Ghostinge mi Uğradım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorla güzellik olmaz...

1. si bu başlık Türkçe yazılsa ne oluyor ?
2. si istemeyeni niye zorluyorsunuz ?

Yok bu ghosting değil adam dümdüz sevmiyor istemiyor yahu. Başkasıylaymış zaten artık ah vah etmenin bir anlamı yok.
Yok ah vah etmiyorum. Sevmediğini istemediğini bende biliyorum. Öncesinde çok samimi yaklaşmıştı, sonra bağlandım tabi ben. Ona asla sevgili olalım diye ısrarda bulunmadım. Bitip gittiğini kabullendim. Söyleyebilirdi dürüstçe başkasıyla flörtleştiğini. Ben buna kafayı taktım ama nedense adama yapıştığım düşünülüyor. Zorla adamın kalbine girip kendimi sevdiremem zaten.

Yapismissıniz adama. Artik uzak durun rahatsız etmeyin bir zahmet.

Hayalet olmak bu değil adam başından beri istememiş belki kırılmayin diye başlarda direkt istemiyorum dememiş

Yapismissıniz adama. Artik uzak durun rahatsız etmeyin bir zahmet.
Rahatsız etmiyorum, yapışmadım. Yapışmak öyle olmuyor. Adamın gidip kapısına dayanmadım, sahte hesaplardan taciz etmedim. Burda da anlayan biri yok beni bunu anladım.

Hayalet olmak bu değil adam başından beri istememiş belki kırılmayin diye başlarda direkt istemiyorum dememiş
Ben yanlış anlamışım o kelimeyi o zaman. Teşekkür ederim. Anlamıştım bitirelim dedim, görüşmeyelim dedim bu ilişki saçma bir yere gidiyor dedim beni geçiştirmişti hep.

Ben yanlış anlamışım o kelimeyi o zaman. Teşekkür ederim. Anlamıştım bitirelim dedim, görüşmeyelim dedim bu ilişki saçma bir yere gidiyor dedim beni geçiştirmişti hep.
İlişki yasamdiginizi söylemiş, bir de ilişki bitirmek için onun onayına ihtiyacınız yok . Üzücü bir durum ama o sıralar belki boşluktaydi ilginiz hoşuna gitti sonra da uğraşmak istemedi. Erkekler öyle oturup konuşalım anlaşalım modunda olmazlar bir iletişim biterken

Ya bunlar zaten taciz oluyor ,
Evet taciz. Adamı bir kere bile sahte hesap açıp rahatsız etmişliğim yok. Evet hala seviyorum ama durumu da kabulleniyorum. Kimsenin ayrılıp mutsuz olmasını istemem kalbim o kadar kötü değil. Hala onu sevmem yapışmak oluyor burdan bunu anlıyorum. Bende isterdim onu unutmayı uykumda bile sayıklıyormuşum adını kardeşim söyledi.

Neye uğradığını bilmem ama bu elemanı en başta göndermen gerekirdi. Uzatınca böyle gostinge fln uğranıyor demekki

Türkçe direkt çevirisi hayaletleme Ama bir jargon bu yani böyle yazsa da anlamazdınız
Ben bu kelimeyi herkesin bildiğini sanıyordum ama yanılmışım. Türkçe karşılığı da yok ki hayalet desem o da saçma oluyor.

Ben bu kelimeyi herkesin bildiğini sanıyordum ama yanılmışım. Türkçe karşılığı da yok ki hayalet desem o da saçma oluyor.
yoo var aslında.
Görmezden gelmek, bir varmış bir yokmuş gibi yapmak, varmış gibi görünüp aslında hiç olmamış olmak vs vs vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…