Gıcık oluyorum

hımm benim takıntılarım vede gıcık olduğum şeyleri yazsam burdan köye yol olur ama öyle birşey varki onu demeden geçemiyicem
birinin yanımda af buyurun geyirmesi :eek:klava:varya o anda deli oluyorum o kişiyi gırtlaklamak geliyor içimden bak şimdi yazarken bile sinir oldum. şimdi diyicenizki kim toplumiçinde böyle şeyler yapıuorki ama yapanlar var bende çok kötü oluyorum :mymeka::mymeka:

ooo bir sürü var hangi birini yazıcam neyse bir tane yazayım havalı insanlardan,kendine bişey sanan ama bişey olmayan insanlara gıcıkkk oluyorumm daha da varr :kızgın:

gıcık oluyorum okulda bana bakıp bakıp sonrada pişkin pişkin ben senin arkadaşına aşığım diyene :KK70: embesilsin olm:p

1-anlayışı kıt kişilerin karşısındakininde anlamadığnı zannedip en küçük detaya kadar inip biliyorum dediğim halde en başa dönerek tek tek anlatarak içimi bayan arkadaşlaraa gıcık oluyorum...

2- kendilerinin yaptığı şeyleri başkaları yapınca çok tuhaf bir şeymiş gibi bakannlara gıcık oluyorum...

3- iş saatlerinde durup durupda son dakika bu acil yertişecek diye elime tutuşturulan işleri verenlere gıcık oluyorum...

4-yaranmak için yalakalık yapanlara gıcık oluyorum...

5- sanki mecburmuşum gibi iylik olsun diye yaptığım davranışların üzerime yapışmasıa gıcık oluyorum..

6- hergün aynı espirileri yapıpda komik olduklarını düşünenlere gıcık oluyorum...

7- kendilerini met edip duranlara gıcık oluyorum... vs...

ay daha çok var ama daha sonra yazayım.... rahatladım biraz...

aklıma geldikçe rahatlamak için yazacağım... serviste tepulu yerleri gibi burası benim yerim diyenlere ve yer kalmadığı halde çantasını koyarak arkadaşım gelecek diyen yer tutan bütün gün yerinde oturupta hiç iş yapmayanlara sinir oluyorum... :mymeka::mymeka:

OO bundan sonra canım kelimesini kullanmıcam ne kadar çok sevmeen varmış...

gözü hırslarından başka bişey görmeyen insanlara
başkasının mutsuzluğundan mutlu olanlara
GICIK OLUYORUM..... kötükedihüso

ben gıcık olmuyorum...
ayy kilo almışsın yada kilo vermişsin diyenlere ,bebek yokmu tedavin ne oldu diyenlere sinir oluyorum...

insanların imla hatalarını düzeltenlere
iki kişi konuşurken lafa atlayanlara
iki marka kıyafet giyip insan oldum sanan görgüsüzlere
başkalarından duyduklarını ispatlanmış tez gibi konuşan orta yaşlı kadınlara
kilo alınca aldın verince verdin diye sana kafayı takanlara
canım şeklinde konuşan hastane personeline
apartmanın kapısında karşılaştığım komşularımın nereye gidiyorsun nereden geliyorsun şeklindeki hesap sormalarına, yanlışlıkla habire benim zilime basılmasına
alt katımdaki komşumun 5 yaşındaki kızının sbaha kadar bağırmasına
karnımdaki çocuğu kıskanan 30 yaşındaki görümceme gıcık oluyorum

ben 23 yasındayım ama herkes lise öğrencisi sanıyor.halbuki öğretmenim.kardesimde bana göre daha iri.bizi uzun zmndır görmeyenler ben diye hep kardesimle konusuyorlar.sonra da aaaaaaaaaaaa sen küçük kalmışsın senin yemeğini kardesin mi yedi hihihi diye gülüolar gıcıklar.halbuki bi söz var:bodur tavuk hergün piliç die.ben 40ıma gelince 30 gibi olcM naberr:)))(savunma mekanizması işte)

bi de sürekli çağrı atanlara gıcık oluom...
lise 3 e geçtim görenler sen orta kaçta okuyordun?, ya da hiç de 16 yasında gözükmüyorsun gibi yorumlar yapıyorlar. nefret ediyorumm:eek:klava:

efendim warken neeee die cewap werene ciddi ciddi sinirlenip baırıyorum we noldu ki şimdi diorlar :) ciddi kızıorum..bide ağzını yaya yaya sakız çiğneyen kızlara..

bende yapmacık olarak yeni tanıştığım birinin canım demesine birde müşterilerin demesine

benim en nefret ettiğim şey dürtülmektir... Aklıma gelince bile tepem atıyor! Nefret ederim hiç gelemem. Kim olursa olsun eyer beni tanımayan biri bile beni dürterse lütfen yanlış anlama ama beni dürtme... Ne gereği var yaa dürtmek niye bak bak falan diye yapar kimi... Eşim de bunu bildiğinden bazı inadına yapar kalkar giderim yanından ve konuşmam oderece yani... Oğlumda öğrendi hayatta dürtmez beni...
Çok itici bi hareket seni dinlemek isteyen dinler zaten zorlamak niye?

Canım kelimesi tartışılır bence bi samimiyet sözcüğüdür... Gerçek hayatta söyleniş tarzına bakar ses tonuna ve yüz ifadesine... Ama burda nette bende kullanırım bana söylendiği zamanda rahatsız olmam...

Canım kelimesi tartışılır bence bi samimiyet sözcüğüdür... Gerçek hayatta söyleniş tarzına bakar ses tonuna ve yüz ifadesine... Ama burda nette bende kullanırım bana söylendiği zamanda rahatsız olmam...

katılıyorum canım :) bazıları ukalalık olsun diye kullanır bende onlara gıcık olurum..

kendini öven ve bişi zanneden insalara gıcık hatta deli olurum
çok istediğim bi şey için ya da bi yere gitmek için söz verip,son anda almıyorum ya da ben gelmiyorum diye cayanları gırtlaklayasım gelir
daha liste uzar gider :)

Bana fazlaca samimi olmadığım birinin (genelde bayanlar) "canım" demesine gıcık oluyorum küçümseme gibi geliyor mesela tlf açınca ay canım senmiydin falan diye konuşan olunca film kopuyor sizinde varmı bu tip takıntınız? Bunu önlememenin yok mu bir çaresi? Kendini uyanık sanan zavallılara, ukalalara 1-2 cümleyle haddini bildirme el kitabı falan satılıyormudur bir yerlerde :)))

Ya tam yarama bastınız, bende tanımadığım insanların "canım" demesine kıl hatta ifrit oluyorumm.. Nerden canı oluyorsam ve kesinlikle bir çocuğa seslenir tarzda oluyor o üslup ıııyyy :kızgın:

bende hayvanlara eziyet edenlere gıcık oluyom hata hayvancıklara ne yapıyorlarsa bende aynısını onlara yapmak istiyom:eek:klava::eek:klava:

Bende sokakta görüp slm vermeyip de facebook da görüp hemen ekleyenlere sinir oluyorum.

X