Gıcık oluyorum

kalabalık ortamda bıse dıorum sesım duyulmuo bı baskası benım dedıgımın aynısını dıor ve herkes begenıor odusunceyıı oda kasılıorrr....enn uyuzzz oldugum sey buuuuuuuuuuu

dıgerıde dukkanda satıcıların arkamdan gelmesı ...alcagım sey warsada cıkıp gıdıorumm

yemk yemicem diyip yemek yiyenlere
yemek yerken ağzından sesler çıkarana
sorunum olmadığı halde sorunum varmış gibi davranıp benimle kavga eden kişiye
kambur yürüyenlere
dişini karıştıranlara
hüpürterek çay içenlere
bende birşey görüp aynısından alanlara
kendini beğenmiş kızlara
bi kişi şuram ağrıyor dediğinde diğer kişide ay benimde buram ağrıyor şeklinde cvp verenlere
hakkımda yorum yapanlara
face kullananlara (face'i sadece resim bakmak için arkadaşlarını ekleyenlere)yolda görse slm vermez ama face ya resmini bakmak için ekler yada başka br çıkarı vardır kesinlikle bu yüzden eklerler
hocalarıma ............
sınıftaki 3 cimri kıza
(bir kişye çok gıcıkım bir kaşık suda boğasım geliyor )
daha varda aklıma gelmiyor nys bukadar bunlara gıcık oluyorum

her şeyde bir kusur arayanlara, sürekli karamsar olanlara,hiç bişeyden memnun olmayanlara,değerlerini bir hiç uğruna satanlara,otogardaki çığırtkanlara,uyku tutmamasına,ben konuşurken yüzüme bakmayanlara, dırdırcı insanlara, kaba laflara gıcık olurummm

otobüste gaz çıkaranlara, paket olarak lahmacun adana falan getirip yolculuk boyu onu taşıyanlara, çok da küçük olmayan çocuğunu susturmayı bilmeyen annelere (neden kalabalık yerlerde sessiz olunması gerektiğini öğretmezler ki)

son zamanlarda birbirinin aynısı olan kızlara (sarı saç, ugg, tayt, tunik ve koca deri çanta)

bir şeyi bildiği halde söylemeyenlere (mesela bir sınavın konularının nereden olduğunu), ya da ders notlarını sadece ve sadece hırsları yüzünden en iyi arkadaşıyla bile paylaşmayanlara

sakızı doğru düzgün çiğnemeyen kızlara ve erkeklere

yanından geçerken susup sadece bakan, geçtiğin anda da hemen konuşmaya başlayan kızlara (kesin dedikodu yapıyor tabii ki)

hiçbir sıfata sahip olmayıp da kendini çok iyi bir şey sanan insancıklara

alışveriş yaparken sadece bakındığımı söylediğim halde peşime takılıp durmadan ne aramıştınız, nasıl bir şeye bakmıştınız diyen satıcılara

bir yere geçerli bir mazereti olmadığı halde geç kalanlara

bir kuyrukta beklerken araya kaynak yapanlara

otobüsün içi çok sıcak ve havasız olduğu halde camı açtırmayan huysuz, suratsız insanlara

kuafölerin saçı az kes dememe rağmen çok kesmesine, istemememe rağmen her gidişimde öyle boyayalım böyle model keselim çok güzel olur diye fikir vermesine

apartmanın çocuklarının boyu sadece bizim zile yetiştiği için durmadan zile basmalarına

para üstü yerine sakız, şeker hatta ıslak mendil verilmesine

otobüse bindiğinde en önde boş yer olduğu halde oraya oturmayıp arkada boş yer olduğunu sanıp arkalara kadar gelip sonra ayakta kalan yaşlılara

iğrençlik yapan erkeklere (sokağın ortasında laf atan, tüküren, pis pis bakan, sümküren, geğiren, orasını burasını düzelten, arabayla ya da motorla geçerken gaza basan ya da müziğin sesini açan erkeklere-böyle yaptıklarında onlara hayran kalacağımızı mı sanıyorlar acaba-)

Ben de kızların daha çıkmaya başlar başlamaz hemen 'aşkım' demesine sinir oluyorum... bi de bazı kızlar var böle normalde pek de kibar olmayan işte sevgililerine gelince de aşkım aşkitom gibi konuşan kızlara sinir oluyorum (zaten bu aşkım kelimesinin de artık cılkını çıkardılar herkes kullanıyor canım olmaz ki böleee di mi ama) zemuszemus

sokakdaki aciz kedi köpeğe taş atanlara..

köpekden korkan kız yanında erkek arkadası varsa daha bir ekstra korkup çocuğun üstüne atlıyor. en çok da buna sinir oluyorum.

her köpeği saldırırr ısırır yada hastalıklı diye nitelendirenlere...

eşim hakkında bana gelip yalan yanlış laf anlatanlara..

kapı gıcırtısınaa(yağlamak çok mu zor)

apartmanın zillerine rasgele basanlara...

sokakda çocuğu çekeleyerek götüren döven bağıran anne babalara..

yerlere tükürenlere..

çok hızlı araç kullananlara..

lokantada tabak yarımken yavaş yavaş devam ediyorken alayım mı diye sorup duran garsonlara..

bazı bayanların kendini dünya güzeli sanıp evli bekar tüm erkeklerin onlara baktığını anlatmasınaa...

çok komiksinizzzzzzz... ben de kendimden küçüklerin bana canım demelerine, böyle bi anaç tavırlarına gıcık oluyom... bi de narsist tiplere... her yerde baskın olmak istiyolar, ama aslında yazık onlara.. millet olay çıkmasın diye yanlarında susuyolar (narsistlerin yanında), arkalarından da say gitsin... (ama ben susamıyom) ikiyüzlülere de yazık... bi deeeeeeeee menfaatçi tiplere gıcık oluyom... özellikle ünv.de çok olur.. ders notu kaygısıyla kanki olurlar... ama sistem çan eğrisiyse kimse kimseye günahını vermek istemez bayanssulusmile

Bi de okumamış etmemiş,bi üni kazanamamış,özelde de okuyamamış bi yeri yetmemiş ama babasının parasıyla hava atmaya çalışan,çorabına kadar marka giyip karşıdakinin gözüne sokmaya çalışan,eline bi kitap almayan,güncel olaylardan bihaber,bi hobisi,kültürel etkinliği olmayan,kültürü 0,sabah akşam alışverişte gezip de parası var die hava atan cebi dolu kafası boş insanlara gıcık oluyorum,gülüyorum,ve o insanlarla muhatap olmuyorum,tenezzül bile etmiyorum,sora bana burnu büyük,ukala diolar da hiç kusura bakmasınlar...

aynen bizim burdada var öyle biri bende onla muhatap olmuyorum

arkamdan konuşup konuşup yüzüme gelince yağ bal olmaya çalışan zerre taneciklerine,
benim saçımı, makyajımı, kıyafetimi herşeyimi akraba kızlara anlatıp bide aynısı olmayınca kızlara kızan kayınvalideme:)
menfaatçi insancıklara,
bende görüp beğenmediğini söyleyen ertesi gün aynısını alan tuhaf insanlara,
ısrarcı insanlara,
sürekli kendinden bahsedenlere......
gıcık oluyorum
şimdilik aklıma bukadar gedi:)

sitede kafayı bana takıp güzel yorumlarıma bile eksi rep vermek için beni takip eden sorunlu insanlara gıcık oluyorum gülüyorum :)

X