Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de okumamış etmemiş,bi üni kazanamamış,özelde de okuyamamış bi yeri yetmemiş ama babasının parasıyla hava atmaya çalışan,çorabına kadar marka giyip karşıdakinin gözüne sokmaya çalışan,eline bi kitap almayan,güncel olaylardan bihaber,bi hobisi,kültürel etkinliği olmayan,kültürü 0,sabah akşam alışverişte gezip de parası var die hava atan cebi dolu kafası boş insanlara gıcık oluyorum,gülüyorum,ve o insanlarla muhatap olmuyorum,tenezzül bile etmiyorum,sora bana burnu büyük,ukala diolar da hiç kusura bakmasınlar...
ben 23 yasındayım ama herkes lise öğrencisi sanıyor.halbuki öğretmenim.kardesimde bana göre daha iri.bizi uzun zmndır görmeyenler ben diye hep kardesimle konusuyorlar.sonra da aaaaaaaaaaaa sen küçük kalmışsın senin yemeğini kardesin mi yedi hihihi diye gülüolar gıcıklar.halbuki bi söz var:bodur tavuk hergün piliç die.ben 40ıma gelince 30 gibi olcM naberr:)))(savunma mekanizması işte)
bi de sürekli çağrı atanlara gıcık oluom...
bende aramadan izinsiz gelen misafir,e gicik oluyorum kontorum yoktu arayamadim nasil olsa evdedir dedim diyip cikip gelene gicik oluyorum.
Sevginin bir anlamıdır canım demek
Karşındakini seversen ve değer verirsen canım hayatım dersin
Açıkcası bende kullanırım bu kelimeyi
Aslada rahatsız olmam
Banada söylenince memnun olurum
Burada yüzlerini görmediğimiz birçok arkadaşımız var
Yazışmalarımızda bile birbirimize canım tatlım diye hitap ediyoruz
Hiçbir zamanda sorun olmamıştır bu
Ama sizin tercihiniz buysa saygı duymak lazım [
sizin iyi niyetli yaklaşımınız bu bence ,gayet olumlu baktığınız için keşke herkes sizin gibi olsa...ama bazı satıcılar, ne bileyim herhangi bir kurumda karşılaştığınız kişiler bu sıfatlarla ciddi müdahalelerde buluuyor sınırlarına kişinin... mesela bir kıyafet mağazasında seçim konusunda yardım eden bir bayan" canım nasıl bişey baktın diye girdiği bir mevzuya..sizin beğendiğiniz birşeyi bile " aaa olmadı sana ,şurası olmadı kızz, bu renk al gibi" yada " orda çalan bir telefon olunca kim" diye sorcak kadar gereksiz yorumlar yapabiliyor..onları kullanarak yersiz şeyler oluyor..yani işini ikinci palana atabiliyor...birde yeni tanıdığnız birini ne kadar sevebilirsinizki ozaman aynı içtenlikle annemize, eşimize ,çocuğumuza,arkadaşımıza nasıl deriz canım bir fark olmalı gibi algıladım ben.. ama dediğiniz gibi bundan hoşlananlarda olur hoşlanmayanlarda saygı duymak en iyisi.
satıcılar,tezgahtarlar "canımmm "der bi de..
"canımmmm bu sana çok yakıştı" falan..
gıcık olurum..