Gıcık oluyorum

ckozkan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
403
2
Bana fazlaca samimi olmadığım birinin (genelde bayanlar) "canım" demesine gıcık oluyorum küçümseme gibi geliyor mesela tlf açınca ay canım senmiydin falan diye konuşan olunca film kopuyor sizinde varmı bu tip takıntınız? Bunu önlememenin yok mu bir çaresi? Kendini uyanık sanan zavallılara, ukalalara 1-2 cümleyle haddini bildirme el kitabı falan satılıyormudur bir yerlerde :)))

bende şeye gıcıkk oluyorummm mesela zayıflıosun yaa zayıflamıssın ne güzel olmuşssun demiolarda yüzün çökmüş flnn yani bunu diyenler bariz çekemeyenlerrr....

Bana fazlaca samimi olmadığım birinin (genelde bayanlar) "canım" demesine gıcık oluyorum küçümseme gibi geliyor mesela tlf açınca ay canım senmiydin falan diye konuşan olunca film kopuyor sizinde varmı bu tip takıntınız? Bunu önlememenin yok mu bir çaresi? Kendini uyanık sanan zavallılara, ukalalara 1-2 cümleyle haddini bildirme el kitabı falan satılıyormudur bir yerlerde :)))

ben de küçükken deli olurdum öyle canım-hayatım vb. denmesine...hele tel.de sesim bebek gibi çıkar hani evin veledi zannedip canım anneni bi verir misin diyen muhtemelen benimle yaşıt olanlarla da sıkça karşılaştım büyüdükçe...

ama sonra nette forumlarda duya duya alıştım diyebilirim gündelik hayatta pek kullanmıyorum gerçekten samimi oldgum birisi değilse...ama nette hitaplarımda kullanıyorum karşıdaki size canım yazdıgında siz yazmayın soguk kalıyor gibi arkadaşınıza sanki...ama baydı artık galiba :p gamyoncuiremsu huzursuz olmuyorum gocunmuyorumda...ama eskiden bende de oldugunu yazmak istedim sadece.. tek sanma kedini canım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:
ben takıntılı değilm bu konuda denmesnden rahatsızda olmam yer geldğnde derimde...

Bende bayanların değilde erkeklerin canım demesine gıcık olmakla kalmıyorum ağzılarının payını veriyorum...!:jeyyar:
ayrıca telefonda bağırarak konuşanlara
parasıylan herşeyi elde edeceğini sanan insanlara
her kızı tavlayabileceğini sanan erkeklere
yolda tükürenlere
herşeyi çokiyi biliyormuş gibi çok konuşanlara
ağzı küfürlü kızlara
galatasayrılara
tip tip bakan erkeklere dövmek istiyorum onlarıııı mymeka:
msn deyken ha bire titreşim gönderenlere
daha varrr ama aklıma gelenlerr bunlarr

Son düzenleme:

Aynen ya,evet bana da küçümseme gibi gelio "Ay canım" die hitap edilmesi,böle bi havalar afralar tafralar,ben de gıcık olduğum insanlara yapıyorum,ayy canım ya kusura bakma tanıyamadım seni birdenn diyorum çok gıcık oluyo :)))

Bi de okumamış etmemiş,bi üni kazanamamış,özelde de okuyamamış bi yeri yetmemiş ama babasının parasıyla hava atmaya çalışan,çorabına kadar marka giyip karşıdakinin gözüne sokmaya çalışan,eline bi kitap almayan,güncel olaylardan bihaber,bi hobisi,kültürel etkinliği olmayan,kültürü 0,sabah akşam alışverişte gezip de parası var die hava atan cebi dolu kafası boş insanlara gıcık oluyorum,gülüyorum,ve o insanlarla muhatap olmuyorum,tenezzül bile etmiyorum,sora bana burnu büyük,ukala diolar da hiç kusura bakmasınlar...

Son düzenleme:
satıcılar,tezgahtarlar "canımmm "der bi de..
"canımmmm bu sana çok yakıştı" falan..
gıcık olurum..

ben 23 yasındayım ama herkes lise öğrencisi sanıyor.halbuki öğretmenim.kardesimde bana göre daha iri.bizi uzun zmndır görmeyenler ben diye hep kardesimle konusuyorlar.sonra da aaaaaaaaaaaa sen küçük kalmışsın senin yemeğini kardesin mi yedi hihihi diye gülüolar gıcıklar.halbuki bi söz var:bodur tavuk hergün piliç die.ben 40ıma gelince 30 gibi olcM naberr:)))(savunma mekanizması işte)

bi de sürekli çağrı atanlara gıcık oluom...

ay bende cok gıcık olurum o kucumseyerek cnm dıyenlereeee

bende aramadan izinsiz gelen misafir,e gicik oluyorum kontorum yoktu arayamadim nasil olsa evdedir dedim diyip cikip gelene gicik oluyorum.

Son düzenleme:
Samimmiyetimin olmadigi insanlarin canimm cicim diye hitab etmesi gercektende sacma bende hoslanmam mesela tezgahtarlar bunu cok yapiyor ama öff bunu kafama takicam islerinin geregi iste sammimi görünmek sirinlik yaratmak icin ve beni alisverise motive etmek icin yanimirmirmirmir

Lakin tandik birisi ise bir mahsusu yok kanimca:kahve:

Bazi insanlarimiz mesela dogulu erkekler bacim, yenge, abla cümlelerinide saygidan söyler bence bunda kötü birsey yoki!!! Bir keresinde pazarda babam yasindaki adamin bana abla demesi cok tuhafima gitmisti, ya amca kusura bakma ama neden bana abla diyorsun ben senin kizin yasindayim dedim, saygidan hanim ablam bizim orda tanimadigmiz hanimlara bizden kücük olsalar bile abla yenge bacim diye hitab ederiz dedi.a.s

Ha bi de gıcık olduğum bişi daha var
Benim liseden arkadaşımın biri çok yüzsüzdür,benim çok samimi arkadaşım deil ama 2mizin çok yakın arkadaşı ortak olunca ve hepimizde zaten sınıf arkadaşı olunca ortak arkadaş vasıtasıyla devamlı görüşür olduk onunla da,herkesi kullanmaya çalışır,araban olur beni evime bırak der evi çok uzak bi yerde olmasına rağmen,bişi olur gel beni evimden al der,böle bi kız yani herkesi uşağı zannediyo,bi kere aradı beni gidecek yerleri varmış ama hepsi birbirinden uzak yerdeymiş,beni gelip alır gitceğim yerlere tek tek götür müsün dedi ohaaa dedim içimden kıza bak özel şoföru zannediyo beni :1shok:
İnsan böle bişiyi teklif etmeye utanır bi kere,ben de direk kusura bakma işim var benim bugun dedim kapattım tlf
Bi de evim asansörlü deil 4. katta,bi gün bu benden ödünç bişi alacaktı,aradı dedi ki aşağı getirir misin ben hiç merdiven çıkacak halde deilim,yine içimden oha dedim utanmadan ayağına götürmemi istio kendisi prenses yaa,kusura bakma canım çok yorgunum üstüm de müsait deil 2 saat giyinem yukarı geleceksin mecburen dedim eşşek gibi çıktı yukarı terbiyesiz :kızgın: Nereye gitsek beni evime bırak yaa hiç otobüse binemem şimdi dioo ben de eve gitmiyorum buralarda bi arkadaşın yanına uğrıcam hiç şmdi seni taa oraya bırakamam diyorum kaydirigubbakcemile3 Gene de anlamıyo her seferinde yapışıo beni de bırak die
Böle başkalarını kullanan yüzsüz insanlara gıcık oluyorum

Sevginin bir anlamıdır canım demek
Karşındakini seversen ve değer verirsen canım hayatım dersin
Açıkcası bende kullanırım bu kelimeyi
Aslada rahatsız olmam
Banada söylenince memnun olurum
Burada yüzlerini görmediğimiz birçok arkadaşımız var
Yazışmalarımızda bile birbirimize canım tatlım diye hitap ediyoruz
Hiçbir zamanda sorun olmamıştır bu
Ama sizin tercihiniz buysa saygı duymak lazım

msnde tıtresım gonderenlere yemek yerken agıznı şaplatanlara böle bebişim sekerım ıdyen kzılara fenerbahceye gıcık oluyorum

tartışmaya açık bir kelime yani canım demenin nesi neresi kötü bence bu bir samimiyet sözcüğüdür yani eğer insan mesafe istiyorsa o kişiyle arasında canım demesinden elbette rahatsız olur ama günümüzde saygısızlığın dizboyu olduğu kişilerin ukalalaştığı için bana canım kelimesi çok masum geliyor tabi bunu derken insanların surat ifadesi vede ses tonuda çok önemli eğer siz bunlardan rahatsız iseniz haklısınız benimde gıcık olduğum şey birilerine saygısızlık olucak die bacak bacak üstüne atamamak bölesi geri kafalı insanlara gıcık oluyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bana kimse atıp tutmasın,yüzsüzlük yapmasın,burnu büyük olmasın,ben bilirim herşeyi havalarında olmasın ... yeter! yoksa canım derse mutlu bile olurum ama samimi değilse eğer,canın çıksın derim içimden intikamımı böle alırım:)

nişanlık almaya gittiğim konfeksiyonda satışcı kızdan fenalık geldi bebişim bunu da dene bebişim çok güzel oldu. ayyyyhhh!!!!
benden sonra kuzencik de elbise denedi bende kızı taklit ettim '' bebişim çok güzel oldu''
kız gitti....

samimi olmadığım insanlar özellikle satışcı arkadaşlar müşterilere bebişim canım demesin!!!!!!batıyo işte

X