Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen öyle simdilik bizimle oyun oynuyor... Insaallah iyi niyetli yapilmis sakalardir:))) benim de ilk hamileleigim, inan bana bana o kadar zor geldi ve geliyor ki anlatamam. 37 yasindayim ve bebek sahibi olmayi düsünmemeistim hic. Ama simdi cok acaip bir duygu bu, simdi herseye katlaniyorum. Bas agrim tuttugunda ilac almadan aziyetli saatler geciriyorum. Bir de hersey zamanindaymis, yasinda hamile kalmak ayri biseymis..:)) ben cok gec kaldim cokk..

Hiç bir şey için geç değil canım hele anne olma.Annelik duygusunun yerini hiç bir duygu tutamaz..Harika üç çocuk (hükümet öncesi)
Şimdi kardeş gibiyiz, büyüdüler.

Hiç bir şey için geç değil canım hele anne olma.Annelik duygusunun yerini hiç bir duygu tutamaz..Harika üç çocuk (hükümet öncesi)
Şimdi kardeş gibiyiz, büyüdüler.

Allah bagislasin insalllahhhh...:) ben bir taneyi saglikla dünya ya getirebileyim insaalllahhh, baska ne isterim:))

ahahaha su hükümet öncesine de cok güldüm ayrica:)))

Son düzenleme:
nasil soguk yaaaa, igrenc bir hafta... 5 gündür kalorifer yakiyoruz, nefret ettim. Yagmur dursa rüzgar basliyor, rüzgar dursa yagmur...

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Diyarbakır Lice ilçesine bağlı Kayacık köyündeki karakol yapımı esnasında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Twitter'dan Lice'deki olaylarda hedefin çözüm süreci olduğunu söyleyen Çelik, #DirenÇözüm hashtagini açtı.

#DirenÇözüm

az kaldı 1-2 güne kalmaz lice olayını getirip gezi' ye bağlarlar. hala çözüm süreci diyor adamlar seninn oraya karakol yapmana karşı çıkıyor, uyuşturucu operasyonu yapmanı engellemek istiyorlar sen hala çözüm sürecini baltalamak diyorsun sn. çelik .

h

Son düzenleme:

ahmet hakan' ı pek sevmem ama fena yazmamış ama o da lice' deki ayaklanmayı sanki meşrulaştırmaya çalışmış çözüm sürecinin işleyişiyle ilgili yazdıklarıyla . lice' deki olayların ne çözüm süeciyle ne de gezi' yle bağdaştırılacak bir yanı yok ne sebebi ne sonucu ikisiyle de ilgili değil. lice hint kenevirleri jandarma tarafından yakıldı diye pkk2 nın çekilmesiyle birlikte jandarmanın kaçakçılığa daha çok engel olması yüzünden karıştı. uyuşturucu yetiştirici ve tacirlerinin ayaklanmasını da meşrulaştıracaksa eğer yanmışız.

Son düzenleme:
Selamlar, sevgiler , saygılar herkese

Aradan birkaç sayfaya baktım, geyik topiğiyle, yemek topiği arası bişey olmuş burası
İyide olmuş , konu hararetlendiğinde şarkı , türkü, yemekbanlanmamak için iyi çözüm:
Miamore banın bitmiş, hoşgeldin, Tariciğiminde banı bitti heralde.
Geçen hafta bir düğüne katıldım, konsept gezi idi, çok hoştu.
Gelin arabasında "direndamat", giriş kapısında heryer Taksim, heryer gezi yazıyordu
Masalardaki peçetelikler ağaç şeklinde yapılmış, üstünde " bize heryer çarşı" yazmışlar.
Çok eğlenceli idi.
Keşke gerçeklerde bu kadar eğlenceli olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…