Gıcık oluyorum

Ben de, benimle herhangi bir samimiyeti olmayan hele hele benden yaşça küçük olanların canım diye hitap etmesine sinir oluyorummmmm............

[BBu bir tarz meselesidir,Ben hiç bir zaman gocunmam canım kelimesinden,aayrıca ben de kullanırım...[/B]

bazen kinayeli kullananlar var canımı yada tatlımı o zaten anlaşılıyor ama içten denmişse sakıncası yok
bende aniden bastıran misafire gıcık oluyorum bi tel et müsaitmiyim bir sor demi

ha birde mağazalarda özellikle parfümerilerde peşimde gezen tezgahtarlara gıcık oluyorum belki bişi almıcam öle bakıyorum vakit geçsin diye
ama onlar hırsız muamelesi yapmıyorlarmı sürekli dibimde gııııııcccccccıııııııkkkkk oluyorum en çokta buna

banada samimi olmadığım biri canım diyemez hemen.
ama benden büyükse diyebilir.
bu aslında kültür meselesi.
kimisi önce siz der sonra sıkılır canımlı olmak ister,zaman aşımını bekleyemez.
sana canım diyene sende canım deme hakkına sahipsindir yaşıtınsa.

ben de ilk tanismada sen diye hitap edenlere gicik oluyorum. ayrica erkelerle opusmeye, en nefret ettigim sey, bazi yilisiklar tokalasmakla yetinmeyip bi de operler ya, hic hoslanmam.Bizim tarafta yoktur ole genelde tokalisilir. Esimin tarafi sapur supur. Ben gerektigince mesafe koysamda bazi dalkavuklar anlamiyor.

:eek:klava:allahım yaa ben bilirimciler varya gıcık olmayı bırakın dövesim geliyo resmen herşeyin en iyisini o bilir biz anlamayız yaa,sonra aşkım biatem diyenlere samimiyetin yoktur böyle hitap eder insana erkeklerin gülüm demesine gıcık oluyorum,birde her aldığını gösteriş gb gösterenlere hıı m birde mesela ben birşey almışımdır gidipte aynını alanlara sinir ötesi oluyorum,birde yeni birşey almışsındır hayırlı olsun yada güle güle kullan demezlerde şöyle olsaydı keşke ,ben böyle yapmayı düşünürdüm,daha iyi olurdu falan gbilerinden ıyyyyyyyyyyyyyyy gına geldi artık:eek:klava:

eşimin ve benim kazancımızın sorulmasıdan,birini dinlerken onun tarafından her lafın başı dürtülmekten,yere tüküren ve sümküren insanlardan,birde en sinir olduğum şey erkeklerin yolda yürürken ön taraflarını düzeltmeleri kimisi abartarak yapıyor bunu çok gıcık oluyorum.....:kızgın:

Bi de okumamış etmemiş,bi üni kazanamamış,özelde de okuyamamış bi yeri yetmemiş ama babasının parasıyla hava atmaya çalışan,çorabına kadar marka giyip karşıdakinin gözüne sokmaya çalışan,eline bi kitap almayan,güncel olaylardan bihaber,bi hobisi,kültürel etkinliği olmayan,kültürü 0,sabah akşam alışverişte gezip de parası var die hava atan cebi dolu kafası boş insanlara gıcık oluyorum,gülüyorum,ve o insanlarla muhatap olmuyorum,tenezzül bile etmiyorum,sora bana burnu büyük,ukala diolar da hiç kusura bakmasınlar...

harika bir yorum ,tesp,t düşüncelerime tercüman oldunuz o sinir olduğum insanlar geldi aklıma:eek:klava:...çok haklısınzz yanii

ben 23 yasındayım ama herkes lise öğrencisi sanıyor.halbuki öğretmenim.kardesimde bana göre daha iri.bizi uzun zmndır görmeyenler ben diye hep kardesimle konusuyorlar.sonra da aaaaaaaaaaaa sen küçük kalmışsın senin yemeğini kardesin mi yedi hihihi diye gülüolar gıcıklar.halbuki bi söz var:bodur tavuk hergün piliç die.ben 40ıma gelince 30 gibi olcM naberr:)))(savunma mekanizması işte)

bi de sürekli çağrı atanlara gıcık oluom...

aynı durumdayız galiba :KK43:( çağrı atanlar konusundada katılıyorum size hiç nefes aldırmaıyorlar ya..

bende aramadan izinsiz gelen misafir,e gicik oluyorum kontorum yoktu arayamadim nasil olsa evdedir dedim diyip cikip gelene gicik oluyorum.

gerçekten yaa ben evli olan ablama bile haber vermeden kesinlikle gitmem...ki başka bir eve ..birde kapıyı kıracak gibi açana kadar çalarlar gelince ,banyoda ,uykuda falansanız hiç şansınız yokk..saygısızlık bence başka birşeydeğil..

Sevginin bir anlamıdır canım demek
Karşındakini seversen ve değer verirsen canım hayatım dersin
Açıkcası bende kullanırım bu kelimeyi
Aslada rahatsız olmam
Banada söylenince memnun olurum
Burada yüzlerini görmediğimiz birçok arkadaşımız var
Yazışmalarımızda bile birbirimize canım tatlım diye hitap ediyoruz
Hiçbir zamanda sorun olmamıştır bu
Ama sizin tercihiniz buysa saygı duymak lazım
[

sizin iyi niyetli yaklaşımınız bu bence ,gayet olumlu baktığınız için keşke herkes sizin gibi olsa...ama bazı satıcılar, ne bileyim herhangi bir kurumda karşılaştığınız kişiler bu sıfatlarla ciddi müdahalelerde buluuyor sınırlarına kişinin... mesela bir kıyafet mağazasında seçim konusunda yardım eden bir bayan" canım nasıl bişey baktın diye girdiği bir mevzuya..sizin beğendiğiniz birşeyi bile " aaa olmadı sana ,şurası olmadı kızz, bu renk al gibi" yada " orda çalan bir telefon olunca kim" diye sorcak kadar gereksiz yorumlar yapabiliyor..onları kullanarak yersiz şeyler oluyor..yani işini ikinci palana atabiliyor...birde yeni tanıdığnız birini ne kadar sevebilirsinizki ozaman aynı içtenlikle annemize, eşimize ,çocuğumuza,arkadaşımıza nasıl deriz canım bir fark olmalı gibi algıladım ben.. ama dediğiniz gibi bundan hoşlananlarda olur hoşlanmayanlarda saygı duymak en iyisi.

bende güzelim lafına deli oluyorum kendini bi bok sananlar diyomuş gibime geliyo hiç samimi bulmuyorum heleki erkek diyorsa...
bide her lafa atlayanlara gıcık oluyorum.
yalakalara gıcık oluyorum

Msn de titreşim ve benzerı ses cıkaran ıletılere..
ve yazıların ortasında sureklı ıstemsız cıkan ıkonlardan yazılan seyı okuyamamaya..
Kınayelı bır sekılde kullanılan ''Canım'' kelımesine..
Bas kısmına saka mahıyetınde dokunulmasına..
Yapma dedıgım seyın ınadına yapılmasına..
Kufurlu konusmaya..
''Bozuk Turkceye''..
Kendini beğenmişlere..
Bilmişlere..
Herşeyin en guzelı bende, yada benım dıyenlere...
LAUBALİLİĞE..
YAPMACIKLIĞA...

Gıcık oluyorumm..
Özellıkle ve ozellıkle de su son ıkısıne..:1closedeyes:

Son düzenleme:
GICIK OLUYORUM ERKEK ARKADAŞIMIN ERKEK KARDEŞİNİN KIZ ARKADAŞINA NEFRET EDİYORUM SENDEN YALANLARINDAN BIKTIM SINIF FARKI VAR YOLLLAANNNNN

OH BE RAHATLADIM:sm_cool:

GICIK OLUYORUMMMMM SANAAAAAAAAAAAAA

ben kendını bısey sanan zawallı ukalaların tumune kılım.....her lafa atlar onlar,her konuda bı fıkırlerı vardır,,azcıkta sıvrı dıllıdırler ya hanı ortam germeye bayılırlar...zekalarından şüphe duyduğum ınsan bölumu ......uyuz oluyorum sizeeeeeeeeeeeeee

Bende satıcı kızların ukalalık bağlamında kullandıklarını fark ettiğim anda,aynı ses tonuyla aynen iade ediyorum üzerine basa basa CANIM diyorum.dut yemiş bülbül oluyorlar oracıkta o canımcılar-tatlicadiarzu-

valla o ne deyimm kk da hep canım cicim denirr hiç tanışmadığın birine dahaa bence gereksiz bi takıntıı

gözümün önünde yediği haltları anlamadığımı sanarak bana salak muamelesi yapan yan masamda ve karsı masamda oturan 2 insana gıcık olmaktan öte duygular besliyorum ben ..
deli oluyorum deli.. kötükedihüso

daha arkanı dönmeden dedikodu yapan insanlara gıcık oluyorum,
köşelerde fısfıs konuşmalara, sürekli kavga edip edip sonra bişey yokmuş gibi
yapmacık yapmacık "canım, tatlım, bitanem" lere,
şirketin dahili telinden bile birilerini çekiştirmeye çalışan tiplere,
kısacası küçük insanların küçük dünyalarına gıcık oluyorum gıcııkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!

X