Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese çok teşekkür ederim ....
Sevinelim mi bu habere:44: ne demek lazım acaba:26: daha fazla yorum yapamayacağım kendi kendimi banlamak istemiyorum
Aklima gelmisken ekleme yapayim, mayin temizleme bahanesi ile israile verilen topraklari unutmayalim..:)
Aaa verildimi ben verilmedi diye biliyordum.Muhalefet parti karşı gelmiş davamı ne açmıştı.Israrla rte israil diye tutturmuştu.(en büyük rant) idi.49 yıllığına tabii petrolde var.Üstelik ara devlet kurma olasılıkları var.Suriye ve Türkiye arası başka bir devlet.Sonuçta avrupada örnekleri var olmayacak şey değil.Bu yüzden özellikle chp karşı çıkmıştı o dönem.Eee unutkan milletiz bende unutur oldum takip etmemiştim.Hergün bir vukuat çıkarıyor rte takipte zorlanıyorum.Tren geldi bizde el salladık sadece ve gitti desene.
Gerçekten verildiyse durum vahim.
Tam sakin kalayim dedim köyün acil durum alarmi caldi. Ciger parcalayan cinsinden. Siren üc kere uzun uzun caliyor, yerimden firladim savas cikti saniyorum her seferinde
Hiç işime yaramayan belge için vereceğim miktar her halükarda beni sinir edecek zaten. Hem de 5 yılda yenilenecek bir ödeme olacakmış. Ödemem ehliyetimi iptal ederler diye düşünmüştüm lakin böyle bir şansım yokmuş sanırım. Ödemeyenler 3 katı ceza ödeyecekmiş. Araç kullanamıyorum maalesef. Heyecanımı yenemiyorum, araç mı beni taşıyor, ben mi aracı taşıyorum belli değil.
Belge ücreti boşa gitmesin diye yallah şöför dermişim.
Sevinelim mi bu habere:44: ne demek lazım acaba:26: daha fazla yorum yapamayacağım kendi kendimi banlamak istemiyorum
Tövbe bismillah, ne sireniymiş gece gece? Su iç korkmuşsundur, ben hiç gelemem böyle yürek hoplamalarına, bir gece gider o sireni kırardım nüyük ihtimal
Bencede madem o kadar para vereceksin bir an önce heyecanını yenip arabaya atladığın gibi şehir turu at, ben ehliyet almadım almayı düşünüyordum ama bu haber sonrası şevkimi kırdılar, ben en iyisi elektrikli bisiklet alayım, benzin vergi ehlşyet gideri gibi dertleri yok, aman neyse çok konuşmayayım yerin kulağı vardır, elk. bisiklete de ehliyet şartı getirip birde vergi gelir mazallah
Miamore ama daha ban lafi etmemeyi ogrenemedin canim
Biliyorsun ban dedikten takribi 10 dk icinde mapusa dusuyorsun
Sana karbonat sut peynir pekmez temiz camasir getiricem soz
Miamore ama daha ban lafi etmemeyi ogrenemedin canim
Biliyorsun ban dedikten takribi 10 dk icinde mapusa dusuyorsun
Sana karbonat sut peynir pekmez temiz camasir getiricem soz
bi arkadaş çamaşır mağazasının kapatılmasını da bu mantaliteye bağlamışya ne diyim.
her kesimden olduğu kadar muhafazakar kesimden de fantazi çamaşırlara ilgi var.ben örtünüyorum diye arap kadri donuyla gezicek halim yok.tanga da giyerim normal külotta. bu kadar abartmayalım lütfen.
arap kadri donu ne ya çok güldümhay sen çok yaşa
Dükkanı kapatmayı o mantaliteye bağlamadım canım direk onların yüzünden kapadım.Birebir görüşe geliyor ve yasaklar koyuyorlardı.Mesela vitrin kullanmayacaksın vs. gibi.
Nasil kirayim her mahallede var. Ama hic bu saatte siren duymamistim. Bayagi büyük bir vukuat var demekki. Yangin, trafik kazasi vs gibi seylerde caliyorlar. Köyün yarisi arama kurtarma- itfaiye gönüllüsü. Benim esim de itfaiye gönüllüsü. Siren caldi mi elinde ne is varsa birakir ucarak gider. Simdi de mahallenin yarisi patinaj yaptirdilar arabalarina. Saat kac olursa olsun hic üsenmezler. Esim is seyahatinde siren calinca yüregim agzima geldi. Insaallah cok kötü bisi yoktur. Gecen sefer 3 genc agaca carpmislar, arac alev almis icinde vefat ettiler. Rabbim yardim etsin
ara ara bakabiliyorum, midem cok asit yapiyor... arada uzaniyorum, ama takipteyim merak etme:))
Miamore orasi neresi oyle holywood da film studyosu gibi
Sirenler gonulluler olaylar
Dikkat et kendine
Canim vatanimda sirene gerek yok birinin basina bisey gelse kotu haber tez yayilir mantigi ile herkes herseyi 5 dk icinde ogrenir
Dogustan siren yutmus gibiyiz
Hayırdır geçmiş olsun.Miğdende bir problemmi var.Sadece yanma ise çay kaşığı ile karbonat iç birebirdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?