• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostinge mi Uğradım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.264
1.932
133
29
Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.

Başta ısrarcı olmuşsunuz ki ısrar etmeseniz de sonucun değişeceğini sanmıyorum; adam istemiyor demek ki. Şu an bile başkasıyla olduğu halde onu düşünüyorsunuz o da bunları hissediyordur, ona karşı hislerinizin bu denli olduğunu zaten sizle konuşurken fark etmiştir ama sizi hayatında hiçbir şekilde istemediği için de engellemiş diye yorumladım. Bence bir an önce bittiğini kabul edip yolunuza bakın.

Ya allah aşkına 0,01 kuruşluk adamın g*tünü kaldırmayın neden kendinize bu saygısızlığı ediyorsunuz siz çöp müsünüz? ne verdi size zaman desen ayırmamış yanınızdada ilgisizmiş vaat vermemiş güzellik yaşatmamış . Erkek bile değil bu ne biçim tavırlar. Yollayın gitsin ya. Çok sinirleniyorum böyle hemcinslerime niçin kendinize bunu layık görüyorsunuz. Ya birde niye siz ısrar ediyorsunuz kadının erkeğin peşinden gittiği hangi planette görülmüş sperm bile yumurtaya koşuyor arkadaş. Az ağır olun

Bir de ilişkiler konusunda kendinizi suçlamayın bence, tek kendinizi suçlayacağınız konu sizi istemeyen birine bu kadar ısrarcı olmak olmalı, hatta sizi seven birine bile bu kadar ısrarcı olmamalısınız, kendi değerinizi düşürmeyin. Karşılıklı sevgi, tutku varsa o ilişki bir şekilde yürüyor sorunlara hatalara rağmen. Kimse hatasız değil. En azından o sorunu bir süre çözmeye çalışıyor konuşuyor seven insan.

Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.
Adam daha ne kadar net olabilir yahu?

Bir de ilişkiler konusunda kendinizi suçlamayın bence, tek kendinizi suçlayacağınız konu sizi istemeyen birine bu kadar ısrarcı olmak olmalı, hatta sizi seven birine bile bu kadar ısrarcı olmamalısınız, kendi değerinizi düşürmeyin. Karşılıklı sevgi, tutku varsa o ilişki bir şekilde yürüyor sorunlara hatalara rağmen. Kimse hatasız değil. En azından o sorunu bir süre çözmeye çalışıyor konuşuyor seven insan.
Aslında hiçbir zaman beni sev, seveceksin diye ısrar etmedim. Sadece bunun bitmesinin doğru olacağını söyledim. Laf aramızda bir güzel söze, bir yumuşak davranışa hemen tav olurum bu diğer ilişkilerimde de öyle. Neticede bir türlü bitirememiştim bu yüzden.

Kendi merkezlerinde yaşayan insanlar var.
Bu adam da onlardan biri sadece.
Çok da şey etmeyin yani

Görüşmelerinizin ne çerçevede olduğunu bilemediğim için yorum yapamıyorum.. Belki de arkadaş olarak görüyordu sizi, detay vermemişsiniz ki?

Aslında hiçbir zaman beni sev, seveceksin diye ısrar etmedim. Sadece bunun bitmesinin doğru olacağını söyledim. Laf aramızda bir güzel döze, bir yumuşak davranışa hemen tav olurum bu diğer ilişkilerimde de öyle. Neticede bir türlü bitirememiştim bu yüzden.
Kelime aralarında söylediklerine dikkat etmek lazım. Siz nasıl birisiniz tam bilmiyorum ama bazı erkekler kadına yürür yürür sırf flört etmek hoşuna gittiği için ama laf arasında da olmayacağına dair laflar söyler, sinyaller verir. O laflara değil yürümesine odaklanırsanız boşu boşuna vakit kaybedersiniz sadece. Mesela sizi kendinden soğutmaya çalışan biriyle tartışmanın anlamı bile yok aslında veya biz sevgili bile değiliz diyince kesip atmanız gerekirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X