Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lise 3 e geçtim görenler sen orta kaçta okuyordun?, ya da hiç de 16 yasında gözükmüyorsun gibi yorumlar yapıyorlar. nefret ediyorummklava:ben 23 yasındayım ama herkes lise öğrencisi sanıyor.halbuki öğretmenim.kardesimde bana göre daha iri.bizi uzun zmndır görmeyenler ben diye hep kardesimle konusuyorlar.sonra da aaaaaaaaaaaa sen küçük kalmışsın senin yemeğini kardesin mi yedi hihihi diye gülüolar gıcıklar.halbuki bi söz var:bodur tavuk hergün piliç die.ben 40ıma gelince 30 gibi olcM naberr:)))(savunma mekanizması işte)
bi de sürekli çağrı atanlara gıcık oluom...
Canım kelimesi tartışılır bence bi samimiyet sözcüğüdür... Gerçek hayatta söyleniş tarzına bakar ses tonuna ve yüz ifadesine... Ama burda nette bende kullanırım bana söylendiği zamanda rahatsız olmam...
Bana fazlaca samimi olmadığım birinin (genelde bayanlar) "canım" demesine gıcık oluyorum küçümseme gibi geliyor mesela tlf açınca ay canım senmiydin falan diye konuşan olunca film kopuyor sizinde varmı bu tip takıntınız? Bunu önlememenin yok mu bir çaresi? Kendini uyanık sanan zavallılara, ukalalara 1-2 cümleyle haddini bildirme el kitabı falan satılıyormudur bir yerlerde :)))