- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.