gezip tozacağım arkadaş istiyorum

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
72
98
35
merhaba arkadaşlar. ben istanbul küçükçekmecede oturuyorum. 26 yaşındayım evliyim çoluk çocuk yok henüz. ben çok fazla kendi kendimi yalnızlığa hapseden biriyim. çalışıyorum bir kamu dairesinde memurum. bunun dışında sosyallik olarak yaptığım hiç bir şey yok. bütün arkadaşlarımla bağımı kopardım ancak istemeden yaptım. yani nedeni sosyal fobi. asosyallik. çekingenlik artık her ne ise. şu an geriye dönüp baktığımda çok pişmanın herkes kendine farklı ortamlar kurdu ben ise hep kendimle uğraşmaktan yalnızlığa hapsoldum. kalabalık bir ailem ve eşim var ancak canım çok yanıyor çünkü samimi bir arkadaşım yok. benim gibi yalnızlık çeken samimi arkadaşlık kurmak isteyenler var ise tanışıp buluşalım net ortamı güvenmek zor olur ancak facebookta ekleşir , vatsapta yazışır ne bilim aşarız bi şekilde kaynaşırız . isterim ki yaşadığım şehri gezip tozayım . pier lottide bir çay yudumlayayım . karşılıklı dedikodu yapayım var mı benim gibi düşünen arkadaşım olmak isteyen ?

ama güvenmek istiyorum. burada da tanışan kaynaşan insanlar yok mu neden olmasın.forumda gezinince bazı gruplar görüyorum birbirini tanıyan arkadaşlık kuran belki bende kafama uygun birini bulurum bir ümit ...

Şahsen ben buradan kimse ile buluşup kaynaşamam. Ha burda yıllardır Kayıtlı olup sürekli kontakta olan kozlar var onlar arkadas olabilir. Bence de kursa falan gidin.

Olsun ben inancımı yitirmek istemiyorum. Olacak olacak
Genelde formun buluşmalar kısmına bakıyorum herkes bir buluşma yapılmasından yana ancak bir selam verip kaçanlarla dolu konu.
iş buluşmaya gelince kimse pek yanaşmamış yani istek çok Ama icraat yok.

arkadasım bende buluşma ayarlamak istedim izmir de millet demediğini bırakmadı yok yeni üyesin yok organ mafyasımısın falan sacma sapan seyler ben birde yatalak anneme bakıyorum hiç sosyallesemiyorum bir yere cıkcagım zaman erkek kardesime emanet ediyoru annemi yine senin sansın var sosyal faaliyetlere katılabilirsin esinde sana arkadas malesef esimmde yok hep yanlızım anlayacagın izmirde olsaydın tanısırdık nasip belki kafa dengi arkAdas bulursun

bence başlıklarda aktif olursan ister istemez tanışıp kaynaşacağın arkadaşların olacaktır.

Bence çok katı olmayalım, ona bakarsanız babanıza bile güvenmeyin diye bi laf var.. şans vermek lazım insanlara tabi ki tanışılıp görüşülmeli ha devam ettirip ettirmemek sizin elinizde tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…