Eki Görüntüle 222340 Eki Görüntüle 222342 Eki Görüntüle 222343
arkadaşlar becerebildim mi yüklemeyi bilmiiyorum =) eliteline hazellerimden memnunun lensten hiç hoşlanmayan babam bile çok beğendi ama şunu söylemeliyim ki asla bi şeffaf lens rahatlığı yokgüneş ışığında çok daha doğallar kumral olduğumdan dolayı güneşte kimse anlayamaz lens taktığımı
cok teşekkur ederim Güneş, tam senin zevkine tecrübene güvenip rainbow hazela karar vermistim ki bu pupil boslugunu kesfettim ve bi cok kisinin rainbow hazelında gozun kendi kahverengisinin gorundugunu fark etttimoyle mi oldu sende de..yani solotica hidrocor ocrede daha mı dogal duruyor acaba pupil boslugundan dolayı ?ve sanki solotica hic yesile kacmıyor gibi geldi bana?bu hidrocor ocre ve hic belli degil bir de solotica ve rainbowda hareli haresiz diye ayrılıyor mu acaba?
Eki Görüntüle 310888
Peki canım ben rainbow hazel almaya karaar verdim hareli istiyorum bu lens de gozun kendi cercevesini haresini kullanıyormus dogru mu ocre bana gore suni duruyor haresiz oldugundan hazel hareliyse kesin karar verdim bir de rainbowu optiklerde bulma sansım var mı?turkiyede satılıyor muydu?sanki oyle okudum bir yerde yoksa onu da mı netten almalıyım?