Tebessüm ettim okurken önce erkek sonra kız kesin geleceğin politikacısı
Şaka bir yana Sağlıklı doğum ve sağlıklı bebiş İnşallah.Rabbim hayırlısını versin.Sizlerede sabır, bana çoook zoor geliyorda...
aynen öyle simdilik bizimle oyun oynuyor... Insaallah iyi niyetli yapilmis sakalardir:))) benim de ilk hamileleigim, inan bana bana o kadar zor geldi ve geliyor ki anlatamam. 37 yasindayim ve bebek sahibi olmayi düsünmemeistim hic. Ama simdi cok acaip bir duygu bu, simdi herseye katlaniyorum. Bas agrim tuttugunda ilac almadan aziyetli saatler geciriyorum. Bir de hersey zamanindaymis, yasinda hamile kalmak ayri biseymis..:)) ben cok gec kaldim cokk..
Hiç bir şey için geç değil canım hele anne olma.Annelik duygusunun yerini hiç bir duygu tutamaz..Harika üç çocuk (hükümet öncesi)
Şimdi kardeş gibiyiz, büyüdüler.
miamore hoşgeldin canım özledik seni
nasil soguk yaaaa, igrenc bir hafta... 5 gündür kalorifer yakiyoruz, nefret ettim. Yagmur dursa rüzgar basliyor, rüzgar dursa yagmur...
AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Diyarbakır Lice ilçesine bağlı Kayacık köyündeki karakol yapımı esnasında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Twitter'dan Lice'deki olaylarda hedefin çözüm süreci olduğunu söyleyen Çelik, #DirenÇözüm hashtagini açtı.
#DirenÇözüm
Güzel bir yazı okumuş:))
Her şey denendi - Ahmet HAKAN - Hürriyet
Güzel bir yazı okumuş:))
Her şey denendi - Ahmet HAKAN - Hürriyet
Selam herkesemiamore hoşgeldin
Doğuş Başbakana şarkı yapmış merak edip dinledim büyük bir travma içindeyim şu anda
Ben de
Cok acele hazirlamis ama müzik olmamis bence
Sözler de cok siradan kalmis.
Doğuş Başbakana şarkı yapmış merak edip dinledim büyük bir travma içindeyim şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?