• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YAPMAYIN! 1-Her türlü ırkçı söylem 2-Parti yandaşlığı 3-Yanlış bilgilendirme 4-Provokasyon 5-Küfürlü slogan 6-Yağma" YAPMAYIN!

sen neden anlamak istemiyorsun peki.......burda herşey birbirine karıştı da recep efendi bir özür dileyip tamam avm yapmayacağız demedi........o kadar kontrolsüz ve o kadar dediğim dedik ki
demokrasi hiçbir zaman sandıktan sandığa oy vermek değildir

oy vermek değilse nedir demokrasi.....

Artık demokrasinin kendisini de mi reddetmek lazım............

Sırf bizim dünya görüşlerimizle uyuşmuyor diye............

Hayat bizim temennilerimizden ibaret değildir............

ankarada ceset demeyelim cenaze olduğnu düşündüğüm birsürü insan gördüm elimde sargı bezleriyle koşarken beni kan tutardı düne kadar!!Suya yemeğe ilkyardım malzemesine ihtiyaç var arkadaşlar lütfen yönlendirelim boş gitmeyin

Son düzenleme:
Ben iyiyim Allah razı olsun.
Şimdi arkadaşım kolumu saracak güzelce ben Beşiktaş' a döneceğim. Lütfen yardım bilgilerini paylaşmaya devam edin, ihtiyacımız oluyor.

Geçmiş olsun arkadaşım hakkını helâl et...ne olur kendine de dikkat et..dualarımız sizinle

$ab7.webp

Adamsın okan:72:

Kızılay AVM'den ceset çıkarılmış.

Tanıdığı/detaylı bilgisi olan var mı?

Ciddi misin:14::14:
Umarım doğru değildir:50:

Ben iyiyim Allah razı olsun.
Şimdi arkadaşım kolumu saracak güzelce ben Beşiktaş' a döneceğim. Lütfen yardım bilgilerini paylaşmaya devam edin, ihtiyacımız oluyor.

Hiç merak etme. Elimizden geleni yapıyoruz buradan.

facebook sayfası zaten paylaştığınla tarafını gayet belli ediyorsun...

Niye ki?
Halkçı olması bu kadar yadırganacak bir durum olmadığı gibi bir taraf ta değil, zira kadınlar klubü Atatürk ve Cumhuriyet çizgisinde bir platform:31:

Ankara! Sakın kızılay cafelerine sığınmayın. Polis patlattı heryeri. Başka yerlerde toplanın. Twıtterdan yer bildirmeyin. Telefonla irtibata geçin. Terörle mücadeleden gözaltı yapıp işkence uyguluyorlar.

facebook sayfası zaten paylaştığınla tarafını gayet belli ediyorsun...

Pardon sizin tarafınız nedir acaba?
Neyi savunuyorsunuz?
Takım tutar gibi partimi tutuyoruz biz burda ki taraf olalım?
Facebook ta paylaşılan yazıda hiçbir taraf yoktur ,sadece Türk halkı vardır.
Bence düzgün okuyun.

oy vermek değilse nedir demokrasi.....

Artık demokrasinin kendisini de mi reddetmek lazım............

Sırf bizim dünya görüşlerimizle uyuşmuyor diye............

Hayat bizim temennilerimizden ibaret değildir............

dün bu konuda bir yazı yazdım lütfen okuyun bu konuda hem fikiriz....

Yani hala direnişin amacını anlamayanlar "anlayamayanlar" var?
Daha fazla mesaj okumasam iyi olacak... Bi gram umut var içimde sağolsunlar onunda içine ediliyor!

Neyse ki kayda değer paylaşımlar yapanlar var.

Halk tv solt alt köşe, kızılay avmnin önü, polis tek tek topluyor.

abdüllatif şener şimdi mi aklına geldi bu söylediklerin ? Bakan iken aklın neredeydi ?

Demokrasi kimine göre bir yaşam biçimi, bazıları içince varacakları yere gidene kadar kullandıkları bir araçtır.
Bunu gayet net anladık!!

vayy arkadasss...sagduyudan bahsedenleer....türbandan nefret ettık dıyorsunn...sen kımsın kııı Allahın emrınden nefret edesınn...hemen de hazırmıssınız sogumayaa..hıc mı yok etrafında Allahın emrını yerıne getıren dostların..kardeslerınn...nerelere geldı konu beee....dındar nesıl yetıstırmek ıstemıyoruz dıyee pankart asıldıgında da bız buradaydıkk...o zaman da dedık oyle yap sen o zamnnn dındar nesıl yetıstırmeee.....kardesım ısteyen ıstedıgını yapsınnn...amaaaaaaa sırf burada begenı kazanmak ıcın gozunuzle gormedıgınız seye sahıt olmus gıbı yazıp ıftıralar atıyorsunuz yaaaaaa Allah ıslah etsın ne dıyeyımm...
makarna ıcın oy satmısız satılıkmısız...gördun mu kardesım sen benım oyumu sattıgımı..Akp nın bursuyla okumusuz gordun mu kardesım sen benım burs aldıgımı...kımınle derdın varsa ona konus ..cahılmısızz...beynımız yıkanmıss...sen bılıyormusun egıtımımı...genele degıl özelee yorum yaapın o zamnnn..ısım belırtın bızde gorelım oyunu kım satmıs bır makarnayaa....ben gormeden sahıt olmus gıbı konusan ıftıra atanlarıı Allaha havale edıyorum ne dıyeyımm...
anaaaaaaaaaaaaaaaaa direnn guzel kardesım gıt dıren ama adabınla beee...vatanımızı yakıp yıkmadann..dırenn ama zarar vermee....
ayyy neyse ne soylersem soyleyeyım..soyledıgım karsımdakının anladıgı kadardır..dogruu haaaaaaaaaaa bır dee maun suresının anlamını kopyala yapıstır yapanlara da ıade edıyorummm mealını.....

Ankara! Sakın kızılay cafelerine sığınmayın. Polis patlattı heryeri. Başka yerlerde toplanın. Twıtterdan yer bildirmeyin. Telefonla irtibata geçin. Terörle mücadeleden gözaltı yapıp işkence uyguluyorlar.

terörle mücadele mi? asıl teröristleri davulla zurnayla karşılayanlar şimdi gençleri bu sebeple işkenceye mi maruz bırakacak..

yok ben artık dayanamıyoırum kalpten gideceğim burada alt üst oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X