- 16 Eylül 2015
- 48
- 23
- 88
- 37
- Konu Sahibi gul_perisi
-
ataşehirdeyim ben. kozyatağında çalışıyorum cnmÇok sevindim her ikinizinde yapmasına. Elif sen nerdensin
Hımm sende karşıdasın yani. Ne iş yapıyorsunataşehirdeyim ben. kozyatağında çalışıyorum cnm
evet. sen neredesin ki? bir seslendirme ajansında çalışıyorum müdür olarak. ya sen?Hımm sende karşıdasın yani. Ne iş yapıyorsun
bayramda toplanalım benceilk adımı biz atabiliriz mesela :))
Süper olurbayramda toplanalım bence
İst. değilim ama buradan da konuşulur canım :)merhaba arkadaşlar. ben istanbul küçükçekmecede oturuyorum. 26 yaşındayım evliyim çoluk çocuk yok henüz. ben çok fazla kendi kendimi yalnızlığa hapseden biriyim. çalışıyorum bir kamu dairesinde memurum. bunun dışında sosyallik olarak yaptığım hiç bir şey yok. bütün arkadaşlarımla bağımı kopardım ancak istemeden yaptım. yani nedeni sosyal fobi. asosyallik. çekingenlik artık her ne ise. şu an geriye dönüp baktığımda çok pişmanın herkes kendine farklı ortamlar kurdu ben ise hep kendimle uğraşmaktan yalnızlığa hapsoldum. kalabalık bir ailem ve eşim var ancak canım çok yanıyor çünkü samimi bir arkadaşım yok. benim gibi yalnızlık çeken samimi arkadaşlık kurmak isteyenler var ise tanışıp buluşalım net ortamı güvenmek zor olur ancak facebookta ekleşir , vatsapta yazışır ne bilim aşarız bi şekilde kaynaşırız . isterim ki yaşadığım şehri gezip tozayım . pier lottide bir çay yudumlayayım . karşılıklı dedikodu yapayım var mı benim gibi düşünen arkadaşım olmak isteyen ?
Maksat muhabbet olsunmerhaba arkadaşlar. ben istanbul küçükçekmecede oturuyorum. 26 yaşındayım evliyim çoluk çocuk yok henüz. ben çok fazla kendi kendimi yalnızlığa hapseden biriyim. çalışıyorum bir kamu dairesinde memurum. bunun dışında sosyallik olarak yaptığım hiç bir şey yok. bütün arkadaşlarımla bağımı kopardım ancak istemeden yaptım. yani nedeni sosyal fobi. asosyallik. çekingenlik artık her ne ise. şu an geriye dönüp baktığımda çok pişmanın herkes kendine farklı ortamlar kurdu ben ise hep kendimle uğraşmaktan yalnızlığa hapsoldum. kalabalık bir ailem ve eşim var ancak canım çok yanıyor çünkü samimi bir arkadaşım yok. benim gibi yalnızlık çeken samimi arkadaşlık kurmak isteyenler var ise tanışıp buluşalım net ortamı güvenmek zor olur ancak facebookta ekleşir , vatsapta yazışır ne bilim aşarız bi şekilde kaynaşırız . isterim ki yaşadığım şehri gezip tozayım . pier lottide bir çay yudumlayayım . karşılıklı dedikodu yapayım var mı benim gibi düşünen arkadaşım olmak isteyen ?
izmir olsaydın buluşurduk bende izmir e yeni tasındım yanlızım canım halk eğitim kursa gitmeyi düşünüyorum sana tavsiye ederim yeni bir ortam için umarım yasıtım insanlar olur:)Bu Bayram gününe yalnızım. Halbuki arkadaşlarım olsa evime gelse oturmak bahçemde ahh ahh
Peki arkadaşlığınız sadece burada mı Devam Etti. Yoksa buluşup görüştünüz müG gul_perisi 3 yıldır kk ya üyeyim
Burda oyle samimi arkadaşlarım oldu ki... birlikte hamile kaldık dogurduk şimdi Allahın izniyle 2 yaşına geldi bebeciklerimiz 2.bebeklerimiz yolda... Sende gönlüne göre arkadaş bulursun inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?