- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Kendisini merak ediyorum ne halde, babasının rahatsızlığı vardı nasıl oldu babası diye. Her şeyi yaşadım, her şeyi paylaştım onunla başka hiçbir erkek bana böyle hissettirmemişti.Mesela bunun üzerine düşün o adam ne ifade ediyordu, derin bı ilişki yokken bu kadar ağır bir yas. Gerçekten sevgi mi yoksa olmamasinuin verdiği üzüntü mu ?
Bence sizin de iletişim sıkıntılıHerkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.
Bu kadar kişi cevap yazdı anlayarak. Detaya girsem destan olacak. O kadar çok yazı yazmaya gerek yok.Bence sizin de iletişim sıkıntılı
Yazdıklarınızı anlamakta sıkıntı çekiyorum suan
şurayı bi okuyun yeniden. bunu duyan insanın buraya konu açmayı bırak bu adamı aklından kazımış olması lazım. adam sizinle sadece sevişmiş!En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi.
adam beni yok mu saydı neden sebepsiz iletişimini kopardı falan deyince sıkıntı mı oluyorBende yeni yeni öğreniyorum bu tabirleri.
adam beni şak diye terketti hatta terkedecek kadar bile sallamadı diyememiş de ghosting mi yaptı demişSizinki ghosting falan değil direk kendi kendine gelin güvey olma. O kadar modern isimlere gerek yok yani.
Ağır tabirler söyleyerek ya da bir insanı kırarak elinize ne geçiyor. Ben sevgisiz büyümüş bir yetişkinim ve sevgiye deli gibi ihtiyaç duyuyorum. Şu an açtığım konu yüzünden pişmanım. Beni kınamayın ve yargılamayın. Küçükken akran zorbalığına uğradım mesela siz bunları biliyor musunuz? Sanal dünya evet ama yine de dikkat etmeliyiz yazdıklarımıza ve konuştuklarımıza. Karşımızdakinin durumunu bilmiyoruz.adam beni şak diye terketti hatta terkedecek kadar bile sallamadı diyememiş de ghosting mi yaptı demiş
Bunu bende biliyorum.Havalı isme gerek yok.
Dümdüz sizden hoşlanmamış.
bunu yumuşatsam siz o hayal aleminden çıkmayacaksınız. gerçeklik algınız zayıflamış. çok net doğruları bile görmemek için uğraşıyorsunuz. adam sizi terkedecek kadar bile önemsememiş ama siz bunu kabul etmeyip sanki görünmeyen bir şey var gibi soru sormuşsunuz. buradaki insanların yüzde 95 inin sizinle aynı şeyleri yaşamadığını nerden biliyorsunuz. benim ya da başkasının akran zorbalığına uğramadığını iddia edebilir misiniz?Ağır tabirler söyleyerek ya da bir insanı kırarak elinize ne geçiyor. Ben sevgisiz büyümüş bir yetişkinim ve sevgiye deli gibi ihtiyaç duyuyorum. Şu an açtığım konu yüzünden pişmanım. Beni kınamayın ve yargılamayın. Küçükken akran zorbalığına uğradım mesela siz bunları biliyor musunuz? Sanal dünya evet ama yine de dikkat etmeliyiz yazdıklarımıza ve konuştuklarımıza. Karşımızdakinin durumunu bilmiyoruz.
Kurban psikolojisinde değilim. Yetişkin bir kadın olduğumu da biliyorum. Ben bütün gerçeklerin farkındayım. Ama işte yorum yaparken iki kez düşünüp sonra yazmak gerekiyor. Evet herkes acı çekiyor, hiç kimse mutlu değil ama benim yaşadığım bu duygu için beni yargılamak doğru mu? Onun için sabahlara kadar ağladım, gözüm şiş işe gittim. Hissettiğim sadece sevgi ona. Onu kalbimden söküp atmak için de her şeyimi verirdim.bunu yumuşatsam siz o hayal aleminden çıkmayacaksınız. gerçeklik algınız zayıflamış. çok net doğruları bile görmemek için uğraşıyorsunuz. adam sizi terkedecek kadar bile önemsememiş ama siz bunu kabul etmeyip sanki görünmeyen bir şey var gibi soru sormuşsunuz. buradaki insanların yüzde 95 inin sizinle aynı şeyleri yaşamadığını nerden biliyorsunuz. benim ya da başkasının akran zorbalığına uğramadığını iddia edebilir misiniz?
kurban psikolojisini bi kenara bırakıp acı da olsa gerçekleri kabul edin. aksi size zarar başkasına değil. sadece isimler ve bedenler değişir ama siz aynı döngüde kalırsınız.
sevgisiz büyümüş olmak insanlara size paçavra muamelesi yapma iznini vermenize bahane olursa daha çok sevgisiz kalırsınız. kendinize değer verin
Kendisini merak ediyorum ne halde, babasının rahatsızlığı vardı nasıl oldu babası diye. Her şeyi yaşadım, her şeyi paylaştım onunla başka hiçbir erkek bana böyle hissettirmemişti.
Küçükken annemi kaybettim ve akran zorbalığına uğradım. Kilom ve sessizliğim yüzünden bu yüzden evet amiyane tabirle sevgi delisiyim. Bu travmayı yaşamayan bilemez babamla da iyi ilişkim hiçbir zaman olmadı. Bunları yazmam çok saçma olurdu bu konuya. O yüzden anlatmadım ama böyle de kalp kırıcı yorumların gelebileceğini nerden bilebilirdim? Evet, birliktelik yaşadık ve ilk başlarda olsa bile sonra beni kullanıp attı beni hiçbir zaman sevmedi bunu zaten biliyorum. Bu benim ilk birlikteliğim de değildi bu arada. Bundan sonra onunla ilgili hiçbir konu açmamaya yeminliyim. Gerekirse bu işin eğitimini almış bir uzmandan yardım alacağım.Mune abla rica etsem konumu kapatabilir misin? Sorumun cevabını aldım.
Beni o yüzden reddetdiğini düşünüyorum tabi direkt böyle söylemedi ama başka neden reddetsin ki. Aramızda başta her şey iyiydi zaten. Ben yakın çevreme de yeri geldiğinde ben çirkinim diyorum bunu kesinlikle övgü almak için söylemiyorum. Bunu da kabullendim üzücü olsa da.Benimkinin de babası hastaydı, babasının hastalığında ona destek olmak için tüm saçma davranışlarına rağmen yanında kalmaya çalışıyordum ayrılığı kendisi istedi. Yani biz üzülüyoruz vay anası hasta, babası zor durumda destek olayım falan ama adam destek istese arkasını dönmez zaten. Bizim kadar umursamıyorlar sanırım ya da duygusal desteği başkalarından bekliyorlar. Diğer yandan size bir şey önereceğim: sizi güzel bulmadığı için bunları yaptığını söylediniz. Oturup düşünmenizi istiyorum sizi üzen ve geceleri onu sayıklamanıza sebep olan şey adama olan aşkınız/duygusal bağınız vs mi yoksa adamın bu yaptığının içten içe sizin değersizlik/kusurluluk inancınızı pekiştirmesi mi? Çünkü adamı kaybetmenize değil de sizi beğenmemesine üzülüyorsunuz gibi hissettim. Eğer sorun sizin değersiz/kusurlu hissetmenizse bunu çözmek için ona ihtiyacınız yok zaten. Bunlar üzerine giderseniz çıkışı bulursunuz. Ben de kendimde aynı şeyler üzerine çalışıyorum bu yüzden yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?