- 24 Ocak 2021
- 11.440
- 25.773
- 548
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Zorla güzellik olmaz...Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.
Cidden ghosting ne ki..Ghosting bu değil ki adam açık açık konuşmuş zaten sizinle, birden yok olmamış.
1. Bu kelimenin Türkçe karşılığı yok.1. si bu başlık Türkçe yazılsa ne oluyor ?
2. si istemeyeni niye zorluyorsunuz ?
Yok ah vah etmiyorum. Sevmediğini istemediğini bende biliyorum. Öncesinde çok samimi yaklaşmıştı, sonra bağlandım tabi ben. Ona asla sevgili olalım diye ısrarda bulunmadım. Bitip gittiğini kabullendim. Söyleyebilirdi dürüstçe başkasıyla flörtleştiğini. Ben buna kafayı taktım ama nedense adama yapıştığım düşünülüyor. Zorla adamın kalbine girip kendimi sevdiremem zaten.Yok bu ghosting değil adam dümdüz sevmiyor istemiyor yahu. Başkasıylaymış zaten artık ah vah etmenin bir anlamı yok.
Yapismissıniz adama. Artik uzak durun rahatsız etmeyin bir zahmet.Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.
Rahatsız etmiyorum, yapışmadım. Yapışmak öyle olmuyor. Adamın gidip kapısına dayanmadım, sahte hesaplardan taciz etmedim. Burda da anlayan biri yok beni bunu anladım.Yapismissıniz adama. Artik uzak durun rahatsız etmeyin bir zahmet.
Ya bunlar zaten taciz oluyor ,Rahatsız etmiyorum, yapışmadım. Yapışmak öyle olmuyor. Adamın gidip kapısına dayanmadım, sahte hesaplardan taciz etmedim. Burda da anlayan biri yok beni bunu anladım.
Ben yanlış anlamışım o kelimeyi o zaman. Teşekkür ederim. Anlamıştım bitirelim dedim, görüşmeyelim dedim bu ilişki saçma bir yere gidiyor dedim beni geçiştirmişti hep.Hayalet olmak bu değil adam başından beri istememiş belki kırılmayin diye başlarda direkt istemiyorum dememiş
İlişki yasamdiginizi söylemiş, bir de ilişki bitirmek için onun onayına ihtiyacınız yok . Üzücü bir durum ama o sıralar belki boşluktaydi ilginiz hoşuna gitti sonra da uğraşmak istemedi. Erkekler öyle oturup konuşalım anlaşalım modunda olmazlar bir iletişim biterkenBen yanlış anlamışım o kelimeyi o zaman. Teşekkür ederim. Anlamıştım bitirelim dedim, görüşmeyelim dedim bu ilişki saçma bir yere gidiyor dedim beni geçiştirmişti hep.
Evet taciz. Adamı bir kere bile sahte hesap açıp rahatsız etmişliğim yok. Evet hala seviyorum ama durumu da kabulleniyorum. Kimsenin ayrılıp mutsuz olmasını istemem kalbim o kadar kötü değil. Hala onu sevmem yapışmak oluyor burdan bunu anlıyorum. Bende isterdim onu unutmayı uykumda bile sayıklıyormuşum adını kardeşim söyledi.Ya bunlar zaten taciz oluyor ,
Türkçe direkt çevirisi hayaletlemeghosting ne yaw ?
Acaba iyice yaşlandıgımızda burada olursak bu dilden anlar mıyız, merak ettim dogrusu
Ben bu kelimeyi herkesin bildiğini sanıyordum ama yanılmışım. Türkçe karşılığı da yok ki hayalet desem o da saçma oluyor.Türkçe direkt çevirisi hayaletlemeAma bir jargon bu yani böyle yazsa da anlamazdınız
hayaletleme yazmasın da açıklasın alfjafjfjfhTürkçe direkt çevirisi hayaletlemeAma bir jargon bu yani böyle yazsa da anlamazdınız
yoo var aslında.Ben bu kelimeyi herkesin bildiğini sanıyordum ama yanılmışım. Türkçe karşılığı da yok ki hayalet desem o da saçma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?