Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya lütfen adminler de kimsenin dini kullanmasına izin vermesin.
Yeter yani konunun başından beri bir grup gelip dinsiz damgası yapıştırıp gidiyor.
Ne demek dinden rahatsız olmak? Ne demek ezan istememek. Böyle terbiyesizlik görmedim ben. Biz burda yardım için bulunuyoruz velev ki siyaset tartışıyor bile olsak bir baş örtüsü takana dinime laf etme hakkı veremem.
İnsan gibi gelenlere sözüm yok ama tiksindirttiniz gerçekten ya insanın gerçekten ülkeyi bölesi geliyor;akıllılar ve akılsızlar olmak üzere.
Akıllı kesime iyi paylaşımlar...
Violet sen yaranla ikgilen lütfen, size ihtiyacımız var.
Haberlerini bekliyoruz.
Allaha emanetsiniz.
Cehalet ne kadar kötü ve yaralayıcı değil mi
Namazları sürekli dillerinde, ben vakit girdiğinde etrafa sezdirmeden kılmaya çalışıyorum namazımı. Rabbim'le benim aramda çünkü...
Peygamberimizin övgüsüne nail olmuş bir şehir ve millet cayır cayır yanıyor, oy derdindeler hala...Yok alamazsınız, yok iktidarı yıkamazsınız. Öyle bir amaç istek varsa içimde gram allah beni kahhar sıfatıyla kahretsin. Ben bu dayatmaların, ırkıma milletime edilen üstü kapalı hakaretlerin, iktidara sahip olanların kabadayılıklarının özrünün peşindeyim. Boşa konuşuyoruz regina. Çok boşa...
YAKİNDA DOKTOR VAR Mİİİİ ? ACİL Cihannuma sok.32 numara besiktas adresinde kafasindan vurulmus biri var. Doktora ulasilamıyormuş.
Bilmiyorum, inşallah doğru değildir. Allahım yardım et, insanlara vicdan ver biraz.
Diktatörümüz de buna güveniyor işte. Yüzler binler evinde oturuyor ben sokakta sürükleniyorum. Yazık. Alın işte, kendinizle nasıl celiştiğinizin kanıtı.
kuzum biz seninle gurur duyuyoruz![]()
asıl zorunuza giden bu ülkeye gelen hizmetin dualarla açılması. başörtü takmak isteyenlerin özgürlüklerine kavuşması. asıl hazmedilemeyen din başka birşey değil. bide atalarımızla övünürsünüz sanki atalarımız ülkeyi dualarla namazlarla kurtarmadı. herkes bu olayların neden çıktığının farkında. şimdi bu kadar insan sokaklarda amacınız ne karşıt görüşlerde sokaklara dökülsün ortalık kan gölüne mi dönsün amacınız bu mu. yazık ya terör bitti analar ağlamayacak derken bu yapılan ne? hiç mi vicdanınız yok sizin hiç mi içiniz yanmıyor? ne olursa olsun azınlıksınız siz. karşı taraf sabrediyor. sabrediyor çünkü oylarına güveniyor. sizin güvenecek oyunuz yok. onlar sağa sola saldırın. vatan sevmek görmesek valla gözlerimiz yaşarırdı tepkinize
Ben iyiyim Allah razı olsun.
Şimdi arkadaşım kolumu saracak güzelce ben Beşiktaş' a döneceğim. Lütfen yardım bilgilerini paylaşmaya devam edin, ihtiyacımız oluyor.
facebook sayfası zaten paylaştığınla tarafını gayet belli ediyorsun...
şu cesetli haberlerin doğrulanmadan yayılmasını hiç doğru bulmuyorum
dahada kışkırtmaktan başka işe yaramıyor