gezip tozacağım arkadaş istiyorum

İst. değilim ama buradan da konuşulur canım :)

Maksat muhabbet olsun

Bu Bayram gününe yalnızım. Halbuki arkadaşlarım olsa evime gelse oturmak bahçemde ahh ahh
izmir olsaydın buluşurduk bende izmir e yeni tasındım yanlızım canım halk eğitim kursa gitmeyi düşünüyorum sana tavsiye ederim yeni bir ortam için umarım yasıtım insanlar olur:)

G gul_perisi 3 yıldır kk ya üyeyim
Burda oyle samimi arkadaşlarım oldu ki... birlikte hamile kaldık dogurduk şimdi Allahın izniyle 2 yaşına geldi bebeciklerimiz 2.bebeklerimiz yolda... Sende gönlüne göre arkadaş bulursun inşaallah...

Peki arkadaşlığınız sadece burada mı Devam Etti. Yoksa buluşup görüştünüz mü

G gul_perisi topikte ki 3 arkadaşım la görüştük. Hatta biri benim semtte oturuyor onunla geliş gidisimiz baya güzeldi. Bebeğimi görmeye bile geldi :)
Bir arkadaşa eşimle gittik hatta kafa dengi olduğumuz için eşim devam ederiz demişti. Ama onlar gelmedi bize. E haklı olarak devami gelmedi. İstanbuldan Ankara ya gittim orda bir arkadaşa gittim tanıştık. Çok ama çok sevdim onu. Whatsaap ta 3 kisiyiz şimdi. Kafa dengiyiz hergün görüşürüz. Bol bebiş topiginde ki arkadaşların çoğuyla görüşüyoruz. Çok güzel.zmanlarda birlikte oldugumuz için birbirimizi iyi tanıdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…