sonucta ben istemedgm halde arayp konusms. Bugun daha bi detayli konuscaz anlatck bana.
Canım cok üzüldüm bende yurt dışındayım yanlız kalmak olmak nasıl bir duygu iyi bilirim sakin kalmadı dene konunun üzerine gitme biraz sakin bir şekilde al karşına Konuşmayı dene canım eger değişmez ise seni kaybedeceğinden bahset deger mi de umarım düzelirsiniz umutsuz olma bu kadar
size yalan söylemesi konusunda sonuna kadar haklısınız. ama kızı tanıyıp birlikte görüşseniz sonuçta eşinizin geçmişini ne kadar görmezden gelsenizde silemez veya değiştiremezsiniz. görüşmemesini istemek biraz haksız bir istek gibi geldi bana. eğer kızdan yana bir şüpheniz yoksa en azından gizli değil birlikte gözünüzün önünde gerçekleşir. siz onu hayatında birinden koparırsanız o da ilerde sizi birinden koparmyaı kendinde hak görecektir.
Canım biz tr gelenler böyle düşünüyoruz ama buradakiler icin normal bazı seyler sakın ol ve ona sabah de ki tamam görüş ama bizi tanıstır benimde içim rahatlasın de bakalım ne yapacakBen esime inanp guvenp geldm gurbete aramzda 17yas var ama yasini gostrmez. Onun sevgisiyle evlendk cok iyi birisi ama bana basta anlatmasi gerekirdi. Kizin numarasni tlfna kaydetms bana blmyrm diyo inkar ediyo. Beni sinirlendrn yalan. Ee yalan soyleynce aklma bska seylerde geliyo. Kiz bi kere msj atti . Ben kullanyrdm tlfnu. Ben olmayan inglzcmle yazdm bsyler bi daha arama falan ddm
Snradan esime soyledm . Kiz alinmistr ndn oyle ddn fln dedi. Eminm arayp konstu kizla
Sonucta bnmle evlenp yeni bi sayfa acti ben istemiyosam gorusmyeck. Onu cok sevyrm bundan eminim. Allah hakkmzda hayrlsni versn.
Canım biz tr gelenler böyle düşünüyoruz ama buradakiler icin normal bazı seyler sakın ol ve ona sabah de ki tamam görüş ama bizi tanıstır benimde içim rahatlasın de bakalım ne yapacak
bulunduğunuz yerde çalışsanız yada bir kursa gitseniz bir çevre yaratsanız yada eşinizin dükkanının etrafındaki esnaflardan bir çevre bile olabilir. belki kendinizi daha az yalnız hissedip moralinizi düzeltince böyle şeylere dah az takılırsınız.Kizi gormuyor sadece tlfndan konusuyor .
Esimi cok kiskanyrm burda kimsemiz yok hep yanmda her an . Evde isimi yapmaym yanina gidiyorum dukkana. O kdr baglandim ona. Kim olrsa olsn konussun istemiyorum. Uvey kizim diyokafam cok karisik. Dun sabaha kdr basinda soylendim 3 sene olp biteni anlattm cnku gtmeye kararlydim. Birakmadi. Onu usandryrm cok farkli sevyrm usandirarak. Bu aralar bska da sorunlrmz oldu isimzle alakali. O yuzden ikimzde iyi deglz . Bunaldm herseyden
Kendmi cok yalniz hissedyrm