• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıcık iste :(

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.. olaya geciyorum, biz kv ve benim ailem ayni sehirdeyiz ama benim ailemin evi baya uzak ve ters. Oyuzden ayda bir ancak gidiyoruz.. Neyse bayramda arefe gunu kv lere gittik kaldik,ertesi gun kalktik kv ile beraber onlarin es dost akrabalarini gezdik sonra aksam 5 gibi benim aileme gittik. Esim ertesi gun kacta doneriz dedi ben de 5 gibi cikariz dedim.Ertesi gun oldu,o gunnde amcalarim babamlara gelecekti bende o kalabalikta annem tek yorulmasin hem de amcamlari goreyim diye onlarin gelmesino bekleriz diye dusundum. Sonra esim sabah tekrar sordu ne zaman gideriz diye ben de sıkıldı heralde diye 3-4 gi i gideriz dedim ama misafirler kacta gelcek bilmiyoruz tabi.. Neyse kahvalti yaptik saat 1 gibi dusa girdim ciktim insanlar gelir diye uzerimi giyiniyorum esim dediki gidiyomuyuz ? Bende sinirlendim dedim ki ya 3 demedik mi saat daha 1 insanlar gelcek uzerimi giyiyorum ne gitmesi dedim.. Esimde bana kizdi senin giyinmen zaten 2 saat surer falan dedi.. Bu arada esim kndine boyle birsey yapilsa, ben onun bi akrabasi yada ailesinde ikinciye sorsam bana hemen kizar,gitmeye kalkar falan yani.. Ben de dedimki ben sana ikinci kez sorsam kiyameti koparirsin ne yuz kere sorup duruyosun ya dedim. Tamam gidelim hazirlan dedim o da bana kizdi kes falan dedi. Neyse sonra ben.ona yemek srdum konustum yani,sonra misafirler geldi onlarin yaninda da konustum. Sonra misafirler gittigi gibii bizde ciktik 5 te. Arabada ne ben.onla konustum ne de o benle ve 3. Gun birbirimizle konusmuyoruz. Dunde cikti gitti biyerlere aksam geldi. Simdide gitti. Ben simdi ne yapayim cikip gidiyimmi ben de biyerlere gezmeye? Ve nasil bir tavir sergileyim sizce? Not: esimin ailemle bir sorunu yok ailemde onu cok sever,beni istedigim zaman goturur,hatta gecen bayram.arefe gununden bize gittik ertesi gun onlara gittik ama her gitmede boyle nezaman gitcez diye beni sıkıstırması sinirimi bozuyor,cunki ben koskoca yaz tatilinde bile onsuz aileme gitmiyorum,onu biraak istemiyorum o da beni birakip gitmez hicbiyere.. Ailemde ozluyor beni bende ozluyorum ve sinirlendim yaptigina ama iki gundur konusmamasina ve bensiz cikmasina daha da sinir oldum.

Son düzenleme:
Ayy bu bayram erkeklere bi haller oldu he, hadi gidelim hadi gidelim diye mızmızlanan çocuklar gibiler.
Sizde amcamlar gelince biraz oturup gideriz deseydiniz saat vermeseydiniz, sıkılıyorsa sıkılsın o sizi düşünüyor mu?
Sizde onlara gittiğinizde kaçta gitcez kaçta gitcez diye sorup durun. Bazılarına müstehak hakkaten.

Bu bayramda da aileler yüzünden bayağı çift sorun yaşadı. Bayramlar sırf bu sorunlar yüzünden doyasıya yaşanmıyor.

Beyefendinin keyfi yetince barışır.Sen de çık dolaş.

bende aynısını esımın aılesının yanına gıdınce yapıyorum cunku ortamları benı gercekten sıkıyor eşim hadi gidiyoz desin die dört gözle beklıyorum..Sebebi de gercekten sıkılıyorum ortm soguk gelıyor bnce esınızde sıkıldıgı ıcın böle yapmış olmalı..

Ben de cok sıkıldım onun esini dostunu akrabasini gezerrkn ama gikim cikmadi orayada gitmeyelim demedim,hamileyim ayrica bayram gunu aksam ayaklarim davul gibi oldu butun gun uzatip oturamadim arabada sisti ayaklarim. Arefe gunu gelme demeaine ragmen annesine ayip olmasin diye mezarliga bile gittim..

neden bu kadar sıkılıyor ki bi sorun yoksa, kendini oyalıcak bişey bulsun, oyun falan oynasın, aslında büyük bi mesele değilmiş ama ikinizde inatlaşında olay bu noktaya gelmiş

Bir bayram mağduru daha.. bence kalk sende git bir yerlere oturmaya gezmeye alışverişe falan nereye istersen. Evde oturup ne zaman gelecek diye kendini mi yiyeceksin. Bu erkekler de bayramda fabrika ayarlarına dönüyor ya hepsi mi aynı olur

Siz de düzgün cevap vermemişsiniz ki.

Amcamları bekleriz diye düşündüm diyorsunuz, eşinize bunu söylemiyorsunuz.

Back