Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meydan okiyor kizlar , umarim halkima yapilan zulum bir gun biter.
Ideolojik diyenlerin , ideoleji ugruna halkina yaptigi zulumu gormezden gelmesi ne aci.

SON DAKİKA ; Kafasına biber Gazı Mermisi İsabet Eden ve Dün Geceden Beri Yoğun Bakımda tutulan Ünlü Sanatçı LEYLA OKAY Hayatını Kaybetti.

ajhahahahahahhahahaha koptummmmmmmmm lütfen okuyunnnnnn

HalhTvyi açtım, RTE'nin konuşması yayınlanıyor ve altında şu not var

"Flaş! Erdoğan'ın gözlerinden uykusuzluk akıyor belli ki sabaha kadar Halk Tv seyretmiş"

Çevre illerden polis desteği isteniyor. Edirne Emniyeti bu isteği geri çeviren ilk Müdürlük oldu ve halka müdahale etmeyecek #dayangeziparkı

ya hala neyi saklamaya çalışıyorlar biz salakmıyız görüyorz kör değiliz ....yazık ya yazık sinirden çatlıyorum ben şuan yozgattaym ve akşam 7 de burdaki eyleme katılacağım gezi parkı yalnız değildir insanlşar uyandı artık sizde bunu görün artık RTE ve yandaşlarına bu ülkede rahat yüzü yok artık.....

erdoğan: polis bugün de taksimde olacak!
gözlerinden uyku akıyor harbiden de. kıyamam

Olay ideolojikmiş. İdeoloji çok kötü bi şeymiş gibi, yasak bi kelimeymiş tehlikeliymiş gibi söylüyor hey allahım yaaaaaaaaaa

Oky gercekten mi???
Demokrasi sehidi mi oldu kadincagiz
Yaziklar olsun hala belediyeyi almak icin orgutleniyorlar diyor bide.
akm ye geldi sira, farkli proje diyor
Yersen

vee konuştu...

''mesele ağaç meselesi değil gelinen nokta ideolojiktir''

ya ben bazen kelimelerin yetersiz olduğunu düşünüyorum ve elime verseler diyorum başka türlü içim soğumayacak çünkü...
aşırı müdehale etmiş polis ha ha haayyyyy şimdide polisi sattı halkına gaz sıkan polis aldınmı cevabını başkanınız müdehale işini abarttığınızı soruşturma başlattığını söylüyoooo
tayyip ayranı fazla kaçırmış ne dediğini bilmiyooo uyku hali hakim kendisinde yazııkkkkk ne çektin be ATATÜRK çülerden ama napıcan çekecen mecburrr bu toprak onların sana bırakmazlar be çocuummmm

aziz nesin tarafından yıllar önce söylenen cümle.

bu cümlenin ardından aziz nesin'e hakaret ettiği iddiası ile dava açılmıştır ancak aziz nesin suçlu görülmemiştir dava sonucunca.

ertesi gün ki gazeteler "aptallığımız tescillendi" manşetleri ile yayına çıkmışlardır.

sonrasında aziz nesin ;
-%40 ımız akıllıyız desem kimse karşı çıkmazdı.

demiştir.

Aziz Nesin'in çok tartışma yaratan 'Türklerin yüzde 60'ı aptaldır' sözünün hikayesini müjdat Gezen şöyle anlatmıştı: "izmir Torba'da şenlik vardı, ilhan Selçuk ve Aziz Nesin'le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı 'Nasrettin Hoca'nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi? diye sordu Aziz Nesin'e. O da 'Yüzde 60 ı aptaldır' dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da 'Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı' dedi. O zaman refarandum yapılmıştı ve oy verenlerin yüzde 92'si Kenan Evren'e oy vermişti."

Demek ki sandıktan her zaman doğru olan çıkmıyor...

boşver gülüm o ne anlar?
şimdi gemiciğinde balık tutuyordur.

SON DAKİKA ; Kafasına biber Gazı Mermisi İsabet Eden ve Dün Geceden Beri Yoğun Bakımda tutulan Ünlü Sanatçı LEYLA OKAY Hayatını Kaybetti.

Çok üzüldüm Bu kadın 100 yıl öküz gibi yaşayacağına, 1 gün yaşa adam gibi yaşa sözüne uyan bir kadın benim gözümde. Geçen de panzerin önüne atmıştı kendini tek başına, elinde bayrağıyla. Allah rahmet eylesin

öfff hala muhalefetlere taş atıyor ya hu
hala siyaset peşinde!!!!

BU OLAYLARA TÜRK BAHARI DİYENİN AKLINA ŞAŞARIM. BAHAR KÖLE TOPLUMLARA DOĞAR. TOPLUMUMUZ VE HALKLARIMIZ HİÇBİR ZAMAN KÖLE OLMAMIŞLARDIR. OLMAYACAKLARDIR DA. BU DİRENİŞ ANCAK VE ANCAK KÖLELEŞTİRMEYE KARŞI BİR DİRENİŞTİR.

#Direngeziparkı

Gezi parkında yayalaştırma ve topçu kışlası yapılacakmış.
Rest çekiyor,polis dünde vardı,bugünde yarında orada olacak diyor.
Olayı chp ye çekmeye çalışıyor.

BU DİRENİŞİN SİYASİ OLMADIĞINI ANLAYACAkSIN RTE ,BU DİRENİŞ HALKIN DİRENİŞi:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…