Kontakt Lens giallo mu hazel mi yardımcı olur musunuz!!

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
arkadaşlar selam. ben rainbow giallo ya da elite line hazel almak istiyorum. gözlerim orta kahve ve kumralım. doğal durması benım ıcın cok onemlı?? turunculuk kesınlıkle istemiyorum :KK19: böyle yumuşak ve doğal dursun bilmeyen anlamasın istiyorum sizce hangisini alıyım ?

Canım solotica hidrocharm ocre kullanıyorum,gölerim çok koyu kahve siyaha yakın. Lenslerimden çok memnunum ama bir de rainbow düşünüyorum,ben de senin gibi bu 2 renk arasında kaldım. Güneş isimli arkadaşımız elite line hael kullanmış forumda resmi var,hoş duruyor. ben onu düşünüyorum. Benim gibi yumuşak ve baya doğal- belli belirsiz bir renk arıyorsun.
Sanırım giallo açık ela gibi bir renk veriyor.

Bu arada Ocrelerim :) ama daha az ışıklı bir ortamda hafif koyu yeşile dönük oluyor.

Eklentiler

• $Photos-0011.jpg
    $Photos-0011.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 835
aa çok guzel durmuş canım ela gibi açık yeşil açık kahve arası tatlı bi renk olmuş. bu arada ben rainbow hazel aldım yarın elime geçicek çok heyecanlıyım insallah doğal durur. :18: istediğim şey orta kahve gözlerimin renginin acılması parlaklık gelmesiydi bakalım yarın goruslerımı yazıcam

Ben de düşünüyorum,elite line mi fantasy mi? ben elite line hazel düşünüyorum. lütfen fotoğrafını paylaşır mısın bizimle denediğinde?

bende tanita tikaram yellow düşünüyorum kahverengi gözde ela oluyormuş deneyen varmı?

$09072011287.jpg $09072011280.jpg $09072011276.jpg
arkadaşlar becerebildim mi yüklemeyi bilmiiyorum =) eliteline hazellerimden memnunun lensten hiç hoşlanmayan babam bile çok beğendi ama şunu söylemeliyim ki asla bi şeffaf lens rahatlığı yok :KK50: güneş ışığında çok daha doğallar kumral olduğumdan dolayı güneşte kimse anlayamaz lens taktığımı

canım lenslerini nereden aldın?bir siteden ise ozelden mesaj atabilir misin?yardımcı olursan cok sevinirim harika durmuş bu arada cook yakısmış sana maşallah gözlerine :KK66:

ben ikisini de kullandım..hazel kesinlikle daha doğal...gialloları yakından görenler gözünüzde lens mi var diye soruyorlardı...giallonun rengi daha keskin o yüzden anlaşılabiliyor...

Eki Görüntüle 222340 Eki Görüntüle 222342 Eki Görüntüle 222343
arkadaşlar becerebildim mi yüklemeyi bilmiiyorum =) eliteline hazellerimden memnunun lensten hiç hoşlanmayan babam bile çok beğendi ama şunu söylemeliyim ki asla bi şeffaf lens rahatlığı yok :KK50: güneş ışığında çok daha doğallar kumral olduğumdan dolayı güneşte kimse anlayamaz lens taktığımı

güle güle kullan canım rainbow ilk haftalarda göze rahatsızlık verebiliyor...solusyonun da payı var....b&l biotrue veya solocare solusyonla çok daha rahat edersin...rainbow lenslerde renu ve sauflon gibi solusyonlar rahat ettirmiyor..batma ve kalın lens hissi yaratıyor...nemlendirme özelliği olan solusyonlar kullanmalısın...

cok teşekkur ederim Güneş, tam senin zevkine tecrübene güvenip rainbow hazela karar vermistim ki bu pupil boslugunu kesfettim ve bi cok kisinin rainbow hazelında gozun kendi kahverengisinin gorundugunu fark etttim :KK43: oyle mi oldu sende de..yani solotica hidrocor ocrede daha mı dogal duruyor acaba pupil boslugundan dolayı ?ve sanki solotica hic yesile kacmıyor gibi geldi bana?bu hidrocor ocre ve hic belli degil bir de solotica ve rainbowda hareli haresiz diye ayrılıyor mu acaba?
$hidrocor ocre.jpg

cok teşekkur ederim Güneş, tam senin zevkine tecrübene güvenip rainbow hazela karar vermistim ki bu pupil boslugunu kesfettim ve bi cok kisinin rainbow hazelında gozun kendi kahverengisinin gorundugunu fark etttim :KK43: oyle mi oldu sende de..yani solotica hidrocor ocrede daha mı dogal duruyor acaba pupil boslugundan dolayı ?ve sanki solotica hic yesile kacmıyor gibi geldi bana?bu hidrocor ocre ve hic belli degil bir de solotica ve rainbowda hareli haresiz diye ayrılıyor mu acaba?
Eki Görüntüle 310888

önemli değil canım...hazeller içinde en doğal rengi olan lens bence rainbow elite line hazel....ben ocre de kullandım rengi griye kaçan toprak rengi gibi çamur rengi gibi garip bir bulanıklığa sahipti nefret ettim açıkcası...ve öyle bir göz rengi yok yani bence...insan gözü gibi değil vahşi hayvan gözü gibi duruyordular...evet rainbowda pupil boşluğu geniş ama o boşluğu en az belli eden rengi hazel rengi...lens yeni olduğu için şişeden daha opak şekilde çıkıyor..kullanıldıkça opaklığı azalıp gözle daha iyi kaynaşacaktır ve pupil sorunu azalacaktır...sauflon solusyon bu işi görüyor...birşey daha var..elite line hazellerin pupilleri sadece fotoğrafta daha belirgin duruyor..reelde o kadar rahatsız edici değil..

evet rainbowun da soloticanın da hareli ve haresiz serileri var...rainbowun hareli serisini fantasy line olanını önermem opak olduğu için pupil daha fazla görünüyor...ocrenin de nc serisi iyi değil....cor ocre düşünebilirsin belki...haresizliğini eksiklik saymazsan...bu biraz zevke kalmış ben ela ve bal renklerinde haresizleri beğenmiyorum..hare o tip renkleri tamamlıyor sanki....

Son düzenleme:
Peki canım ben rainbow hazel almaya karaar verdim hareli istiyorum bu lens de gozun kendi cercevesini haresini kullanıyormus dogru mu ocre bana gore suni duruyor haresiz oldugundan hazel hareliyse kesin karar verdim bir de rainbowu optiklerde bulma sansım var mı?turkiyede satılıyor muydu?sanki oyle okudum bir yerde yoksa onu da mı netten almalıyım?

Peki canım ben rainbow hazel almaya karaar verdim hareli istiyorum bu lens de gozun kendi cercevesini haresini kullanıyormus dogru mu ocre bana gore suni duruyor haresiz oldugundan hazel hareliyse kesin karar verdim bir de rainbowu optiklerde bulma sansım var mı?turkiyede satılıyor muydu?sanki oyle okudum bir yerde yoksa onu da mı netten almalıyım?

evet canım rainbow hazel aslında haresiz ama dediğin gibi kendi gözünün kenarlarını çok hafif açıkta bıraktığı için kendi gözünü kullanarak ince bir hare oluşturuyor...iris çapın ne kadar büyükse oluşacak hare o kadar kalın olacaktır
eğer küçük irisliysen hiç hare oluşmayadabilir...evet canım türkiyede satılıyor..nette de bulman mümkün...

X